Turtle Beach lanseeraa uudet väriversiot hiilineutraaleista Stealth 600 GEN 2-kuulokkeistaan Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach lanseeraa uudet väriversiot hiilineutraaleista Stealth 600 GEN 2-kuulokkeistaan

Turtle Beach Gen 600 Pink Teal

Pelikuulokkeiden ja -tarvikkeiden valmistaja Turtle Beach on ilmoittanut, että kaksi uutta värivaihtoehtoa, teal ja pinkki, ovat nyt saatavilla langattomiin Designed for  Stealth 600 Gen 2 MAX -pelikuulokkeisiin.

Uudet Stealth 600 Gen 2 MAX Teal ja Pink -värimallit ovat myös Turtle Beachin ensimmäiset sertifioidut CarbonNeutral-tuotteet, joiden päästöjä on vähennetty ja kompensoitu Hiilineutraalin protokollan mukaisesti, mikä on tärkeä virstanpylväs yhtiön jatkuvissa kestävän kehityksen ponnisteluissa. Stealth 600 Gen 2 MAX -kuulokkeet paransivat sarjan jo ennestään vaikuttavaa tarjontaa yli 48 tunnin akunkestolla ja monialustayhteydellä useampiin pelijärjestelmiin. Lisäksi ne tarjoavat tehokkaan 3D-paikkatilaäänen, kristallinkirkkaan mikrofonin suorituskyvyn ja vertaansa vailla olevan käyttömukavuuden, jotka ovat tehneet Stealth 600 -sarjan kuulokkeista myydyimpiä tuotteita niiden debyytistä lähtien.

”Stealth 600 Gen 2 MAX Teal ja Pink eivät ainoastaan anna pelaajille lisää värivaihtoehtoja – joista tiedämme heidän pitävän – vaan myös mielenrauhan tietäen, että yksi heidän eniten käyttämistään pelilisävarusteista on hiilineutraali. Kuulokkeet ovat meidän ensimmäiset hiilineutraalit tuotteet ja niiden lanseeraus on jälleen yksi tärkeä ja merkittävä edistysaskel kestävän kehityksen tavoitteissamme.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Stealth 600 Gen 2 MAX -kuulokkeet Teal ja Pink täydentävät Black, Midnight Red ja Arctic Camo -värivaihtoehtoja samalla 103,99 € hintaan ja kaikki vaihtoehdot ovat nyt saatavilla valmistajan verkkosivuilta ja osallistuvilla jälleenmyyjillä Suomessa. Elokuun 2020 julkaisusta lähtien Turtle Beachin Stealth 600 Gen 2 on ollut kaikkein myydyin kuulokesarja.

Kommentoi

Valheim saapuu Xbox:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim saapuu Xbox:lle

Siitä lähtien, kun julkaisimme Valheimin, on pelikehittäjät saaneet kysymyksiä siitä, milloin peli tulee saataville konsolipelaajille. Ja nyt Xbox-julkaisun päivä on vihdoin koittanut, ja voit nyt pelata Valheimia Xbox Onella ja Xbox Series X|S:llä! Peli on saatavilla sekä ostamalla että Xbox Game Passin avulla.

Kuten on luvattu, pelissä on täysi ristiinpelaaminen, joten voit pelata ystäviesi kanssa riippumatta siitä, pelaavatko he Xboxin, Microsoftin tai Steamin kautta. Varmista vain, että crossplay-ominaisuus on käytössä! Jos jokin askarruttaa, tutustu Crossplay FAQ:iin linkistä https://valheim.com/news/crossplay-patch-faq/.

Riippumatta siitä, oletko jo -veteraani vai oletko aivan uusi pelaaja, joka astuu kymmenenteen maailmaan ensimmäistä kertaa, haluamme saada sinut oikeaan tunnelmaan jakamalla tämän upouuden Xbox-julkaisutrailerin kanssasi:

Xbox julkaisun juhlistamiseksi virallisessa kaupassa on 20% alennus kaikista tuotteista kahden viikon ajan!

Skål!

Kommentoi

Halo Infinite Season 3: Echoes Within on nyt julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite Season 3: Echoes Within on nyt julkaistu

Halo Season 3: on nyt saatavilla -konsoleille- sekä Steamille. Pelin suurin moninpelipäivitys sitten alkuperäisen julkaisun sisältää muun muassa uuden aseen ja varusteen – ensimmäistä kertaa koskaan.

Tästä päivästä alkaen pelaajien saatavilla on kolme uutta karttaa, tappava uusi M392 Bandit -kivääri, näkyvyyden peittävä uusi Shroud Screen -varuste, edettävissä oleva sadan tason Battle Pass ja paljon muuta. Echoes Withinin julkaisutrailerin voit tarkastaa kokonaisuudessaan alta:

Kommentoi