Tulevan Mad Boxin konsolimalli muuttaa muotoaan: Slightly Mad Studios jatkaa kehittelyä matalalla mallilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Mad Boxin konsolimalli muuttaa muotoaan: Slightly Mad Studios jatkaa kehittelyä matalalla mallilla

Slightly Mad Studiosin toimitusjohtaja Ian Bell twiittaa aktiivisesti yrityksen uudesta konsolipelistä, jota he parhaillaan kehittävät. Bell pyytää seuraajiltaan mielipiteitä ja kommentteja sekä kertoo ajoittain tietoja tulevasta pelikoneesta. Yritys aikoo haastaa lähivuosien aikana Microsoftin Xboxin, Sonyn PlayStationin sekä Nintendon, joiden välisenä kilpailuna konsolipeliala on pysytellyt vuosien ajan.

Ensimmäisenä kuvana pelikonsolista Bell julkaisi pystyversion, mutta yritys on pyöritellyt eri vaihtoehtoja ja viimeisimman twiitin mukaan jatkavat matalan mallin kehittelyä.

Katso malli tästä:

Kommentoi

Klassinen Splinter Cell -peli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen Splinter Cell -peli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Splinter Cell

jakaa parhaillaan ilmaiseksi vuoden Tom Clancy’s Splinter Cell -hiippailupeliä :lle.

Pelissä seurataan NSA:n salaisen agentin ja hiippailuekspertin Sam Fisherin edesottamuksia kun tämä etsii kahta kadonnutta yhdysvaltalaista agenttia Georgiassa ja löytää samalla ydinlaitteen.

Alunperin vuonna 2002 ilmestynyt peli on Splinter Cell -pelisarjan ensimmäinen osa ja on toteutettu Engine 2 -pelimoottorin avulla. Peli ilmestyi alunperin Xboxille ja sai seuraavana vuonna versiot myös 2 ja GameCube -konsoleille sekä :lle että :lle.

Voit ladata Splinter Cell -pelin ilmaiseksi :lle täältä aina marraskuun 30. päivään asti.

Kommentoi

Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri

Wreckfest

Kotimaisen Bugbearin kehittämä ja THQ Nordicin julkaisema Wreckfest -romurallipeli on saapunut iOS ja Android -mobiililaitteille. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Pelin mobiiliversiossa on kaikki samat ominaisuudet kuin PC ja konsoliversioissakin. Mukana on myös paikallinen moninpeli ja kaikki tutut autot ja radat. Peli tukee myös erillistä ohjainta.

Alunperin vuonna 2018 PC:lle ilmestynyt romurallipeli on henkinen jatkumo FlatOut -peleille ja yhdistelee myös elementtejä klassisista peleistä kuten Destruction Derby sekä Street Rod.

Peli saapui PlayStation 4 ja One -konsoleille vuonna 2019. Viime vuonna se saapui myös uuden sukupolven PlayStation 5 ja sekä S -konsoleille, että Stadia -pelipalveluun.

Wreckfest on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille Play, Galaxy sekä App Store -kauppapaikoilta.

Kommentoi