Ensimmäiset kuvat tulevasta pelikonsolialan haastajasta julki: Katso Mad Boxin ensimmäinen malliversio Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäiset kuvat tulevasta pelikonsolialan haastajasta julki: Katso Mad Boxin ensimmäinen malliversio

julkaisi ensimmäisen malliversionsa tulevasta konsolista, joka lähivuosien aikana haastaa Microsoftin Xboxin, Sonyn PlayStationin sekä Nintendon. Slightly Mad Studiosin toimitusjohtaja Ian Bell tiedotti uutisesta ensimmäisenä Twitter-tilillään, ja samoin ensimmäinen valokuva konsolin mallista paljastui hänen twiittinsä kautta. Viimeisessä kuvassa Bell kysyy seuraajiltaan minkälaisen kantokahvan he haluaisivat konsoliin.

Kuvasta on poistettu konsolin sisäisten komponenttien tiedot, sillä yhtiö käy vielä niiden osalta neuvottelua. Bell lisäksi painottaa, ettei malli edusta lopullista versiota.

Konsoli on konkreettiselta ominaisuuksiltaan kevyt ja siinä on kahva, josta sen siirto ja kanto onnistuu helposti. Bell kertoo, että puhuu toisten Mad Box laitteiden kanssa ilman kaapelia. Lisäksi hän julistaa konsolin olevan tehokkain konsoli, joka on koskaan valmistettu.

Ian Bellin kommentit Variety-lehdelle voi lukea tästä, joskaan teknisiä tietoja ja hintatietoja hän ei vielä paljasta. Konsoli tulee joka tapauksessa olemaan kilpailukykyinen nykyisellä pelikonsolialalla.

Starfield rikkoo ennätyksiä edelleen – ylitti 10 miljoonan pelaajan rajan Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield rikkoo ennätyksiä edelleen – ylitti 10 miljoonan pelaajan rajan

Starfield

Bethesda ilmoitti tiistaina, että on ylittänyt 10 miljoonan pelaajan rajan, jatkaen sen menestyskulkuaan suurimpana Bethesda Game Studiosin julkaisemana pelilaukaisuna koskaan. Tämä on muutaman miljoonan pelaajan kasvu edellisestä merkkipaalusta, kun Bethesda kertoi, että Starfield saavutti 6 miljoonan pelaajan rajan 7. syyskuuta 2023.

”Thank you to more than 10 million Starfield explorers for creating the biggest launch in Bethesda history.”

Starfield rikkoo ennätyksiä – ylitti 6 miljoonan pelaajan rajan ja nousee Bethesdan suurimmaksi julkaisuksi koskaan Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield rikkoo ennätyksiä – ylitti 6 miljoonan pelaajan rajan ja nousee Bethesdan suurimmaksi julkaisuksi koskaan

Starfield

Bethesda Game Studiosin kauan odotettu avaruus-RPG, , on viimein julkaistu kuluneella viikolla.

Starfieldista on jo kuulunut paljon positiivisia uutisia, ja nyt Bethesda kertoo, että uusi IP on ylittänyt 6 miljoonan pelaajan rajapyykin, tehden siitä yhtiön kaikkien aikojen suurimman julkaisun.

Tämä asettaa avaruuden tutkimusotsikon edelle yhtiön pitkäaikaisista RPG-franchiseista, kuten The Elder Scrolls ja Fallout. Bethesda jakoi seuraavan viestin sosiaalisessa mediassa kiittäen pelaajia tuesta:

Starfield oli alun perin tarkoitus julkaista viime vuonna 11. marraskuuta, tasan 11 vuotta Skyrimin julkaisun jälkeen, mutta julkaisu siirtyi tämän vuoden puolelle. Siirto johtui Microsoftin päätöksestä ja on nähtävästi auttanut pelin laadussa.