Ensimmäiset kuvat tulevasta pelikonsolialan haastajasta julki: Katso Mad Boxin ensimmäinen malliversio Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäiset kuvat tulevasta pelikonsolialan haastajasta julki: Katso Mad Boxin ensimmäinen malliversio

julkaisi ensimmäisen malliversionsa tulevasta konsolista, joka lähivuosien aikana haastaa Microsoftin Xboxin, Sonyn PlayStationin sekä Nintendon. Slightly Mad Studiosin toimitusjohtaja Ian Bell tiedotti uutisesta ensimmäisenä Twitter-tilillään, ja samoin ensimmäinen valokuva konsolin mallista paljastui hänen twiittinsä kautta. Viimeisessä kuvassa Bell kysyy seuraajiltaan minkälaisen kantokahvan he haluaisivat konsoliin.

Kuvasta on poistettu konsolin sisäisten komponenttien tiedot, sillä yhtiö käy vielä niiden osalta neuvottelua. Bell lisäksi painottaa, ettei malli edusta lopullista versiota.

on konkreettiselta ominaisuuksiltaan kevyt ja siinä on kahva, josta sen siirto ja kanto onnistuu helposti. Bell kertoo, että puhuu toisten Mad Box laitteiden kanssa ilman kaapelia. Lisäksi hän julistaa konsolin olevan tehokkain konsoli, joka on koskaan valmistettu.

Ian Bellin kommentit Variety-lehdelle voi lukea tästä, joskaan teknisiä tietoja ja hintatietoja hän ei vielä paljasta. tulee joka tapauksessa olemaan kilpailukykyinen nykyisellä pelikonsolialalla.

Kommentoi

Klassinen Splinter Cell -peli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen Splinter Cell -peli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Splinter Cell

jakaa parhaillaan ilmaiseksi vuoden Tom Clancy’s Splinter Cell -hiippailupeliä PC:lle.

Pelissä seurataan NSA:n salaisen agentin ja hiippailuekspertin Sam Fisherin edesottamuksia kun tämä etsii kahta kadonnutta yhdysvaltalaista agenttia Georgiassa ja löytää samalla ydinlaitteen.

Alunperin vuonna 2002 ilmestynyt peli on Splinter Cell -pelisarjan ensimmäinen osa ja on toteutettu Unreal Engine 2 -pelimoottorin avulla. Peli ilmestyi alunperin Xboxille ja sai seuraavana vuonna versiot myös 2 ja GameCube -konsoleille sekä PC:lle että :lle.

Voit ladata Splinter Cell -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä aina marraskuun 30. päivään asti.

Kommentoi

Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa

Project CARS 3

on kertonut lopettavansa Project CARS -ajopelisarjan. Pelin parissa työskennelleet Slightly Mad Studiosin tiimit siirtyvät muiden pelien pariin.

Project CARS -pelisarja päätyi :lle vuonna 2021 kun se osti Codemasters pelistudion Take-Two:n nenän edestä.

Ensimmäinen Project CARS -peli ilmestyi vuonna 2015 ja sai jatkoa Project CARS 2 -pelin myötä vuonna 2017. Nämä kaksi ensimmäistä peliä poistuivat pelikauppojen listoilta aiemmin tänä vuonna umpeentuneiden auto- ja ratalisenssien myötä.

Pelisarjan viimeisin osa ilmestyi vuonna 2020, mutta ei onnistunut saavuttamaan aiempien pelien suosiota. Project CARS ei myöskään sovi enää :n ajopelien portfolioon. EA:lla on mm. Need For Speed, Grid ja F1 -pelisarjat.

Kommentoi