Tuore dokumentti käy läpi Dishonored -toimintaseikkailupelien kehitystä Kommentit pois päältä artikkelissa Tuore dokumentti käy läpi Dishonored -toimintaseikkailupelien kehitystä

Dishonored -pelien kehityksestä vastannut ranskalainen on avannut ovensa Noclip -kanavalle Dishonored -peleihin liittyvää dokumenttia varten ja jakaa samalla taustoja suosittujen pelien kehitystyöstä.

on kanava, joka tuottaa videopelialaan liittyviä joukkorahoitettuja dokumentteja Youtube -kanavalleen. Aiemmat ovat tuotannot ovat käsitelleet kehittäjiä, kuten Obisidian, Double Dine ja Supergiant Games. Uusin Arkane Studiosia käsittelevä dokumenttin on noin tunnin mittainen sukellus studion suosittujen pelien kehitykseen. 

Dokumentissa käydään läpi kehityksen kulku ideoinnista valmiiseen julkaisuun asti. Esimerkiksi pelinkehittäjät olivat alunperin kiinnostuneita kehittämään Thief -pelisarjaa muistuttavan keskiaikaiseen Japaniin sijoittuvan seikkailun. Arkane päätyi kuitenkin kuvitteelliseen Dunwalliin, joka mukailee pitkälti viktoriaanisen aikakauden Lontoota. 

Noclipin dokumentti on faneille varmasti kattava paketti, joka avaa pelien taustoja ja kehitystyötä.  kehittää tällä hetkellä Deathloop -peliä, jonka on tarkoitus ilmestyä syyskuussa 2021.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

Bethesda on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

ilmestyy :lle sekä Xbox Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus Kommentit pois päältä artikkelissa Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus

ilmoitti aiemmin tässä kuussa viivästyttävänsä kovasti odotetun Starfield -avaruusroolipelin julkaisua ensi vuoden puolella. Nyt pelistä on vuotanut uusi kuvakaappaus, jonka voit katsoa alta.

Kuva jaettiin Reddit -palvelussa ilman sen kummempia tarkennuksia. Kuvassa nähdään yksinkertaisesti pelissä oleva ovi.

Starfield on Bethesdan kovasti odotettu ” avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

Starfield ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi