Turtle Beach julkaisi latausaseman Meta Quest 2 -VR-laseille Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi latausaseman Meta Quest 2 -VR-laseille

Turtle Beach® Fuel Compact VR

Pelioheislaitevalmistaja on esitellyt uuden latausjärjestelmän, joka tarjoaa luotettavaa virtaa ja kätevää säilytystä Quest -virtuaalitodellisuuden faneille. Fuel Compact VR -latausasema 2:lle varmistaa, että pelaajien laitteet ovat täysin ladattuja ja valmiita tuntikausia kestävään käyttöön.

Fuel Compact VR -latausasema tarjoaa virtaa ja tallennustilaa sekä 2 -kuulokkeille että niiden ohjaimille. Kaksi 20 tunnin akkua ohjaimiin takaavat, että -pelaajat eivät menetä hetkeäkään, kun taas magneettinen latausjärjestelmä pitää kuulokkeet ja ohjaimet paikoillaan, ladattuina ja valmiina syvälliseen sekä mukaansatempaavaan VR-pelaamiseen.

”Jatkamme myydyimmän Turtle Beach -brändimme kasvattamista pelikuulokkeiden ulkopuolelle. Tänä vuonna olemme laajentaneet huippusuosittuja peliohjaimia ja simulaatiotuoteperheitä uraauurtavilla ja innovatiivisilla uusilla tuotteilla, ja nyt astumme -kategoriaan Fuel VR -latausaseman myötä. Sen lisäksi, että Fuel VR pitää pelaajien 2 -varusteet ladattuina ja käyttövalmiina, se näyttää myös modernilta ja tyylikkäältä sekä tarjoaa järjestäytyneen, tilaa säästävän ratkaisun, joka sopii täydellisesti kaiken säilyttämiseen, kun palaat takaisin oikeaan maailmaan.”

sanoo Jürgen Stark, Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Fuel Compact VR -latausasema 2:lle on nyt ennakkotilattavissa valmistajan sivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 83.99 euron hintaan ja se julkaistaan 21. marraskuuta 2022..

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista -pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten Vive, Meta tai Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi

Yhdet kuulokkeet kaikkeen – arviossa Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX Kommentit pois päältä artikkelissa Yhdet kuulokkeet kaikkeen – arviossa Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX

Turtle Beach 700 MAX

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX

7.5 / 10
Hyvää Yhteensopivuus yli laitevalmistajien rajojen
, akun kesto (keskimäärin 40 tuntia)
 sekä mikrofonin äänenlaatu (langattomaksi laitteeksi) yllättävän hyvä
. Huonoa 2.4Ghz yhteyden kantama on surkea
, ääni vuotaa melko pahasti
 sekä ei sovellu ihan kaikille "pääkopille". Isopäisimmille kavereille sopivuus voi olla todella tiukka.


Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX -kuulokkeet tulivat markkinoille alkukesästä 2022. Suomessa niiden hinnat liikkuvat, tätä kirjoittaessa, keskimäärin parissa sadassa eurossa. Mitä ihmettä siihen hintaan sitten saa?

Xboxille brändätyt kuulokkeet toimivat viimeisimpien boksi-sukupolvien lisäksi myös Playstationilla, Nintendo Switchillä, Playstationeilla (4 ja 5) ja mobiilipuolen (iOS, Android) lisäksi myös tietokoneella (PC, Mac). Sen massiiviset 50mm elementit sisältävät 7.1 surround äänen ja tietenkin myös näkymättömiin taittuva mikrofonin.

On selvää, että kuulokkeiden premium-hintaa perustellaan sillä, että ne käyvät useamman valmistajan laitteille ja ne ovat niin ikään päivitys Turtle Beachin aikaisemmille tuotteille. Yhdet kuulokkeet hallitsemaan kaikkea! Luvattu, yli 40 tunnin akunkesto, on vaikuttava ja keskimäärin pitää myös paikkansa, joten laitetta ei tarvitse jatkuvasti pitää latauksessa.

Katso Stealth 700 Gen 2 MAX -unboxaus video

Äänenlaatu on konsolikäytössä ongelmatonta ja hyvää, mutta PC:n kanssa voi törmätä ongelmiin esimerkiksi volyymitasojen kanssa. Positiivista on ollut huomata, että mikrofonin äänenlaatu verkkopelien parissa on yksi langattomien laitteiden parhaimmistoa. Musiikkia kuunnellessa laitteen äänenlaatu ei mitenkään erikoinen tai massasta erottuva ole.

Noin 400 grammaiset kuulokkeet eivät päässä tunnu painavilta, mutta aluksi ne tuntuvat jopa epämukavan tiukoilta. Memory foam -pehmustetut kuulokkeet tosin mukautuvat melko nopeasti pelaajan päähän. Kuulokkeiden isoin ongelma on kuitenkin se, että ne eivät Välttämättä kaikkein isopäisimmille kavereille sovellu.

Toisena ongelmana on pakko mainita, että kuulokkeet vuotavat todella paljon jos pelaajalla on mikrofoni käytössä ja volyymi suhteellisen kovalla kuulokkeissa niin pelikaveri saattaa kuulla oman äänensä kaikuna.

Turtle Beachin omalla Audio Hub -mobiilisovelluksella voi kuulokkeita säätää lennosta ja säätää haluamansa toiminnon kuulokkeiden mode-nappulalle ja ylimääräiselle rullalle. Hieman oudosti Audio Hub -softan tietokoneversiolla ei voi muuta kuin päivittää kuulokkeiden ja langattomaan yhdistämiseen käytettävän donglen firmware-laiteohjelmiston.

Jokaisesta kuulokemikrofonista mitä markkinoilla löytyy aina ne hyvät ja huonot puolensa. Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX -kuulokkeet varmasti saavat kritiikkiä hintansa puolesta, sillä halvemmalla saa parempaa äänenlaatua, mutta ei laitesoveltuvuutta. Täysin langattomaksi ratkaisuksi pelaajalle, joka haluaa yhdistää laitteen nopeasti konsolista toiseen Turtle Beachit ovat mainio valinta.

Kommentoi