Train Life -junasimulaatio saapuu Switchille maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Train Life -junasimulaatio saapuu Switchille maaliskuussa

Train Life

Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema -junasimulaatio ilmestyy maaliskuun 9. päivä Nintendo -pelikonsoleille.

Viime syksynä pelikonsoleille ja tietokoneille julkaistu Train Life: A Railway Simulator ilahduttaa pelaajia juna- ja rautatiemaailman ympärille keskittyvällä pelikokemuksellaan. Nyt pelaajille tarjotaan mahdollisuus sekä junan ohjaamiseen että oman junayhtiön hallintaan myös Nintendo Switch -pelikonsoleilla. Peli simuloi monipuolisin tavoin monien juna-alan ammattien roolissa toimimista ja antaa pelaajalle monipuoliset työkalut junien ja oman yrityksen hallintaan.

Virtuaalijunan ohjaimissa pääsee kuljettamaan matkustaja- tai tavarajunaa jopa kymmenessä Euroopan maassa. Raiteilla nähdään maisemia maaseudulta, vuoristosta ja metsistä sekä kaupungeista, joiden asemille pysähdytään purkamaan junan lasti. Junilla on omat ominaisuutensa, kuten voimantuotto, jarrutusteho ja kiihtyvyys. Lisäksi kuljettajan täytyy oppia erilaisten raideviittojen merkitys ja tärkeys sekä sopeutuminen vaihtuviin sääolosuhteisiin.

Lue myös Errorin arvostelu pelistä: Juna kulkee vain, mutta minne matka käy? – Varikkotarkastuksessa Train Life: A Railway Simulator

Junayhtiön hallituksessa pelaajan tulee ostaa ja huollattaa junia sekä palkata työvoimaa. Lisäksi junille määritellään erilaisia reittejä sopimusten mukaan. Pelaaja joutuu punnitsemaan rahti- ja henkilöliikenteen etuja ja vaatimuksia, kuten hintoja ja välimatkoja. Hyvin tehdyillä valinnoilla rautatieyhtiö kukoistaa ja rahavirrat aukenevat, mikä mahdollistaa erilaisten lisäinvestointien tekemisen.

Peliin on mallinnettu monia ikonisia junia, kuten ICE 3, ICE 4 ja NEWAG Griffin. Myös omia junia voi suunnitella aina ulkoasua ja sisustusta myöden. Lisäksi pelaaja voi palkata konduktöörejä sekä suunnitella omaa raideverkostoaan.

Kaikkiaan pelissä on raiteita yli 10 000 kilometriä ympäri Eurooppaa. Läntisen ja itäisen Euroopan alueiden lisäksi mukana ovat upeat Alpit. Peliin on myös mallinnettu tarkasti oikean maailman tunnettuja juna-asemia eri kaupungeista, kuten Berliinistä ja Pariisista. Kiehtova junien ohjaaminen, ylläpito ja huoltaminen tekevät junailusta jännittävää, etenkin lumimyrskyn tai odottamattoman onnettomuuden iskiessä.

Train Life saapuu Nintendo Switch -konsolille maaliskuun 9. päivä. Peli on saatavilla , ja -konsoleille sekä :lle. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös ja S -pelikonsolien kanssa.

Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024

Warhammer 40000 Space Marine 2

Space Marine 2 tarjoaa vauhdikasta toimintaa sekä yksinpelinä että yhteistyössä tai muita pelaajia vastaan. Warhammer 40,000 -universumin synkkää tunnelmaa henkivä peli sijoittaa pelaajat avaruusjalkaväen eliittisotilaiden saappaisiin taistelemaan ihmiskunnan vihollisia vastaan.

Moninpelipuolella pelaajat voivat valita puolensa joko Imperiumia tukevien Space Marinejen tai kaaoksen nimissä taistelevien Chaos Space Marinejen joukoista. Pelaajat jaetaan kahden kuuden hengen tiimiin ja ottelevat toisiaan vastaan kolmessa eri pelimuodossa: suoraviivaisessa Annihilationissa, taktisemmissa Seize Ground- ja Capture & Control -tiloissa.

Yhteistyöpeliä kaipaavat voivat puolestaan lyöttäytyä kavereiden kanssa kolmen hengen joukkueeksi ja taistella hirviömäisiä vihollisia vastaan Operations Mode -pelitilassa.

Monipuolisuutta peliin tuovat kuusi erilaista hahmoa, joista jokaisella on omat erikoisominaisuutensa ja varusteensa. Hahmoja voi myös muokata mieleisekseen erilaisten panssarivaihtoehtojen ja värien avulla. Lisäksi erikseen hankittava kausikortti tuo mukanaan uusia kosmeettisia vaihtoehtoja ja pelattavaa, kuten uusia tehtäviä, aseita ja vihollisia.

Space Marine 2 ilmestyy 9. syyskuuta 2024 :lle, /S:lle ja :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War -strategiapeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War -strategiapeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War

Vuoropohjainen strategiapeli Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä ja Epic Games Storesta.

Alunperin vuonna 2018 ilmestyneessä pelissä pelaajat pääsevät taistelemaan yhdellä neljästä ryhmittymästä: Space Marines, Astra Militarum, Orks sekä Necrons.

Pelissä taistellaan Gladius Prime planeetan herruudesta laajentaen valtakuntaa, halliten resursseja, kehittäen uusia teknologioita sekä rakentaen voimakkaita armeijoita.

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Epic Games Storesta.