Train Life -junasimulaatio saapuu Switchille maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Train Life -junasimulaatio saapuu Switchille maaliskuussa

Train Life

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema Train Life -junasimulaatio ilmestyy maaliskuun 9. päivä Nintendo Switch -pelikonsoleille.

Viime syksynä pelikonsoleille ja tietokoneille julkaistu Train Life: A Railway ilahduttaa pelaajia juna- ja rautatiemaailman ympärille keskittyvällä pelikokemuksellaan. Nyt pelaajille tarjotaan mahdollisuus sekä junan ohjaamiseen että oman junayhtiön hallintaan myös Nintendo Switch -pelikonsoleilla. Peli simuloi monipuolisin tavoin monien juna-alan ammattien roolissa toimimista ja antaa pelaajalle monipuoliset työkalut junien ja oman yrityksen hallintaan.

Virtuaalijunan ohjaimissa pääsee kuljettamaan matkustaja- tai tavarajunaa jopa kymmenessä Euroopan maassa. Raiteilla nähdään maisemia maaseudulta, vuoristosta ja metsistä sekä kaupungeista, joiden asemille pysähdytään purkamaan junan lasti. Junilla on omat ominaisuutensa, kuten voimantuotto, jarrutusteho ja kiihtyvyys. Lisäksi kuljettajan täytyy oppia erilaisten raideviittojen merkitys ja tärkeys sekä sopeutuminen vaihtuviin sääolosuhteisiin.

Lue myös Errorin arvostelu pelistä: Juna kulkee vain, mutta minne matka käy? – Varikkotarkastuksessa Train Life: A Railway Simulator

Junayhtiön hallituksessa pelaajan tulee ostaa ja huollattaa junia sekä palkata työvoimaa. Lisäksi junille määritellään erilaisia reittejä sopimusten mukaan. Pelaaja joutuu punnitsemaan rahti- ja henkilöliikenteen etuja ja vaatimuksia, kuten hintoja ja välimatkoja. Hyvin tehdyillä valinnoilla rautatieyhtiö kukoistaa ja rahavirrat aukenevat, mikä mahdollistaa erilaisten lisäinvestointien tekemisen.

Peliin on mallinnettu monia ikonisia junia, kuten ICE 3, ICE 4 ja NEWAG Griffin. Myös omia junia voi suunnitella aina ulkoasua ja sisustusta myöden. Lisäksi pelaaja voi palkata konduktöörejä sekä suunnitella omaa raideverkostoaan.

Kaikkiaan pelissä on raiteita yli 10 000 kilometriä ympäri Eurooppaa. Läntisen ja itäisen Euroopan alueiden lisäksi mukana ovat upeat Alpit. Peliin on myös mallinnettu tarkasti oikean maailman tunnettuja juna-asemia eri kaupungeista, kuten Berliinistä ja Pariisista. Kiehtova junien ohjaaminen, ylläpito ja huoltaminen tekevät junailusta jännittävää, etenkin lumimyrskyn tai odottamattoman onnettomuuden iskiessä.

Train Life saapuu Nintendo Switch -konsolille maaliskuun 9. päivä. Peli on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös ja S -pelikonsolien kanssa.

Kommentoi

Kauhuseikkailu Lorelai ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhuseikkailu Lorelai ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Lorelai

GOG -pelikauppapaikka jakaa tällä kertaa ilmaisena pelinä kauhua ja seikkailua yhdistelevää Lorelai -peliä.

on erityisesti aikuiseen makuun suunnattu psykologinen trilleripeli ja aikuistumistarina, jossa peli päähahmo, nuori nainen yrittää paeta helvetillisestä kodistaan.

Vuonna 2019 ilmestynyt peli on jatkoa The Cat Lady ja Downfall -peleillä ja viimeinen osa R. Michalskin Devil Came Through trilogiaa.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä :lle aina huomiseen torstaihin 23. maaliskuuta asti.

Kommentoi

Paalaus saapuu suosittuun Farming Simulator 22 -maataloussimulaatioon Kommentit pois päältä artikkelissa Paalaus saapuu suosittuun Farming Simulator 22 -maataloussimulaatioon

Farming Simulator 22

PAN Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema 22 -maatilasimulaatio laajeni Göweil Pack -lisäosan sisältämillä ominaisuuksilla.

Göwel Pack on vuoden ensimmäinen 22:n sisältöpäivitys ja tuo mukanaan monipuolisia työkoneita virtuaalisen maatilan hoitoon. Keskiössä ovat erilaiset paalaimet ja paalaustyökalut sekä näiden paketointiin erikoistuneet laitteet. Yhdeksän erikoiskonetta kattava kokemus tarjoaa välineitä muun muassa sokerijuurikkaan, maissin ja rehun käsittelyyn. Näppärästi paketoidut maatilan tuotokset voi vastaavasti varastoida ja käyttää omien eläinten ruokintaan tai vaihtoehtoisesti myydä.

Nimensä mukaisesti lisäosapaketti keskittyy Göweilin laitteisiin, joita ovat muun muassa paalaustyökaluyhdistelmä LT-Master F115 ja VARIO-Master V140 sekä G4010 Q Profi -paalain ja monipuolinen G1015, jolta hoituu tuotteiden kuljetus, paketointi ja kasaus kaikki yhdellä kertaa. Muita mukana olevia laitteita ovat Göweil-valmisteiset mallit RBG, BTGQU, G-1 F125 Kombi, G-1 F125 ja G5020.

Lisäksi ja Göweil tuovat myöhemmissä päivityksissä lisää työtä helpottavia apuvälineitä, kuten säiliörehutankkeja ja paalinkääntäjiä, jotka helpottavat ja tehostavat maatilan toimintaa. Luvassa onkin vielä kolme lisäosapakettia sekä yksi isompi laajennusosa vielä vuoden 2023 aikana.

22 Platinum Edition ja Farming Simulator 22 on saatavilla PlayStation 5, Series X ja S, sekä One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä.

Kommentoi