TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 sai ensimmäisen trailerin

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

Maailman vaarallisimmasta moottoripyöräkisasta ammentava TT Isle of Man: on the Edge -pelisarja on saamassa jatkoa kolmannen osan myötä toukokuussa 2023. Nyt pelistä on saatu ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Isle of Man TT kisa on yhteensä 60 km pitkä ja siinä kuljettajat ottavat uskomattomia riskejä kilpaillessaan voitosta. Valittavana on yli 40 erilaista moottoripyörää sekä monia eri kuljettajia. Pelissä on myös täysin päivitetty fysiikanmallinnus.

Mukana on myös täysin uusi ja avoin pelimuoto Open Roads, joka tarjoaa yhteensä 200 kilometriä ajettavaa katua Mansaarelta.

Pelin kehittäjinä toimivat NACON Studio Milan sekä RaceWard Studio.

TT Isle of Man: on the Edge 3 ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S, sekä Switch -konsoleille, että :lle toukokuussa 2023.

Kommentoi

Huippukokki esittelee tulevaa Chef Life -ravintolasimulaatiota uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Huippukokki esittelee tulevaa Chef Life -ravintolasimulaatiota uudella videolla

Chef Life

Chef Life: A Restaurant Simulator -ravintolasimulaattorissa pelaaja keskittyy luomaan ja kehittämään omaa ravintolaansa. Uran aikana pelaajan kontolle jää ruoan valmistus, ravintolan ylläpito ja kehittymisen kautta arvostettujen Michelin-tähtien tavoittelu.

Uudella esittelyvideolla Top Chef -ohjelmasta tuttu huippukokki Mickaël Braure tutustuu pelin tyyliin ja vertailee sitä omaan huippukeittiöönsä. Samalla Braure vastailee kysymyksiin ravintoloitsijana ja reagoi pelin tyyliin.

Chef Life – A Restaurant Simulator tulee saataville 23. helmikuuta sekä 5, PlayStation 4, Switch ja One -konsoleille että :lle. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös ja S -konsolien kanssa.

Kommentoi

Chef Life -kokkipeli yhteistyöhön Michelin-ravintolaoppaan kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Chef Life -kokkipeli yhteistyöhön Michelin-ravintolaoppaan kanssa

Chef Life

PAN Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema Chef Life – A Restaurant Simulator on ainoa ravintolasimulaatio, joka tekee yhteistyötä Michelin-ravintolaoppaan kanssa.

Pelin luomassa maailmassa pelaaja syventyy oman ravintolan kehittämiseen ja valmistamaan ruoka-annoksia, jotka vievät niin sanotusti kielen mennessään. Suurimpana tavoitteena on viedä ravintola parhaalle mahdolliselle tasolle ja voittaa kuuluisan Michelin-ravintolaoppaan myöntämät tähdet omalle ravitsemusliikkeelleen. Tämä ei kuitenkaan onnistu hetkessä, sillä tähtiin vaaditaan paitsi huippuluokan murkinaa myös parhaita mahdollisia raaka-aineita ja miellyttävä ravintolaympäristö.

Oman ravintolan pyörittäminen vaatii ruoanlaiton lisäksi suurempia linjauksia, kuten päätöksiä ruokapaikan rahankäytöstä ja bisnespuolesta. Tähän vaaditaan vaikeiden päätösten tekemistä, riskinottokykyä ja uusien asioiden oppimista. Kun bisnes alkaa kukoistaa, voi oman ravintolan ruokaohjeita jalostaa pidemmälle ja tavoitella haluttuja Michelin-tähtiä. Jotta näitä arvostettuja arvostuksenosoituksia voi ravintola saada, täytyy ravintolan täyttää useat vaaditut eri ehdot. Aivan kuten oikeassakin elämässä, nimetön Michelin-tarkastaja arvioi ravintolakokemuksen monin eri tavoin.

Ravintola voi esimerkiksi saada Bib Gourmand -merkinnän, joka kertoo erittäin hyvästä hinta-laatusuhteesta. Varsinaisten Michelin-tähtien ansaitseminen on vaikeampaa, sillä niiden saavuttamisen ehdot vaativat monien eri asioiden oikein menemistä. Näihin vaikuttavat muun muassa ruoan ja raaka-aineiden laatu, makujen sopusointu, kokin lautaselle loihtima persoonallisuus ja ravintolan tarjoama kokonaiskokemus. Merkintöjen ja tähtien saaminen onkin kiehtova osa pelaamista, sillä se tarjoaa paljon haasteita pelaajalle edistymisen myötä.

Chef Life – A Restaurant Simulator tulee saataville 23. helmikuuta sekä PlayStation 5, PlayStation 4, ja One -konsoleille että PC:lle. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös Xbox Series X ja S -konsolien kanssa.

Kommentoi