Transport Fever saa jatkoa PC:lle tämän vuoden lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Transport Fever saa jatkoa PC:lle tämän vuoden lopulla

Kuljetussimulaatio on saamassa jatkoa tämän vuoden lopulla kun ilmestyy. Pelin kehityksestä vastaa sveitsiläinen ja julkaisijana toimii Good Shepherd Entertainment.

Genrelleen ominaisesti pelissä rakennetaan olemassa olevaan maailmaan tavaroiden ja asioiden kuljetuksen infrastruktuuri. Käytössä on junat, lentokoneet, laivat, bussit sekä kuorma-autot. Voit kuljettaa kaupunkien asukkaita töihin tai raaka-aineita niitä tarvitseville tehtaille.

Pelin yli 200 kulkuneuvoa on mallinnettu Euroopan, Amerikan ja Aasian tosielämän esikuviensa mukaan. Pelissä aikajana alkaa vuodesta 1850 ja ulottuu aina tähän päivään asti. tulee sisältämään myös karttaeditorin, jolla voi luoda alueita kolmelle eri ilmastovyöhykkeelle. Peli tulee olemaan myös laajennettavissa Workshopin kautta.

ilmestyy tämän vuoden lopulla :lle Steam -palvelun kautta.

Kommentoi

Taktista taistelua tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Taktista taistelua tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Verdun

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia taktisia taistelupelejä kuten Verdun ja Sniper Elite 4.

Paketti maksaa yhteensä 14,70 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Call to Arms – Gates of Hell: Ostfront
  • Sniper Elite 4: Deluxe Edition
  • Sniper Elite 4 – Season Pass -kausipassi
  • Intruder
  • Brigador Deluxe Edition
  • Call to Arms – Basic Edition
  • Perfect Heist 2
  • Sniper Elite V2 Remastered
  • Verdun

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 26. päivä asti.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

EA Sports julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi