Tulevan Mad Boxin konsolimalli muuttaa muotoaan: Slightly Mad Studios jatkaa kehittelyä matalalla mallilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Mad Boxin konsolimalli muuttaa muotoaan: Slightly Mad Studios jatkaa kehittelyä matalalla mallilla

Slightly Mad Studiosin toimitusjohtaja Ian Bell twiittaa aktiivisesti yrityksen uudesta konsolipelistä, jota he parhaillaan kehittävät. Bell pyytää seuraajiltaan mielipiteitä ja kommentteja sekä kertoo ajoittain tietoja tulevasta pelikoneesta. Yritys aikoo haastaa lähivuosien aikana Microsoftin Xboxin, Sonyn PlayStationin sekä Nintendon, joiden välisenä kilpailuna konsolipeliala on pysytellyt vuosien ajan.

Ensimmäisenä kuvana pelikonsolista Bell julkaisi pystyversion, mutta yritys on pyöritellyt eri vaihtoehtoja ja viimeisimman twiitin mukaan jatkavat matalan mallin kehittelyä.

Katso malli tästä:

Kommentoi

Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet

Sony InZone

Sony on lanseerannut uusia pelikäyttöön suunnattuja näyttöjä sekä kuulokkeita uuden brändin alaisuudessa.

Näytöt on suunniteltu erityisesti :lle, mutta tukevat myös ja Xbox Series X -konsoleiden ominaisuuksia. Näyttöjä on kaksi mallia 27 tuuman IPS -paneelilla oleva M9 sekä edullisempi M3, jossa on 240 Hz.

Kuulokkeita on kolmea mallia, joista paras H9 käyttää 2,4 GHz langatonta ja Bluetooth yhteyttä samanaikaisesti. Akunkestoa on luvattu 32 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeissa on myös digitaalinen melunvaimennus. Lisäksi saatavilla on edullisemmat H7 -kuulokkeet sekä langalliset H3 -kuulokkeet.

Vielä ei ole varmaa milloin tuotteita saadaan Suomen markkinoille.

Kommentoi

Fall Guys saavutti 20 miljoonan pelaajan rajan muuttuessaan ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys saavutti 20 miljoonan pelaajan rajan muuttuessaan ilmaiseksi

Fall Guys

Suursuosittu Fall Guys -peli muuttui hiljattain ilmaispelattavaksi ja saapui samalla vihdoin Series X ja S, Xbox One, sekä Switch -konsoleille. Peli onnistui saavuttamaan 20 miljoonan pelaajan rajan ainostaan kahden päivän aikana.

Heti muututtuaan ilmaiseksi pelin palvelimet tukkeutuivat ryntäyksen vuoksi, mutta asiat saatiin korjattua suhteellisen nopeasti.

Samalla peliin saatiin uusi Free For All -kausi, joka toi mukanaan uuden kausipassin sekä pelin sisäisen valuutan, jolla pystyy ostamaan kosmeettisia kilkkeitä. Päivityksen myötä myös pelin PlayStation 5 -version pelikokemuksta paranneltiin.

Kaikki pelin versiot eri alustoilla tukevat ristiinpelaamista ja myös eteneminen tallentuu alustojen välillä. Voit siis pelata missä vain ja kenen kanssa tahansa.

Games osti alkuvuodesta 2021 Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic. Tämän myötä peli siirtyy PC:llä Steam -palvelusta Storen puolelle.

Fall Guys on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi