Turtle Beach julkaisi latausaseman Xbox -ohjaimille ja kuulokkeille Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi latausaseman Xbox -ohjaimille ja kuulokkeille

Turtle Beach Fuel Dual

Pelikuulokkeiden ja -tarvikkeiden valmistaja on julkaissut uudet Turtle Beach Fuel Dual -ohjainlatausaseman ja kuuloketelineen Xboxille. Latausasema on toinen Turtle Beachin tällä viikolla julkistama latausasematuote maanantaisen Fuel Compact VR -latausaseman Meta 2:lle jälkeen, kun yhtiö jatkaa laajentumistaan uusille markkinoille.

Xboxille suunniteltu Fuel Dual -ohjainlatausasema tarjoaa luotettavan, toimintavalmiin virran langattomille -ohjaimille niille pelaajille, jotka pelaavat |S:llä, kahden nopeasti ladattavan, yli 22 tuntia kestävän akun avulla. Latausasemaan mahtuu kaksi langatonta Xbox-ohjainta, ja irrotettava kuuloketeline varmistaa, että Stealth 600 Gen 2 MAX -kuulokkeesi tai muut palkitut Turtle Beach -kuulokkeet ovat lähellä.

”Aiemmin tällä viikolla astuimme uuteen tuotekategoriaan Fuel VR -laturimme julkistamisen myötä, ja lisäämme jo toisen tuotteen Fuel-perheeseen Xboxille virallisesti lisensoidulla Fuel Dual Controller -latausasemallamme. Kun pelaajat ovat parveilemassa uusimpien Call of Duty -pelien ja muiden tulevien lomapelien julkaisujen parissa, pelaajille on yhtä tärkeää kuin aina ennenkin pitää varusteensa ladattuina ja valmiina lähtöön. Fuel Dual -latauslaite antaa virtaa -pelaajien ohjaimille ja auttaa pitämään pelialueen siistinä, sillä se toimii kotina kahdelle langattomalle Xbox-ohjaimelle ja kuulokkeille, kun niitä ei käytetä.”

sanoo Jürgen Stark, Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Fuel Dual -ohjainlatausasema ja kuuloketeline Xboxille on ennakkotilattavissa nyt valmistajan kotisivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 35,99 euron hintaan ja se lanseerataan 12. joulukuuta 2022.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

6 on saatavilla sekä /S-, One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Assassin’s Creed Valhalla saa viimeisen sisältöpäivityksen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Valhalla saa viimeisen sisältöpäivityksen – katso traileri

Assassin's Creed Valhalla

Toimintaseikkailua, eeppisiä taisteluita ja roolipeliominaisuuksia toisiinsa yhdistävä Assassin’s Creed Valhalla saapuu päätepisteeseen The Last Chapter -lisäosan myötä. Se paitsi päättää pelin kahden vuoden mittaisen tarinasaagan viimeisellä luvullaan, myös päivittää peliä uusin ominaisuuksin. Lisäksi peli tekee yhteistyötä suositun Destiny 2 -pelin kanssa yhdistämällä kahden eri pelimaailman teemoja toisiinsa.

Rakastetun viikinkisoturi Eivorin tarina saa arvoisensa päätöksen, kun viimeiset juonilangat punotaan toisiinsa. Tarina tuo mukanaan sekä vanhoja tuttuja, niin vihollisia kuin ystäviäkin, sekä historiallisia hahmoja osaksi Eivorin eeppistä tarinaa. Samalla Eivor oppii Odinin muistoista lisää itsestään. Tarinan lopetus palkitsee pitkän matkan kokeneet pelaajat vaikuttavalla päätöksellään.

Pelipäivitys sisältää myös jaetun historian yhteisen tehtävän tulevasta Assassin’s Creed Mirage -pelistä. Sen päähahmo Roshan huomaa, että hänellä ja Eivorilla on yhteinen vihollinen ja näin kahden assassiinin tiet kohtaavat ainutlaatuisella tavalla.

Päivitys tuo Eivorille myös pari uutta taitoa, jotka voi napata omaan valikoimaansa kokemuspisteitä käyttäen. Lisäksi hahmoilla on vihdoin mahdollisuus pitää aina huppu päässään pelaajan näin halutessa. Pelaaja pääsee myös lunastamaan viikon ilmaisen esineen pelin sisäisestä kaupasta. Tämä ominaisuus sisältyy peliin 6. joulukuuta alkaen.

Erikoisin lisäys päivityksessä on Assassin’s Creed Valhalla- ja Destiny 2 -pelien yhteistyö, jonka myötä Destiny-teemaiset varusteet saapuvat osaksi Assasssin’s Creed Valhallan pelimaailmaa. Tämä sisältää uudenlaisen haarniskakokonaisuuden, miekkoja ja sekä hahmo- että ratsuskinit. Mukana on myös ainutlaatuinen asepaketti täynnä Destiny-tunnelmaa. Vastaavasti Destiny 2 -pelaajat pääsevät nauttimaan Assassin’s Creed -teemaisista asuista pelissään.

Joulukuun 21. päivänä muistellaan pelitarinassa itseään uhrannutta Desmond Milesia, joka pelasti maailman henkensä kustannuksella. Tänä vuonna tämä tarkoittaa nuoren Ezio-assassiinin asun tuomista osaksi Assassin’s Creed Valhalla -pelin valikoimaa.

Päivityskokonaisuus on viimeistelty ilmaisella peliviikonlopulla. 15.-19. joulukuuta välisenä aikana Assassin’s Creed Valhalla on koettavana ilmaiseksi. Näin uudetkin pelaajat voivat päästä osaksi pelin maailmaa ja upeaa tarinaa.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4 ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta PC:llä.

Kommentoi