Tuleva Red Dead Redemption 2 DLC keskittyy moninpeliin, mutta koska peli ilmestyy PC:lle? Kommentit pois päältä artikkelissa Tuleva Red Dead Redemption 2 DLC keskittyy moninpeliin, mutta koska peli ilmestyy PC:lle?

Rockstarin johtava nettituottaja Katie Pica ilmoittaa, että tuleva 2 uusi keskittyy moninpeliin sataprosenttisesti. Hirveästi ei kuitenkaan ole tietoa mitä kaikkea tämä DLC tulee sisältämään, mutta voisiko suunta olla sama kuin 5 kanssa, kunnollinen Online-peluu?

Hitaasti ja varmasti ainakin edetään, mitä studiosta hymistään.

Mutta entä -julkaisu? Onhan peli jo konsoleilla vuoden ikäinen ja samoihin aikoihin viime vuonna se julkaistiin. Voisiko tälle vuodelle vielä odottaa tietokonejulkaisua? Pieniä huhun hyväsiä on poimittu sieltä täältä, kuten LinkedIn profiilissa eräs työntekijä oli maininnut meriiteikseen RDR 2 PC version ohjelmointia. Toinen vinkki on ollut companion app, mistä löytynyt referenssejä PC-tason grafiikka-asetuksille kuten koodinpätkää missä mukana ”PC”.

Valitettavasti huhut ovat huhuja niin kauan kunnes tulee virallinen tiedotus. Ja ei tarvitse kristallipalloa osata lukea tietääkseen, että hyvin todennäköisesti -julkaisu on tulossa jossakin vaiheessa.

Kommentoi

GTA Online saa uuden sukupolven konsoleille oman GTA+ tilauspalvelun Kommentit pois päältä artikkelissa GTA Online saa uuden sukupolven konsoleille oman GTA+ tilauspalvelun

GTA Online - GTA+

Games on julkaisemassa Online -peliin uutta GTA+ -tilauspalvelua uuden sukupolven PlayStation 5 ja sekä S -konsoleille.

6 dollaria kuukaudessa maksavalla palvelulla pelaajat saavat bonuksia, kuten pelin sisäistä valuuttaa, päivityksiä sekä erityisiä alennuksia. GTA+ -tilaajat voivat myös ostaa entistä parempia Shark Cards -pelivaluuttakortteja.

Lisäksi GTA+ -tilaajat saavat:

 • 500 000 GTA$ automaattisesti Maze-pankkitilillesi
 • Principe Deveste Eight – sekä ilmainen Hao’s Special Works -päivitys, sekä HSW Orange Trip ja HSW CMYK Glitch -väritykset.
 • Los Santos Tunersin -pelimekaniikkapäivityksiä. Nykyiset Auto Shopin omistajat voivat muuttaa La Mesaan ilman lisäkustannuksia.
 • Vapautettu LS Car Meet -jäsenmaksu. Nykyiset LS Car Meet -jäsenet, joilla on Plus -jäsenyys, saavat 50 000 GTA$ takaisin tapahtuman aikana.
 • Jahdin omistajat voivat päivittää Aquarius Super Yacht -luokan alukseen ilman lisäkustannuksia.
 • Gussét Frog Tee ja Broker Prolaps Basketball -paita ja shortsit lisätään automaattisesti vaatekaappiisi
 • Mammoth Avengerin, HVY APC:n ja TM-02 Khanjalin Conveyor Livery -väritykset
 • Valikoima ilmaisia maaleja ja tunnuksia autokauppaan
 • 3 x GTA$ ja RP Hao’s Special Works Race Series -kilpailusarjassa.
 • 2 x Car Meet Rep Street Race -sarjassa

Kyseiset edut ovat saatavilla GTA+ -tilaajille maaliskuun 29. päivästä aina huhtikuun 27. päivään.

Suursuosittu V ja sen moninpeliversio Online ilmestyivät uuden sukupolven konsoleille maaliskuun 15. päivä.

Kommentoi

GTA -trilogian ostaneet voivat lunastaa yhden ilmaisen Rockstar -pelin Kommentit pois päältä artikkelissa GTA -trilogian ostaneet voivat lunastaa yhden ilmaisen Rockstar -pelin

Grant Theft Auto: The Trilogy

Rockstar Games julkaisi Grand Theft Auto: The Trilogy -kokoelman aiemmin tänä vuonna ja pelisarjan vannoutuneet fanit raivostuivat sen ongelmista.

Nyt Rockstar on päättänyt hyvitellä antamalla kokoelman PC:lle ostaneille yhden ylimääräisen pelin ilmaiseksi. Valittavina on yksi seuraavista:

 • Grand Theft Auto V: Premium Edition
 • Grand Theft Auto IV: Complete Edition
 • Max Payne 3
 • LA Noire
 • Bully: Scholarship Edition

Näiden lisäksi pelaajat voivat vaihtoehtoisesti valita Great White Shark -luottokortin GTA Online peliin tai 55 kultaharkkoa Red Dead Online -peliin.

Ilmaispelin voi lunastaa viimeistään tammikuun 5. päivä 2022 asti.

Kommentoi