Tuleva Warhammer 40 000 -aiheinen räiskintäpeli Necromunda: Hired Gun lipsahti julki Kommentit pois päältä artikkelissa Tuleva Warhammer 40 000 -aiheinen räiskintäpeli Necromunda: Hired Gun lipsahti julki

Necromunda: Hired Gun

Focus Home Interactiven tuleva Warhammer 40 000 -aiheinen ensimmäisen persoonan räiskintäpeli on lipsahtanut Microsoftin kauppapaikalle.

Pelistä on saatu kauppasivun myötä ensimmäisen vilahduksia kuvankaappauksien muodossa, sekä muita tarkempia tietoja. Peli tulee olemaan nopeatempoinen yksinpeli, joka sijoittuu Necromundan syvyyksiin.

Pelissä pelaaja omaksuu yksinäisen palkkionmetsästäjän roolin ja saa vastaansa Hive Cityn sykyyksissä lymyävät jengiläiset. Pelissä tulee olemaan erittäin muokattavat aseet ja lisäosat, levelaus sekä tietenkin heittokoukku.

Pelin kehittäjänä toimii Streum On Studio, joka on aikaisemminkin työskennellyt Warhammer 40 000 -aiheisen Space Hulk Deathwing -räiskintäpelin parissa.

ilmestyy alustavasti kesäkuun 1. päivä.

Kommentoi

Sony ilmaisi huolensa: ”Microsoft mahdollisesti sabotoi Call of Dutya PlayStation-alustalle” Kommentit pois päältä artikkelissa Sony ilmaisi huolensa: ”Microsoft mahdollisesti sabotoi Call of Dutya PlayStation-alustalle”

Call of Duty: Warzone

on toimittanut uusia asiakirjoja koskien Microsoftin suunniteltua Blizzardin ostoa ja ilmaissut huolensa Ison-Britannian kilpailu- ja markkinaviranomaiselle Call of Duty -pelin mahdollisesta sabotoinnista PlayStationilla.

Sonyn mainitsemassa mahdollisessa skenaariossa kauhukuvat toteutuisivat niin, että voisi julkaista PlayStationilla -versioinnin, jonka laatu ja suorituskyky olisivat heikompia Xbox-versioon verraten.

saattaa julkaista Call of Duty -pelistä PlayStation-version, jossa viat ja virheet tulevat esiin vasta pelin viimeisellä tasolla tai myöhempien päivitysten jälkeen. Vaikka tällaiset virheet havaittaisiinkin nopeasti, korjaukset tulisivat todennäköisesti liian myöhään, jolloin peliyhteisö olisi jo menettänyt luottamuksensa PlayStationiin Call of Duty -pelien pelipaikkana. Kuten Modern Warfare II todistaa, Call of Duty -pelit ostetaan useimmiten vain muutaman ensimmäisen viikon aikana julkaisusta. Jos tiedettäisiin, että pelin suorituskyky PlayStationilla on huonompi kuin Xboxilla, Call of Duty -pelaajat voisivat päättää siirtyä Xboxille pelätessään pelaavansa suosikkipeliään toisen luokan tai vähemmän kilpailukykyisessä pelipaikassa.” selittää asiakirjoissaan

ei suoranaisesti syyttänyt Microsoftia tahallisesta sabotaasin suunnittelusta, mutta yhtiö pelkää, että sen kilpailija voisi strategisesti suistaa Call of Duty -pelin vauhdin raiteiltaan PlayStationilla.

Lähde: VGC

Kommentoi

Warhammer -aiheinen sarja tulossa Amazonilta Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer -aiheinen sarja tulossa Amazonilta

Warhammer 40 000

on parhaillaan käynnistelemässä Warhammer -aiheisen sarjan tuotantoa yhdessä Games Workshopin ja Studiosin kanssa.

Sarjan yhdeksi pääosan näyttelijäksi on kiinnitetty Henry Cavill (Superman, The Witcher). Cavill on suuri fani ja on julkaissut usein sometileillään maalaamiaan figuureja.

Saagan viimeisin peli ilmestyi marraskuussa ja ensi vuonna tullaan näkemään ainakin neljä uutta Warhammer -peliä joihin kuuluvat Boltgun, Space Marine 2, Rogue Trader sekä Warpforge.

Kommentoi