Transport Fever saa jatkoa PC:lle tämän vuoden lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Transport Fever saa jatkoa PC:lle tämän vuoden lopulla

Kuljetussimulaatio on saamassa jatkoa tämän vuoden lopulla kun ilmestyy. Pelin kehityksestä vastaa sveitsiläinen ja julkaisijana toimii Good Shepherd Entertainment.

Genrelleen ominaisesti pelissä rakennetaan olemassa olevaan maailmaan tavaroiden ja asioiden kuljetuksen infrastruktuuri. Käytössä on junat, lentokoneet, laivat, bussit sekä kuorma-autot. Voit kuljettaa kaupunkien asukkaita töihin tai raaka-aineita niitä tarvitseville tehtaille.

Pelin yli 200 kulkuneuvoa on mallinnettu Euroopan, Amerikan ja Aasian tosielämän esikuviensa mukaan. Pelissä aikajana alkaa vuodesta 1850 ja ulottuu aina tähän päivään asti. tulee sisältämään myös karttaeditorin, jolla voi luoda alueita kolmelle eri ilmastovyöhykkeelle. Peli tulee olemaan myös laajennettavissa Workshopin kautta.

ilmestyy tämän vuoden lopulla :lle Steam -palvelun kautta.

Kommentoi

Surrealistinen After Us -seikkailupeli sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Surrealistinen After Us -seikkailupeli sai ensimmäisen trailerin

Private Division ja ovat julkaisseet Game Awards -tapahtuman yhteydessä ensimmäisen trailerin tulevasta After Us -seikkailupelistä.

Pelissä pelaajat omaksuvat Gaian roolin, jonka toivona on herättää ihmisten jäljiltä tuhoutunut planeetta henkiin. Tutki uskomattomia maisemia, herätä henkiin sukupuuttoon kuolleita eläimiä sekä taistele vaaroja vastaan.

Pelin kehittäjä Piccolo Studios tunnetaan mm. palkitusta pulmanratkontaa ja seikkailua yhdistelevästä Arise: A Simple Story -pelistä.

After Us ilmestyy keväällä 2023 PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi

Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin

Immortals of Aveum

Ascendant Studios ja Electronic Arts ovat julkistaneet Game Awards -tapahtumassa ensimmäisen tiiseritrailerin Immortals of Aveum -taikaräiskintäpelistä.

Immortals of Aveum on ensimmäisen persoonan ”magic shooter” -yksinpeli ja Ascendant Studios -kehittäjän ensimmäinen oma peli. Peliä kehittäneet ovat aikaisemmin työskennelleet mm. Dead Space ja kolmen Call of Duty -pelin parissa. Pelin julkaisusta vastaa EA Originals.

mmortals of Aveum ilmestyy ensi vuoden puolella PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi