Tuleva Red Dead Redemption 2 DLC keskittyy moninpeliin, mutta koska peli ilmestyy PC:lle? Kommentit pois päältä artikkelissa Tuleva Red Dead Redemption 2 DLC keskittyy moninpeliin, mutta koska peli ilmestyy PC:lle?

Rockstarin johtava nettituottaja Katie Pica ilmoittaa, että tuleva uusi DLC keskittyy moninpeliin sataprosenttisesti. Hirveästi ei kuitenkaan ole tietoa mitä kaikkea tämä DLC tulee sisältämään, mutta voisiko suunta olla sama kuin Grand Theft Auto 5 kanssa, kunnollinen Online-peluu?

Hitaasti ja varmasti ainakin edetään, mitä studiosta hymistään.

Mutta entä PC-julkaisu? Onhan peli jo konsoleilla vuoden ikäinen ja samoihin aikoihin viime vuonna se julkaistiin. Voisiko tälle vuodelle vielä odottaa tietokonejulkaisua? Pieniä huhun hyväsiä on poimittu sieltä täältä, kuten LinkedIn profiilissa eräs työntekijä oli maininnut meriiteikseen RDR 2 PC version ohjelmointia. Toinen vinkki on ollut companion app, mistä löytynyt referenssejä PC-tason grafiikka-asetuksille kuten koodinpätkää missä mukana ”PC”.

Valitettavasti huhut ovat huhuja niin kauan kunnes tulee virallinen tiedotus. Ja ei tarvitse kristallipalloa osata lukea tietääkseen, että hyvin todennäköisesti PC-julkaisu on tulossa jossakin vaiheessa.

Grand Theft Auto VI saattaa vaatia jättimäisen tallennustilan Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Theft Auto VI saattaa vaatia jättimäisen tallennustilan

on tunnettu muun muassa maailmanlaajuisista hittipeleistä kuten ja Grand Theft Auto V. Grand Theft Auto VI on tällä hetkellä yhtiön odotetuin pelijulkaisu vuosikausiin. Uusimpien huhujen mukaan peli saattaa kuitenkin olla valtava tallennustilaa syövä jättiläinen, jopa 750GB.

Huhut kertovat myös mahdollisuudesta palata Miamiin inspiroidulle Vice Cityyn ja eteläiseen Amerikkaan. Lisäksi pelissä saattaa olla kaksi pelattavaa hahmoa, Jason ja Lucia, jotka ovat innoittuneet historiallisesta rikosduosta Bonnie ja Clyde.

Jos huhut pitävät paikkansa, tämä voi aiheuttaa ongelmia niin PC- kuin konsolipelaajillekin tallennustilan kanssa. PS5:n kohdalla pelkästään :n asentaminen saattaisi ylittää käytettävissä olevan tallennustilan.

Toistaiseksi nämä tiedot ovat spekulaatiota, mutta odotamme innolla lisätietoja pelin vaatimuksista. GTA VI:n odotetaan saapuvan PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X|S:lle.

Huhut Grand Theft Auto VI:n hinnasta saa sydämen pompahtamaan kurkkuun Kommentit pois päältä artikkelissa Huhut Grand Theft Auto VI:n hinnasta saa sydämen pompahtamaan kurkkuun

on tunnettu muun muassa maailmanlaajuisista hittipeleistä kuten ja Grand Theft Auto V. Nyt yhtiö on saanut fanit huolestumaan kauan odotetun Grand Theft Auto VI:n mahdollisesta hinnasta.

Vaikka peli on yksi kaikkien aikojen odotetuimmista ja sen kehitys on kestänyt lähes vuosikymmenen, uusimmat huhut antavat ymmärtää, että pelin hinta voisi olla jopa $150 kappaleelta. Tämä väitetään kompensoimaan pelin uskomattoman $2 miljardin budjettia. Monet pelifanit ovat huolissaan, etteivät he pysty hankkimaan yhtä kaikkien aikojen odotetuimmista peleistä korkean hinnan takia.