Tuote jota et vielä tiennyt tarvitsevasi – Puman pelaamiseen tarkoitetut sukat Kommentit pois päältä artikkelissa Tuote jota et vielä tiennyt tarvitsevasi – Puman pelaamiseen tarkoitetut sukat

Puma Active Gaming Footwear

Kenkä ja vaatevalmistaja on haistanut markkinaraon pelaajien ja e-urheilun keskuudessa ja lanseerannut lähes sadan euron pelaamisen soveltuvat kengät.

Sukkamaiset jalkineet on suunniteltu yrityksen mukaan erityisesti konsolipelaajat edellä. Ne kuuluvat Active Gaming Footwear -tuotesarjaan, joten lisää vastaavia on odotettavissa. Jalkineet tarjoavat mukavuutta, tukea ja pitoa, jota eittämättä aktiiviset pelaajat tarvitsevat päästäkseen huipulle.

Jalkineissa on myös eri toimintatiloja, Seek, Attack, Cruise ja Defense. Näiden kerrotaan parantavan pitoa, tukea ja tasapainoa.

Voit tutustua kenkään tarkemmin täällä.

Playseat Puma -pelituoli tuo miellyttävää ja urheilullista trendikkyyttä pelaamiseen Kommentit pois päältä artikkelissa Playseat Puma -pelituoli tuo miellyttävää ja urheilullista trendikkyyttä pelaamiseen

Playseat PUMA Active

on tuonut markkinoille monikäyttöisen Active Gaming Seat -pelituolin.

Korkealaatuista pelituotteistaan tunnettu Playseat ja laadukkaista urheiluvarusteista tunnettu Puma ovat aloittaneet yhteistyön. Ensimmäinen yhteistyössä toteutettu tuote on ergonominen ja keinuva Playseat Puma Active Gaming Seat -pelituoli. Tämä monipuolinen istuinratkaisu soveltuu kaikenlaiseen pelaamiseen asennosta riippumatta. Lisäksi istuimen trendikäs muotoilu sopii niin olohuoneen, pelihuoneen kuin lastenhuoneenkin sisustukseen.

Keinuvan ActiFit-rakenteen ansiosta pelituoli sopii yhtäältä puolimakaavaan rentoutumiseen kuin etunojamaiseen jännittämiseen tai kaikkeen siltä väliltä. Ainutlaatuiset kumivalmisteiset ja tarkkaan mitoitetut Playseat MotionForce -jalat keinahtavat eteen tai taakse juuri sopivasti pelaajan painopisteen mukaan. Oikeanlaisen ja itselleen sopivan peliasennon löytää helposti. Asentoa on myös helppo vaihtaa pienellä liikkeellä, mikä tekeekin pelituolista miellyttävän käyttää. Se myös aktivoi istujaa pelisessioiden aikana.

Playseat PUMA Active

Huipputasoisista ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettu pelituoli on päällystetty hengittävällä kangaspinnoitteella, joka tuntuu miellyttävältä eikä hiosta kiivaimmissakaan pelisessioissa. Pyöristetyn pehmeä muotoilu sopii kaikenlaisille pelaajille.

Neljän verkkotaskun ansiosta erilaiset tarvikkeet on helppo pitää lähellä. Näitä ovat esimerkiksi peliohjaimet, television ja vahvistimen kaukosäätimet tai puhelin.

Hinta ja saatavuus

Playseat Puma Active Gaming Seat on saatavilla nyt 249 euron hintaan.

Puman Super Mario All-Stars aiheiset lenkkarit tulevat myyntiin ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Puman Super Mario All-Stars aiheiset lenkkarit tulevat myyntiin ensi viikolla

Puma x Mario

Peliaiheisia kenkiä on nähty jo pitkään, mutta hiljattain saatiin uudet Assassin's Creed Valhalla sekä Destiny 2 -aiheiset kenkäsarjat.

Nyt myös on hypännyt kelkkaan mukaan ja lanseeraa ensi viikolla -aiheisen lenkkarikokoelman.

Marion 35-vuotisjuhlapäivän kunniaksi julkaistu Super Mario 3D All-Stars on kokoelma Mario-aiheisia pelejä, jotka julkaistiin yksissä kansissa Nintendo -konsolille syyskuussa. Kokoelmaan kuuluu , ja -pelit.

Puman kenkämallisto koostuu merkin jo olemassa olevista malleista, jotka on tuunattu eri Mario-pelien teemoihin. Luvassa on Super Mario Sunshine aiheinen RS-Dreamer -malli, Super Mario 64 -aiheinen Future Rider, Super Mario Galaxy -aiheinen RS-Fast, Super Mario Sunshine -aiheinen Clyde ja Super Mario NES -aiheinen Future Rider.

Kengät tulevat myyntiin marraskuun 27. päivä, lukuunottamatta Super Mario NES Future Rider -kenkiä, jotka ilmestyvät joulukuun 4. päivä. Kengät voinee hankkia Puman verkkokaupasta.