Huhu: Tuleva Forza Motorsport -peli tulossa myös Xbox One -konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Tuleva Forza Motorsport -peli tulossa myös Xbox One -konsoleille

Forza Motorsport

Forza -ajosimulaatiosarjan seuraava osa tulee kantamaan nimeä Motorsport ja huhujen mukaan peli olisi tulossa Series -konsoleiden ja :n lisäksi myös Xbox One -konsoleille.

Huhujen taustalla ovat vuotaneet kuvat, jossa peli näyttäisi toimivan One -konsolilla. Kuvat levisivät Reddit ja Imgur -sivustoilla.

Peli on parhaillaan kehitteillä Turn 10 Studiosin toimesta ja pelin on tarkoitus olla Motorsport -pelisarjan rebootti. Peli tulee tukemaan resoluutiota, 60 fps:n ruudunpäivitysnopeutta sekä siinä on säteenseurannan tuki.

Pelillä ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio RimWorld on saamassa oman version 4 ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Double Eleven Limited, joka tunnetaan mm. Minecraft Dungeons sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin tilassa :lle vuonna 2013 joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

saapuu 4 ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan Xbox ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan PC:lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi