Tuleva Ghostbusters-elokuva näyttää ottavan vaikutteita vuoden 1989 aliarvostetusta jatko-osasta Kommentit pois päältä artikkelissa Tuleva Ghostbusters-elokuva näyttää ottavan vaikutteita vuoden 1989 aliarvostetusta jatko-osasta

Ensi viikon julkaisua varten, Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, joka ilmestyy PlayStation VR2:lle ja Meta Quest -alustoille, sosiaalisen median vaikuttaja Henry Calvert on ladannut useita videoita, jotka korostavat hänen aikaista kokeiluaan. Videot kuvattiin viime kesäkuussa tulevan -jatko-osan kuvauksissa.

Calvert ei ainoastaan testannut peliä, vaan paljasti myös osallistuneensa erilaisiin Ghostbusters-aktiviteetteihin, kuten istumiseen Ecto-1:ssä, ectoplasman tekemiseen ja erityisesti pitkäaikaisten fanien huomion kiinnittäneeseen Ghostbusters II Slime Blowerin ammuntaan!

TikTokissa julkaistu video vahvistaa, että Slime Blower oli tulevan jatko-osan, Ghostbusters: Firehousen kuvauksissa, ja se oli myös toiminnassa, Calvertin näytetään suihkuttavan sitä lähellä olevaan mannekiiniin. Vaikka se ei välttämättä ole spoileri, tämä saattaa tarkoittaa, että seuraava Ghostbusters saattaa ottaa enemmän vaikutteita vuoden 1989 jatko-osasta, Ghostbusters 2, sisällyttäen elokuvan ainutlaatuista varustusta.

Videossa voidaan nähdä myös lähempää Ray's Occult Books -liikkeen ulkopuoli, joka on täynnä julisteita ja graffiteja. Kaikki tämä on sijoitettu kuvitteelliselle New Yorkin kadulle.

Ghostbusters: Frozen Empire ammentaa inspiraatiota elokuvasarjan animaatioversiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Ghostbusters: Frozen Empire ammentaa inspiraatiota elokuvasarjan animaatioversiosta

Hollywoodin näyttelijälakko on nyt ohi, ja -elokuvan tähdet ovat alkaneet käyttää sosiaalista mediaa eilisen trailerin julkistamisen edistämiseen.

Franchiseen uusi tulokas Kumail Nanjiani oli yksi ensimmäisistä, joka ilmaisi innostuksensa elokuvaa kohtaan, muistellen ensimmäistä kertaa, kun hän katsoi alkuperäistä vuodelta 1984 peräisin olevaa elokuvaa. Hän kirjoitti:

”Tuntui siltä, kuin joku olisi tehnyt elokuvan juuri minulle”, mutta ilmaisi sitten, että Frozen Empire ottaa vaikutteita -animaatiosarjasta. Hän jakoi, että animoitu sarja oli ”viitekohta” elokuvan tekijöille.

”Olen suuri The Real -fani (animaatiosarja), ja tuo sarja oli tämän elokuvan viitekohta. Elokuvaohjaajat halusivat tehdä pitkän jakson animaatiosarjasta. Joten jos rakastat tuota sarjaa niin kuin minä, ota se ilolla vastaan.”

Frozen Empire -teaser-trailerin vastaanotto on tähän mennessä ollut erittäin myönteinen, ja monet ylistävät sitä, että kyseessä näyttää olevan tuore lähestymistapa lähes 40 vuotta vanhaan franchiseen

Ghostbusters -elokuvasarja saa jatkoa keväällä 2024, kun alkuperäiseen kaanoniin kuuluva neljäs osa, Ghostbusters: Frozen Empire saa ensi-iltansa.

Spengler-perheen tarinaa jatkava rymistely on jatkoa vuonna 2021 julkaistulle Ghostbusters: Afterlifelle. Elokuvassa nähdään jälleen McKenna Grace, Finn Wolfhard ja Carrie Coon, Paul Rudd sekä alkuperäiset Ghostbusters-tähdet Bill Murray, Dan Aykroyd ja Ernie Hudson & Annie Potts. Elokuvan ohjauksesta vastaa Gil Kenan.

Elokuvan ensimmäisen trailerin voit ottaa haltuun alta:

Uusi Ghostbusters -elokuva saapuu keväällä 2024 – ensimmäinen traileri nyt julki Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Ghostbusters -elokuva saapuu keväällä 2024 – ensimmäinen traileri nyt julki

-elokuvasarja saa jatkoa keväällä 2024, kun alkuperäiseen kaanoniin kuuluva neljäs osa, saa ensi-iltansa.

Spengler-perheen tarinaa jatkava rymistely on jatkoa vuonna 2021 julkaistulle Ghostbusters: Afterlifelle. Elokuvassa nähdään jälleen McKenna Grace, Finn Wolfhard ja Carrie Coon, Paul Rudd sekä alkuperäiset Ghostbusters-tähdet Bill Murray, Dan Aykroyd ja Ernie Hudson & Annie Potts.

Elokuvan ensimmäisen trailerin voit ottaa haltuun alta: