Tubecon laajentuu Tampereelle – Tubecon Games Tampere-taloon huhtikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Tubecon laajentuu Tampereelle – Tubecon Games Tampere-taloon huhtikuussa

Tubecon

Pohjoismaiden suurin vaikuttajatapahtuma, , laajentuu Tampereelle. Tämä maamme suosituimmat vaikuttajat, heidän faninsa sekä harraste- ja ammattipelaajat kokoava tuhansien osallistujien festivaali on järjestetty aiemmin Helsingissä. Huhtikuussa tapahtuma valtaa Tampere-talon täysin uudenlaisen Tubecon Games -megatapahtuman kera.

Tubecon Games pidetään Tampere-talossa 15.-16. huhtikuuta. Tampere-talo muuttuu tuolloin kahden päivän ajaksi kaikenlaisen pelaamisen elämyskeskukseksi.

”Tubecon Games tarjoaa viihteen, elämysten, pelien, turnausten, ohjelmanumeroiden ja Meet & Greet -fanitapaamisten lisäksi Suomen parasta e-sports-viihdettä. Ohjelma ja sisältö on rakennettu sekä nuoremmalle että vanhemmalle sukupolvelle, ja tavoitteenamme on luoda tapahtumasta jokavuotinen viihteellisen pelaamisen ykköstapahtuma Suomessa”

toteaa Tubecon Oy:n toimitusjohtaja Jan Grehn.

Tubecon Gamesiin osallistuu muun muassa suuri joukko alan vaikuttajia ja maamme suositumpia tubettajia, kuten Lakko, Ilaripro, Jaakko Parkkali, Jennysvoices, Namikolinx, Boheemi, Mikirotta, Paqpa, IlariPro, MrJallu101, Neddeplays, Tinke sekä NikojaSanttu.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset tubettamisesta ja pelaamisesta kiinnostuneet. Tietyille alueille pääsevät kuitenkin vain 16 vuotta täyttäneet. Lisäksi ravintola-alueelle on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

”On hienoa päästä järjestämään tämä kauan odotettu suurtapahtuma Tampere-talossa ja kutsua peliharrastajia ja vaikuttajia eri puolilta Suomea viettämään aikaa yhdessä pelaamisen merkeissä.”

kommentoi Tampere-talo Oy:n liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen

Tapahtuman Early Bird -liput ovat myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä. 31.12.2021 saakka. Myös ovelta voi ostaa pääsylippuja, jollei tapahtuma ole jo ennakkoon loppuunmyyty.

Tubecon Games oli tarkoitus järjestää Tampere-talossa jo 20.–21. elokuuta 2021, mutta tapahtuma jouduttiin perumaan koronarajoitusten vuoksi. Vuoden 2021 tapahtumaan ostetut liput käyvät vuoden 2022 tapahtumaan sellaisenaan.

Tubecon siirtyy uusille omistajille – Ensi vuoden tapahtuma järjestetään elokuussa Vantaalla Kommentit pois päältä artikkelissa Tubecon siirtyy uusille omistajille – Ensi vuoden tapahtuma järjestetään elokuussa Vantaalla

Pohjoismaiden suurin -tapahtuma, , on vaihtanut omistajaa. Samalla tämä tubettajat ja heidän yleisönsä kokoava tuhansien osallistujien tilaisuus siirtyy Helsingistä Vantaalle. Tubecon järjestetään seuraavan kerran elokuun lopulla Vantaan EnergiaAreenassa ja sen viereisessä Myyrmäen urheilupuistossa.

Tubeconin järjestäjänä on toiminut useana aiempana vuonna Suomen Tubetapahtumat Oy, jonka suurimpana yksittäisenä omistajana on ollut Suomen tubettajat -yhdistys. Jatkossa Tubeconista kantaa vastuun Tubecon Oy, joka on aiemmin hoitanut tapahtuman lisensointia ulkomaille. Suomen tubettajat ry. on yhä mukana Tubeconissa 12 prosentin omistuksella.

Tavoitteenamme on, että Tubeconista tulee entistäkin laajempi ilmiö – eikä pelkään nuorison keskuudessa. Haluamme rakentaa siitä pitkällä tähtäimellä mittavan tubettaja- ja vaikuttajakokonaisuuden. Energia Areenan ja Myyrmäen urheilupuiston puitteet antavat mahdollisuuden sekä sisä- että ulkotilojen käyttöön. Tämä tuo mukaan aivan uudenlaista voimaa tapahtuman toteuttamiseen, toteaa Tubecon Oy:n toimitusjohtaja Jan Grehn, joka on aiemmin mm. perustanut jättisuosituksi nousseen Tikkurila Festivaalin Vantaalle.

Tubecon 2021 järjestetään elokuun viimeisenä viikonloppuna vahvassa yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa.

Otamme Tubeconin avosylin vastaan tänne Vantaalle. Luvassa on hieno tapahtuma, joka rikastuttaa hienolla tavalla Vantaan kulttuuri- ja tapahtumatarjontaa, toteaa Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen.

Tubecon järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2014 Helsingissä Hartwall Arenalla keräten noin 5 000 hengen yleisön. Samassa paikassa Tubecon pidettiin myös 2015-2017. Sen jälkeen olivat vuorossa vuosien 2018-2019 tapahtumat Helsingin Messukeskuksessa. Vuonna 2020 Tubeconia ei järjestetty koronarajoitusten vuoksi.

Meillä on taustalla vahva kumppaniverkosto ja satsaamme myös digitaalisuuteen. Tubeconissa on luvassa jatkossa elämyksiä ja kokemuksia vieläkin enemmän kuin aiemmin, jotta tapahtuma olisi mahdollisimman vaikuttava paikan päällä koettuna, Jan Grehn kertoo.

Tubecon: www.tubecon.fi