Turtle Beach laajensi Stealth 600 -tuoteperhettä uusilla kuulokkeilla Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach laajensi Stealth 600 -tuoteperhettä uusilla kuulokkeilla

Turtle Beach Stealth 600 MAX

Pelitarvikevalmsitaja Corporation on paljastanut uudet mallit suosittuun langattomien Stealth 600 -sarjaan.

Uusimman viiveettömän ja häviöttömän langattoman liitäntätekniikan avulla Stealth 600 Gen 2 MAX tarjoaa monialustakyvyn, jonka avulla voit käyttää entistä useampia pelijärjestelmiä, kuten 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch, että PC.

Stealth 600 Gen 2 MAX nostaa myös akun keston uusiin ulottuvuuksiin, sillä se kestää yli 48 tuntia per lataus. Stealth 600 Gen 2 USB tarjoaa mukaansatempaavan langattoman peliäänikokemuksen yli 24 tunnin akunkestolla. Nämä päivitykset täydentävät kuulokkeiden kykyä tuottaa tehokasta 3D-paikkatilaääntä ja vertaansa vailla olevaa käyttömukavuutta, jotka ovat tehneet Stealth 600 -kuulokkeista myydyimpiä tuotteita niiden julkaisusta lähtien.

”Olemme uudistaneet erittäin suositut langattomat Stealth 600 Gen 2 -kuulokkeemme, jotta pelaajat voivat liittää useampia laitteita ja pelata pidempään säilyttäen samalla tehokkaan äänen, kristallinkirkkaan keskustelun ja pehmeän mukavuuden, joka on tehnyt näistä kuulokkeista myydyimmät. Kuuntelemme aina faniemme ja yhteisömme palautetta, ja nykyään pelaajat pelaavat enemmän pelejä kuin koskaan ennen ja useilla eri järjestelmillä. Uuden Stealth 600 Gen 2 MAX:n avulla pelaajat voivat helposti vaihtaa eri alustojen välillä ja käyttää Turtle Beachin omia ominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing -ääniasetusta, pysyäkseen hengissä pidempään ja voittaakseen enemmän pelejä.”

kertoo Jürgen Stark, Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Elokuussa 2020 tapahtuneesta lanseerauksestaan lähtien Turtle Beachin Stealth 600 Gen 2 on ollut kaikkein myydyin kuulokesarja. Lisäksi marraskuussa 2021 TechRadar nimesi Xboxin Stealth 600 Gen 2:n yhdeksi parhaista One -pelikuulokkeista ja totesi: ”Turtle Beachin Stealth 600 Gen 2 tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja vankkojen ominaisuuksiensa ansiosta poikkeuksellisen paljon vastinetta rahoillesi.”

Stealth 600 Gen 2 MAX

Stealth 600 Gen 2 MAX -langattomat monialustaiset pelikuulokkeet tarjoavat uskomattoman akunkeston ja laadukkaan peliäänen. Yli 48 tunnin akunkesto pitää kuulokkeet toiminnassa päiväkausia, kun taas Turtle Beachin oma 2,4 GHz:n langaton USB-lähetin huolehtii matalalla viiveellä toimivasta, häviöttömästä yhteydestä pelijärjestelmään. Yksinkertaisella kytkimen kääntämisellä pelaajat voivat valita suosikkipelijärjestelmänsä ja kokea immersiivisen 3D-paikkatilaäänen suurten ja tehokkaiden 50 mm:n kaiuttimien kautta sekä kristallinkirkkaan keskustelun Gen 2:n mykistettävän mikrofonin avulla. Pehmeät, silmälasien kanssa yhteensopivat ProSpecs™-korvatyynyt tarjoavat pehmeää mukavuutta, ja helppokäyttöisten säätimien avulla pelaajat voivat säätää asetuksiaan ja aktivoida Superhuman Hearingin kaltaisia ominaisuuksia, jotka tuovat todistetusti kilpailuetua. Saatavana mustana, Midnight Red -värisenä tai Arctic Camo -värisenä hintaan 147,99 euroa.

Stealth 600 Gen 2 USB

Stealth 600 Gen 2 USB:n langattomat vahvistetut kuulokkeet tarjoavat laadukkaan peliäänen ja keskustelun Xboxilla tai PlayStationilla. Pitkäkestoinen, yli 24 tuntia kestävä akku tarkoittaa vähemmän lataamista ja enemmän pelaamista, kun taas matalan viiveen ja häviöttömän yhteyden hoitaa Turtle Beachin oma viiveetön 2,4 GHz:n langaton USB-lähetin. Pelaajat kokevat 50 mm:n kaiuttimien kautta vaikuttavan 3D-paikkatilaäänen ja Gen 2:n käännettävän ja mykistettävän mikrofonin kautta tapahtuvan kristallinkirkkaan keskustelun. Pehmeät, ProSpecs-korvatyynyt, jotka sopivat yhteen lasien kanssa, tarjoavat pehmeää mukavuutta, ja helppokäyttöiset säätimet antavat pelaajille mahdollisuuden säätää asetuksiaan ja aktivoida ominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing -ominaisuuden, joka tuo todistetusti kilpailuetua. Saatavana mustana tai valkoisena 105,99 euron hintaan.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio RimWorld on saamassa oman version ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Limited, joka tunnetaan mm. Dungeons sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin Early Access tilassa :lle vuonna 2013 Kickstarter joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

RimWorld: Console Edition saapuu ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Turtle Beachin Stealth 700 ja 600 nimetty parhaiksi langattomiksi pelikuulokkeiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin Stealth 700 ja 600 nimetty parhaiksi langattomiksi pelikuulokkeiksi

Turtle Beach 700 MAX

Pelitarvikkeiden toimittaja Corporation on ilmoittanut, että sen Stealth 700 Gen 2 MAX Xboxille ja Stealth 600 Gen 2 MAX Xboxille -mallit jatkavat sarjan perintöä tulemalla johtavien julkaisujen nimeämiksi parhaiksi pelikuulokkeiksi.

Uudet Stealth 700- ja 600 Gen 2 MAX -mallit ovat viimeisimmät lisäykset arvostettuun langattomaan pelikuulokesarjaan ja ne lisäävät monialustayhteensopivuutta, uraauurtavaa akunkestoa, uusia värivaihtoehtoja ja paljon muuta jo ennestään vaikuttavaan ominaisuuksien luetteloon.

Uudet MAX-mallit tulivat markkinoille viime kuussa, ja sekä kriitikot että fanit toistavat edelleen samoja positiivisia mielipiteitä ja palautetta, jotka ovat tehneet Turtle Beachin Stealth 700- ja Stealth 600 -sarjan langattomista kuulokkeista myydyimpiä ympäri maailmaa.

Turtle Beachin Stealth 700 Gen 2 MAX Xboxille ja Stealth 600 Gen 2 MAX Xboxille (OVH: 147,99€) tarjoavat pelaajille valtavan akunkeston, monialustayhteensopivuuden, ensiluokkaisen äänen ja käyttömukavuuden, ja ne ovat tällä hetkellä saatavilla suoraan valmistajalta ja jälleenmyyjiltä Suomessa.

Päivitetty Stealth 600 Gen 2 USB Xboxille tarjoaa myös parannetun akunkeston ja säilyttää houkuttelevan hinnan, joka on tehnyt Turtle Beachin Stealth 600:sta alan myydyimmän pelikuulokesarjan.

”Stealth 700 & 600 Gen 2 MAX -mallit ovat ilmiömäisiä kuulokkeita. Ne jatkavat sarjan perinnettä huipputuotteina, jotka ovat suorituskykyisiä, ja ne ovat täydellisiä valintoja nykypäivän monialustapelaajille. MAX-mallit tarjoavat jälleen maailmanluokan äänen ja pitkäaikaisen käyttömukavuuden, josta sarja on tunnettu, ja nyt ne tarjoavat laajennetun yhteensopivuuden useampien pelijärjestelmien kanssa ja vaikuttavan akunkeston – ominaisuuksia, joiden tiedämme olevan tärkeitä pelaajille.”

sanoo Juergen Stark, Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Kommentoi