Tulevan Metro Exodus -pelin asearsenaali esittelyssä uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Metro Exodus -pelin asearsenaali esittelyssä uudella videolla

on ukrainalaisen pelifirma 4A Gamesin tuleva post-apokalyptinen räiskintä. Järjestyksessään pelisarjan kolmas osa on jatkoa vuonna 2010 ilmestyneelle Metro 2033 ja vuoden 2013 jatko-osalle Metro: Last Light. Pelit perustuvat Dmitry Glukhovsky novelleihin ja niissä pyritään selviytymään lähitulevaisuuden joutumaaksi muuntuneella Venäjällä.

Pelisarjan kolmannessa osassa pelaajat pääsevät edeltäjistään poiketen metrotunnelien syövereistä maan pinnalle seikkailemaan.

Ensi kuussa ilmestyvän pelin uusimmassa videossa pureudutaan asevalikoimaan ja sen muokattavuuteen. Pelissä on käytössä perinteiset käsiaseet, haulikot ja kiväärit. Niiden lisäksi käytössä on myös hiljaisempaan toimintaan soveltuvat äänenvaimennettu kivääri sekä varsijousi. Kaikkia näitä voi muokata varsin radikaalisti ja niiden voimakkuutta parantaa.

ilmestyy helmikuun 15. päivä ja Xbox One -konsoleille sekä :lle Steam -palvelun kautta.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä Series X/S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi