Tulevan Diablo-uusinnon nimeksi on tietojen mukaan annettu Diablo II: Resurrected Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Diablo-uusinnon nimeksi on tietojen mukaan annettu Diablo II: Resurrected

Diablo II

työstää parhaillaan uusintaversiota II -pelistä. Ranskalainen pelisivusto Actugamerin tietojen mukaan pelille ollaan antamassa nimeksi II: Resurrected. Sivusto on aikaisemmin raportoinut oikein esimerkiksi ja IV -pelien julkaisun.

liitettiin hiljattain osaksi Blizzardia. Asiasta kertoi alun perin Bloomberg, jonka mukaan Vicarious on tukemassa Blizzardin 3:sta, joka työstää mm. tulevaa  IV -peliä sekä Diablo II -uusintoa.

Uusinnon parissa työskenteli aluksi 1, joka vastasi epäonnistuneesta  III: Reforged -uusinnosta. Sittemmin projekti siirrettiin Team 3:lle ja Team 1 lakkautettiin.

Mahdollisen II -uusinnon tulemisesta on huhuiltu jo pitkään suuntaan ja toiseen. Vielä toistaiseksi uusinnosta ei ole julkaistu mitään virallista Blizzardin tai Activisionin toimesta.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Overwatch 2 muuttuu ilmaispelattavaksi – ilmestyy lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 muuttuu ilmaispelattavaksi – ilmestyy lokakuussa

Overwatch 2

Blizzard on ilmoittanut julkaisevansa odotetun Overwatch 2 -pelin Early Access -tilassa lokakuun 4. päivä. Peli tulee olemaan pelattavissa ilmaiseksi. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Samalla paljastettiin myös pelin toinen uusi sankari, joka kantaa nimeä Junker Queen. Hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi