Ensimmäiset kuvat tulevasta pelikonsolialan haastajasta julki: Katso Mad Boxin ensimmäinen malliversio Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäiset kuvat tulevasta pelikonsolialan haastajasta julki: Katso Mad Boxin ensimmäinen malliversio

julkaisi ensimmäisen malliversionsa tulevasta konsolista, joka lähivuosien aikana haastaa Microsoftin Xboxin, Sonyn PlayStationin sekä Nintendon. Slightly Mad Studiosin toimitusjohtaja Ian Bell tiedotti uutisesta ensimmäisenä Twitter-tilillään, ja samoin ensimmäinen valokuva konsolin mallista paljastui hänen twiittinsä kautta. Viimeisessä kuvassa Bell kysyy seuraajiltaan minkälaisen kantokahvan he haluaisivat konsoliin.

Kuvasta on poistettu konsolin sisäisten komponenttien tiedot, sillä yhtiö käy vielä niiden osalta neuvottelua. Bell lisäksi painottaa, ettei malli edusta lopullista versiota.

on konkreettiselta ominaisuuksiltaan kevyt ja siinä on kahva, josta sen siirto ja kanto onnistuu helposti. Bell kertoo, että puhuu toisten Mad Box laitteiden kanssa ilman kaapelia. Lisäksi hän julistaa konsolin olevan tehokkain konsoli, joka on koskaan valmistettu.

Ian Bellin kommentit Variety-lehdelle voi lukea tästä, joskaan teknisiä tietoja ja hintatietoja hän ei vielä paljasta. tulee joka tapauksessa olemaan kilpailukykyinen nykyisellä pelikonsolialalla.

Kommentoi

Fall Guys saavutti 20 miljoonan pelaajan rajan muuttuessaan ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys saavutti 20 miljoonan pelaajan rajan muuttuessaan ilmaiseksi

Fall Guys

Suursuosittu Fall Guys -peli muuttui hiljattain ilmaispelattavaksi ja saapui samalla vihdoin Series X ja S, Xbox One, sekä Nintendo Switch -konsoleille. Peli onnistui saavuttamaan 20 miljoonan pelaajan rajan ainostaan kahden päivän aikana.

Heti muututtuaan ilmaiseksi pelin palvelimet tukkeutuivat ryntäyksen vuoksi, mutta asiat saatiin korjattua suhteellisen nopeasti.

Samalla peliin saatiin uusi Free For All -kausi, joka toi mukanaan uuden kausipassin sekä pelin sisäisen valuutan, jolla pystyy ostamaan kosmeettisia kilkkeitä. Päivityksen myötä myös pelin 5 -version pelikokemuksta paranneltiin.

Kaikki pelin versiot eri alustoilla tukevat ristiinpelaamista ja myös eteneminen tallentuu alustojen välillä. Voit siis pelata missä vain ja kenen kanssa tahansa.

osti alkuvuodesta 2021 Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic. Tämän myötä peli siirtyy PC:llä Steam -palvelusta Games Storen puolelle.

on saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Fall Guys on nyt pelattavissa ilmaiseksi – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys on nyt pelattavissa ilmaiseksi – katso uusi traileri

Fall Guys

Suursuosittu Fall Guys -peli on nyt muuttunut ilmaispelattavaksi. Samalla peli on saapunut vihdoin Xbox Series X ja S, Xbox One, sekä Switch -konsoleille. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Päivityksen myötä peliin saadaan uusi Free For All -kausi, joka tuo mukanaan uuden kausipassin sekä pelin sisäisen valuutan, jolla voi ostaa kosmeettisia kilkkeitä.

Päivityksen myötä myös pelin PlayStation 5 -version pelikokemuksta on paranneltu. Kaikki pelin versiot eri alustoilla tukevat ristiinpelaamista ja myös eteneminen tallentuu alustojen välillä. Voit siis pelata missä vain ja kenen kanssa tahansa.

PC:lle ja PlayStation 4 -konsolille pelin ostaneet tulevat saamaan Legacy Pack -sisältöpaketin, jonka mukana tulee erityiset Nickname, Nameplate, Regal, Veggie Dog sekä Dwarf -asu.

Epic Games osti alkuvuodesta 2021 Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic. Tämän myötä peli siirtyy PC:llä Steam -palvelusta Epic Games Storen puolelle.

on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi