Tulevasta The Callisto Protocol -kauhupelistä saatiin uusia kuvia Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta The Callisto Protocol -kauhupelistä saatiin uusia kuvia

The Callisto Protocol

-pelifirman uudesta -kauhuselviytymispelistä on saatu uusia kuvia. Pelin kehittäneen studion johdossa on -pelien suunnittelusta vastannut Glen Schofield.

Peli sijoittuu samaan universumiin suositun battle royale peli :in kanssa, mutta The Callisto Protocolin tapahtumat alkavat 300 vuotta myöhemmin. Sen kehityksestä kerrottiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2019.

The Callisto Protocol -pelin on määrä ilmestyä vielä tänä vuonna PC:lle ja konsoleille.

Dead Space PS1-demake on nyt ladattavissa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Space PS1-demake on nyt ladattavissa PC:lle

Dead Space Demake

Aiemmin tänä vuonna paljastettu 1 vuoden 2008 scifi-klassikosta on vihdoin julkaistu ja on ladattavissa Itch.io -palvelusta.

Teoksen taustalla on pelikehittäjä Fraser Brumley, joka on työstänyt pelistä version, miltä se näyttäisi alkuperäisellä PlayStation -konsolilla vuonna 1998. Tekele on toteutettu Unreal -pelimoottorin avulla.

Alkuperäisestä pelistä tutut minimalistinen käyttöliittymä, jossa esimerkiksi jäljellä oleva energia näkyy ainoastaan pelihahmon puvun selkäosassa. Mukana on myös tietenkin vihollisten irtoilevat raajat sekä vihollisia hidastava staasi-ominaisuus.

Voit ladata Dead Space Demake -pelin ilmaiseksi täältä.

Dead Space PS1-demake näyttää upealta – tekijä lupaa pelin julkaisun olevan lähellä Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Space PS1-demake näyttää upealta – tekijä lupaa pelin julkaisun olevan lähellä

Aiemmin tänä vuonna Motive Studio julkaisi mellevän remaken vuoden 2008 scifi-klassikosta , joka antoi pelaajalle mahdollisuuden kokea kyseinen klassikko uuden sukupolven konsoleilla päivitetyillä, tämän päivän graafisella suoritustasolla.

Retropelaajille on nyt kuitenkin luvassa myös oma osansa. Pelikehittäjä Fraser Brumley on kääntänyt faniteoksellaan kelkkansa vuosikymmenien verran taaksepäin. Nyt jätetään nimittäin turhat hifistelyt ja näyttävyydet ja palataan takaisin alkuperäiselle -aikakaudelle. Ahkerasti työn alla ollut -demaken tulokset näyttävät alla olevan videon perustella fantastiselta. Toivottavasti projekti pääsee julkaisuun asti.