Tunnelmallinen Little Nightmares II -tasohyppelypeli päivittyi uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Tunnelmallinen Little Nightmares II -tasohyppelypeli päivittyi uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle

Synkän tunnelmallinen pulmanratkontaa ja tasohyppelyä yhdistelevä on saanut uuden Enhanced Edition -uusintoversion. Voit katsoa sen trailerin alta.

Päivitetystä versiosta on vastannut ja siinä on useita visuaalisia parannuksia. Saatavilla on kaksi tilaa, joista Performance antaa 2160p resoluution 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudella. Beauty puolestaan tarjoaa 4K resoluution ja 30 fps:n ruudunpäivitysnopeuden.

Versiossa on myös säteenseuranta, volumetriset varjot, interaktiiviset partikkelit sekä immersiiviset äänet.

Alunperin Tarsier Studiosin kehittämä ja Bandai Namcon julkaisema peli on jatko-osa vuoden 2017 Little Nightmares -hittipelille. Siinä keltaiseen sadetakkiin pukeutunut ja tämän opas selvittävät mysteerisen The Signal Towerin synkkiä salaisuuksia.

Alkuperäinen peli on arvosteltu Errorin toimesta aikaisemmin ja siinä pelin erityisesti tarinaa ja sen loppuhuipennusta.

Enhanced Edition Playstation 5, X sekä S -konsoleilla ja :lle. Enhanced Edition on ilmainen niille, jotka omistavat pelin jo PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille. PC:lle pelin omistavat saavat Enhanced Editionin -päivityksen myötä.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja äänet :lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. :llä on saatavilla myös -ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin :n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille ja :lle. Peli saapuu myöhemmin myös Xbox Series X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

Path of Exile on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi liiga tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla PC:lle sekä PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi