Turtle Beach & ROCCAT julkaisivat uudet pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach & ROCCAT julkaisivat uudet pelikuulokkeet

ROCCAT SYN Buds Air

Turtle Beachin ja ROCCATin uudet aidon langattomat Bluetooth- tarjoavat liikkeellä oleville konsoli- ja -pelaajille alhaisen latenssin pelitilan, 20 tuntia kestävän akun, veden- ja hienpitävän suunnittelun ja pitkäkestoista käyttömukavuutta.

Scout Air

Suunniteltu liikkeellä oleville konsoli- ja -pelaajille sekä tuotemerkkien ystäville. Aidon langattomat Scout Air- ja ROCCAT SYN Buds Air - ovat yhteensopivia iOS-, Android- ja muiden Bluetooth-laitteiden kanssa, joita ovat mm. Switch, Windows ja Mac.

Scout Air ja SYN Buds Air tarjoavat mobiilipelaajille pelitilan. Alhainen 60 ms:n latenssi takaa, että taisteluille kriittiset äänet tunnistetaan. Ne sisältävät myös yhteensä 20 tuntia kestävän akun viisi tuntia kestävillä nappikuulokkeilla ja latauskotelon 15 lisätunnilla. Latauskotelo sisältää akkuilmaisimen ja voi ladata viiden tunnin akun käytöllä vain 15 minuutissa. Nappikuulokkeilla IPX4-luokitus hien- ja vedenpitävyydelle, joten musiikin tai podcastien kuuntelu ei aiheuta ongelmia pelien välillä kuntoillessa.

Kaksoismikrofonit tarjoavat huippuluokan selkeyttä, ja mukana tulevat tulppavaihtoehdot tekevät pitkistä peli-istunnoista mukavia. Ominaisuudet, kuten muokattavat kosketuskomennot, helposti valittavat EQ-esiasetukset, alhaisen latenssin pelitilan aktivointi ja akun seuranta, ovat saatavilla Turtle Beachin Audio Hub -sovelluksen kautta Scout Air -kuulokkeille ja ROCCATin SYN Buds Air -sovelluksen kautta. Aidon langattomat nappikuulokkeet, Scout Air ja ROCCAT SYN Buds Air, ovat Suomessa ennakkotilattavissa 105,99 euron hintaan. Molempien versioiden Suomen julkaisu tapahtuu 21. maaliskuuta 2022.

ROCCAT SYN Buds Air

”Mobiilipelimarkkina kasvoi lähes 100 miljardiin dollariin vuonna 2021, ja me jatkamme mobiilipelituotteiden valikoimamme kasvattamista, jotta iOS-, Android- ja Switch -pelaajat voivat hyödyntää Turtle Beach- ja ROCCAT-varusteiden pelejä voittavia etuja. Aidosti langattomat Scout Air- ja SYN Buds Air - tarjoavat tälle nopeasti kasvavalle tuotekategorialle huippuluokan äänenlaatua, selkeyttä ja käyttömukavuutta, jotka vastaavat liikkeellä olevien konsoli- ja -pelaajien tarkkoja vaatimuksia.”

toteaa Juergen Stark, hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, Corporation

NBA-tähti Josh Hart, Turtle Beachin sekä ROCCATin fani ja kumppani, kaipaa langattomilta nappikuulokkeiltaan vapautta ja suorituskykyä, kun hän matkustaa, harjoittelee tai on muuten vain liikkeellä. Josh ryhtyi Turtle Beachin ja ROCCATin kumppaniksi varhaisessa vaiheessa uusien Scout Air- ja SYN Buds Air -kuulokkeiden kehitystä varmistaakseen niiden vastaavan hänen aktiivisen mobiilipelaamisen tarpeitaan.

”Tahdon huippuluokan äänenlaatua niin kotona kuin reissulla ollessani, oli kyseessä sitten pelaaminen, musiikki tai keskustelu. Kaipaan selkeyttä, mukavuutta ja mahtavaa ääntä, ja sitä Scout Air- ja SYN Buds Air - tarjoavat.”

Portland Trail Blazersien puolustaja lisäsi

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo

A Plague Tale: Requiem

Asobon ja Focus Entertainmentin odotettu jatko-osa suositulle ja palkitulle A Plague Tale: Innocence -pelille on ilmestymässä lokakuun 18. päivä PC:lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa 10 minuuttisen pelivideon alta.

A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä PC:lle tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

A Plague Tale: Requiem julkaistaan sekä PlayStation 5, Xbox Series X ja S- sekä Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: A Game of Thrones: The Board Game sekä Car Mechanic Simulator 2018.

A Game of Thrones: The Board Game

A Game of Thrones: The Board Game on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

Car Mechanic Simulator 2018

Car Mechanic Simulator 2018 on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi