Tuleva Ghostbusters uhoaa tekevänsä kovaa jälkeä lippuluukuilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tuleva Ghostbusters uhoaa tekevänsä kovaa jälkeä lippuluukuilla

Tulevan -elokuvan uskotaan rikkovan todennäköisesti merkittävän lipunmyyntiennätyksen Ghostbusters-sarjaan kuuluvana elokuvana.

Elokuvan ensi-ilta on maaliskuussa 2024, ja se jatkaa Spengler-perheen tarinaa. Elokuvassa nähdään jälleen McKenna Grace, Finn Wolfhard ja Carrie Coon, sekä alkuperäiset Ghostbusters-tähdet Bill Murray, Dan Aykroyd ja Ernie Hudson, Annie Potts ja Paul Rudd. Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster ja Emily Alyn Lind ovat myös mukana, mutta heidän roolinsa ovat vielä salaisia.

Ghostbusters-franchise on ollut olemassa lähes 40 vuotta, ja ensimmäinen Ghostbusters-elokuva julkaistiin vuonna 1984. Franchise on kokenut nousuja ja laskuja, sillä ensimmäinen elokuva oli valtava menestys, kun taas jatko-osa Ghostbusters II ei ollut yhtä hyvin vastaanotettu. Vuonna 2016 julkaistu naispääosissa ollut uudelleenkäynnistys Ghostbusters: Answer the Call ei myöskään saavuttanut samaa suosiota kuin alkuperäinen elokuva. Kuitenkin vuoden 2021 elokuva Ghostbusters: Afterlife nähtiin paluuna franchiseen, jossa oli sympaattisia hahmoja, nokkelaa käsikirjoitusta ja nostalgista tunnelmaa.

Tuleva jatko-osa Ghostbusters: Afterlife 2 lupaa jatkaa tätä positiivista trendiä uudella ohjaajalla, uusilla tähdillä ja suuremmilla rooleilla olemassa oleville sankareille. Elokuvan oletetaan olevan nimeltään Ghostbusters: Frozen Empire, ja se saattaa olla jouluelokuva, joka sijoittuu New Yorkiin, jossa kaupunki on jäädytetty jonkin yliluonnollisen olennon toimesta.

Jatko-osa tuo takaisin fanien suosikkihahmoja ja -paikkoja, mukaan lukien ikoninen Ghostbusters-paloseman. Vaikka elokuvan juonesta on annettu rajoitetusti tietoa, Ernie Hudson on vihjannut olevansa Bill Murrayn, Dan Aykroydin ja Annie Pottsin kanssa mukana elokuvan kuvauksissa.

Ghostbusters: Frozen Empire ammentaa inspiraatiota elokuvasarjan animaatioversiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Ghostbusters: Frozen Empire ammentaa inspiraatiota elokuvasarjan animaatioversiosta

Hollywoodin näyttelijälakko on nyt ohi, ja : Frozen Empire -elokuvan tähdet ovat alkaneet käyttää sosiaalista mediaa eilisen trailerin julkistamisen edistämiseen.

Franchiseen uusi tulokas Kumail Nanjiani oli yksi ensimmäisistä, joka ilmaisi innostuksensa elokuvaa kohtaan, muistellen ensimmäistä kertaa, kun hän katsoi alkuperäistä vuodelta 1984 peräisin olevaa elokuvaa. Hän kirjoitti:

”Tuntui siltä, kuin joku olisi tehnyt elokuvan juuri minulle”, mutta ilmaisi sitten, että Frozen Empire ottaa vaikutteita -animaatiosarjasta. Hän jakoi, että animoitu sarja oli ”viitekohta” elokuvan tekijöille.

”Olen suuri The Real Ghostbusters -fani (animaatiosarja), ja tuo sarja oli tämän elokuvan viitekohta. Elokuvaohjaajat halusivat tehdä pitkän jakson animaatiosarjasta. Joten jos rakastat tuota sarjaa niin kuin minä, ota se ilolla vastaan.”

Frozen Empire -teaser-trailerin vastaanotto on tähän mennessä ollut erittäin myönteinen, ja monet ylistävät sitä, että kyseessä näyttää olevan tuore lähestymistapa lähes 40 vuotta vanhaan franchiseen

Ghostbusters -elokuvasarja saa jatkoa keväällä 2024, kun alkuperäiseen kaanoniin kuuluva neljäs osa, saa ensi-iltansa.

Spengler-perheen tarinaa jatkava rymistely on jatkoa vuonna 2021 julkaistulle Ghostbusters: Afterlifelle. Elokuvassa nähdään jälleen McKenna Grace, Finn Wolfhard ja Carrie Coon, Paul Rudd sekä alkuperäiset Ghostbusters-tähdet Bill Murray, Dan Aykroyd ja Ernie Hudson & Annie Potts. Elokuvan ohjauksesta vastaa Gil Kenan.

Elokuvan ensimmäisen trailerin voit ottaa haltuun alta:

Uusi Ghostbusters -elokuva saapuu keväällä 2024 – ensimmäinen traileri nyt julki Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Ghostbusters -elokuva saapuu keväällä 2024 – ensimmäinen traileri nyt julki

-elokuvasarja saa jatkoa keväällä 2024, kun alkuperäiseen kaanoniin kuuluva neljäs osa, saa ensi-iltansa.

Spengler-perheen tarinaa jatkava rymistely on jatkoa vuonna 2021 julkaistulle Ghostbusters: Afterlifelle. Elokuvassa nähdään jälleen McKenna Grace, Finn Wolfhard ja Carrie Coon, Paul Rudd sekä alkuperäiset Ghostbusters-tähdet Bill Murray, Dan Aykroyd ja Ernie Hudson & Annie Potts.

Elokuvan ensimmäisen trailerin voit ottaa haltuun alta: