Tulevan Metro Exodus -pelin asearsenaali esittelyssä uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Metro Exodus -pelin asearsenaali esittelyssä uudella videolla

Exodus on ukrainalaisen pelifirma 4A Gamesin tuleva post-apokalyptinen räiskintä. Järjestyksessään pelisarjan kolmas osa on jatkoa vuonna 2010 ilmestyneelle Metro 2033 ja vuoden 2013 jatko-osalle Metro: Last Light. Pelit perustuvat Dmitry Glukhovsky novelleihin ja niissä pyritään selviytymään lähitulevaisuuden joutumaaksi muuntuneella Venäjällä.

Pelisarjan kolmannessa osassa pelaajat pääsevät edeltäjistään poiketen metrotunnelien syövereistä maan pinnalle seikkailemaan.

Ensi kuussa ilmestyvän pelin uusimmassa videossa pureudutaan asevalikoimaan ja sen muokattavuuteen. Pelissä on käytössä perinteiset käsiaseet, haulikot ja kiväärit. Niiden lisäksi käytössä on myös hiljaisempaan toimintaan soveltuvat äänenvaimennettu kivääri sekä varsijousi. Kaikkia näitä voi muokata varsin radikaalisti ja niiden voimakkuutta parantaa.

Exodus ilmestyy helmikuun 15. päivä 4 ja One -konsoleille sekä :lle Steam -palvelun kautta.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi