Turtle Beach tarjoaa tasokasta ääntä uusilla Stealth 700 Gen 2 MAX -kuulokkeilla Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach tarjoaa tasokasta ääntä uusilla Stealth 700 Gen 2 MAX -kuulokkeilla

Stealth 700 Gen 2 MAX

Pelitarvikkeiden valmistaja on julkistanut Xboxille suunnitellut Stealth 700 Gen 2 MAX -kuulokkeet täysin uutena tulokkaana tuotemerkin myydyimmän Stealth 700 -sarjan premium-luokan langattomiin pelikuulokkeisiin.

Yksinkertaisesti kytkintä kääntämällä Stealth 700 Gen 2 MAX tarjoaa pelaajille mahdollisuuden muodostaa viiveettömän yhteyden langattoman USB- tai Bluetooth-yhteyden kautta useampiin pelijärjestelmiin, kuten ja S sekä Xbox One, PlayStation 5 ja PlayStation 5, Switch, ja sekä yhteensopivat iOS- ja -mobiililaitteet. Stealth 700 Gen 2 MAX lisää myös akun kestoa yli 40 tuntiin, ja 15 minuutin lataus tuottaa yli kahdeksan tuntia peliaikaa.

Stealth 700 Gen 2 MAX

Kuulokkeet tarjoavat edelleen ylivoimaisen laadukkaan äänen tehokkaalla 3D-spatial surround -äänellä ja äärimmäisen käyttömukavuuden, jotka ovat tehneet siitä myydyimmän ja arvostetuimman langattoman premium-pelikuulokkeen. sisällytti hiljattain kyseiset kuulokkeet uusimpaan Best Gaming Headsets 2022 -juttuunsa ja nimesi sen parhaaksi ja S -pelikuulokkeeksi.

Ominaisuudet, kuten suuret ja tehokkaat 50 mm:n Nanoclear-ajurit, Aerofit-jäähdytysgeelillä täytetyt muistivaahtomuovikorvatyynyt, ProSpecs-lasiystävällinen käyttömukavuus, Superhuman Hearing, metallivahvistettu pääpanta sekä Bluetooth Discordissa puhumiseen, puheluiden vastaanottamiseen, musiikin kuunteluun ja yhteyden muodostamiseen mobiilisovellukseen – kaikki nämä ominaisuudet palaavat Stealth 700 Gen 2 MAX:n myötä.

Erityisesti Xboxille suunniteltu Stealth 700 Gen 2 MAX on ennakkotilattavissa tänään osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa. Saatavana mustana tai koboltinsinisenä, Stealth 700 Gen 2 MAX Xboxille lanseerataan maailmanlaajuisesti 8. toukokuuta 209,99 euron hintaan.

”Stealth 700 Gen 2 MAX:n laajennettu yhteensopivuus antaa yhä useammalle pelaajalle mahdollisuuden kokea ensiluokkaisen langattoman peliäänen ja mukavuuden, joka on tehnyt Stealth 700 -sarjan tuotteista myydyimpiä jo vuosia. Tammikuusta 2019 lähtien Stealth 700 on toiseksi myydyin langaton kuulokesarja*, toisena Stealth 600 -sarjamme jälkeen.”

sanoo Jürgen Stark, Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Stealth 700 Gen 2 MAX:n päivitetty akku tarjoaa yli 40 tuntia peliaikaa ja viiveetön, häviötön langaton USB-yhteys pysyy yhteydessä keskeytyksettä. ProSpecs-silmälasiystävällinen teknologia ja Aerofit-jäähdytysgeelillä täytetyt muistivaahtokorvatyynyt tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta, ja 50 mm:n Nanoclear-kaiuttimet herättävät pelit eloon. Pelaajat nauttivat myös kristallinkirkkaasta keskustelusta Gen 2:n kääntämällä mykistettävän mikrofonin avulla sekä premium-ominaisuuksista, kuten Turtle Beachin eksklusiivisesta Superhuman Hearing -ääniasetuksesta, joka tuo kilpailuetua. Turtle Beachin Designed for Xbox Stealth 700 Gen 2 MAX on nyt ennakkotilattavissa mustana tai koboltinsinisenä, ja sen suositushinta on 209,99 euroa. Julkaistaan maailmanlaajuisesti 8. toukokuuta 2022.

Stealth 600 Gen 2 MAX

Stealth 600 Gen 2 MAX

Lisäksi maaliskuun alussa esitellyt Turtle Beachin uudet Designed for Xbox Stealth 600 Gen 2 MAX- ja Stealth 600 Gen 2 USB -mallit ovat nyt saatavilla Suomessa osoitteessa osallistuvilla jälleenmyyjillä. Stealth 600 Gen 2 MAX Xboxille lisää monialustayhteensopivuuden ja luokkansa parhaan 48+ tunnin akunkeston hintaan 147,99 euroa, kun taas Stealth 600 Gen 2 USB Xboxille nostaa myydyimpien kuulokkeiden akunkeston 24+ tuntiin säilyttäen samalla houkuttelevan 105,99 euron myyntihinnan. Stealth 600 Gen 2 MAX on saatavilla mustana, kun taas Midnight Red- ja Arctic Camo -versiot tulevat saataville 8. toukokuuta. Stealth 600 Gen 2 USB on saatavilla mustana tai valkoisena.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio RimWorld on saamassa oman version 4 ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Double Eleven Limited, joka tunnetaan mm. Minecraft Dungeons sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin Early Access tilassa PC:lle vuonna 2013 Kickstarter joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

RimWorld: Console Edition saapuu 4 ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Turtle Beachin Stealth 700 ja 600 nimetty parhaiksi langattomiksi pelikuulokkeiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin Stealth 700 ja 600 nimetty parhaiksi langattomiksi pelikuulokkeiksi

Turtle Beach 700 MAX

Pelitarvikkeiden toimittaja Turtle Beach Corporation on ilmoittanut, että sen Stealth 700 Gen 2 MAX Xboxille ja Stealth 600 Gen 2 MAX Xboxille -mallit jatkavat sarjan perintöä tulemalla johtavien julkaisujen nimeämiksi parhaiksi pelikuulokkeiksi.

Uudet Stealth 700- ja 600 Gen 2 MAX -mallit ovat viimeisimmät lisäykset arvostettuun langattomaan pelikuulokesarjaan ja ne lisäävät monialustayhteensopivuutta, uraauurtavaa akunkestoa, uusia värivaihtoehtoja ja paljon muuta jo ennestään vaikuttavaan ominaisuuksien luetteloon.

Uudet MAX-mallit tulivat markkinoille viime kuussa, ja sekä kriitikot että fanit toistavat edelleen samoja positiivisia mielipiteitä ja palautetta, jotka ovat tehneet Turtle Beachin Stealth 700- ja Stealth 600 -sarjan langattomista kuulokkeista myydyimpiä ympäri maailmaa.

Turtle Beachin Stealth 700 Gen 2 MAX Xboxille ja Stealth 600 Gen 2 MAX Xboxille (OVH: 147,99€) tarjoavat pelaajille valtavan akunkeston, monialustayhteensopivuuden, ensiluokkaisen äänen ja käyttömukavuuden, ja ne ovat tällä hetkellä saatavilla suoraan valmistajalta ja jälleenmyyjiltä Suomessa.

Päivitetty Stealth 600 Gen 2 USB Xboxille tarjoaa myös parannetun akunkeston ja säilyttää houkuttelevan hinnan, joka on tehnyt Turtle Beachin Stealth 600:sta alan myydyimmän pelikuulokesarjan.

”Stealth 700 & 600 Gen 2 MAX -mallit ovat ilmiömäisiä kuulokkeita. Ne jatkavat sarjan perinnettä huipputuotteina, jotka ovat suorituskykyisiä, ja ne ovat täydellisiä valintoja nykypäivän monialustapelaajille. MAX-mallit tarjoavat jälleen maailmanluokan äänen ja pitkäaikaisen käyttömukavuuden, josta sarja on tunnettu, ja nyt ne tarjoavat laajennetun yhteensopivuuden useampien pelijärjestelmien kanssa ja vaikuttavan akunkeston – ominaisuuksia, joiden tiedämme olevan tärkeitä pelaajille.”

sanoo Juergen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Kommentoi