Turtle Beach tuo Neat -mikrofonit Euroopan markkinoille Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach tuo Neat -mikrofonit Euroopan markkinoille

Neat Microphones

on tuomassa korkealaatuiset Neat Microphones -mikrofonit Euroopan markkinoille. Turtle Beach osti Neatin viime vuoden alussa.

Neatin tuotevalikomaan kuuluu parhaillaan lippulaivamalli Bee II, hieman pienikokoisempi Worker Bee II XLR-mikrofoni sekä helppokäyttöinen Skyline -mikrofoni.

Bee II

Bee II on korkealaatuinen XLR-mikrofoni, jossa on erinomainen, kristallin kirkas ja syvä äänenlaatu. Laitteessa on suuri ja tarkka 34 mm:n kondensaattorimikki. Lisäksi Neat King Bee II:n mukana tulee oma räätälöity iskunvaimennin ja pop-suodatin. Hintaa laitteelle kertyy 169,99 euroa.

Bumblebee II

Bumblebee II on puolestaan helppokäyttöinen ja monipuolinen USB-kondensaattorimikrofoni, joka tarjoaa ammattilaatuisen 24 bitin/96 kHz:n digitaalisen audiolähdön. Se on ihanteellinen ratkaisu äänikonferensseihin, sisällöntuottajille, striimaajille, podcasteille, pelaajille, laulajille, muusikoille ja voiceover-taiteilijoille. Sisäisesti iskunvaimennetun keskikokoisen 25 mm:n kondensaattorikapselin ansiosta Bumblebee II on erinomainen niin kannettaviin- kuin pöytätietokoneisiin, tabletteihin tai mihin tahansa muihin laitteisiin, joissa on USB-portti. Hintaa laitteelle kertyy 99,99 euroa.

Worker Bee II

Worker Bee II on oiva työkalu äänittämiseen, podcasteihin sekä suoratoistosovelluksiin. Se soveltuu myös laulun sekä erilaisten instrumenttien nauhoittamiseen. Laitteessa on keskikokoinen 25 mm:n kapseli, joka pystyy käsittelemään korkeita äänenpainetasoja laajalla taajuus- ja dynaamisella alueella. Hintaa laitteelle kertyy 99,99 euroa.

Skyline

Skyline USB-kondensaattorimikrofoni soveltuu jokapäiväiseen elämään, videokonferensseihin, virtuaalisiin tapaamisiin työkavereiden, ystävien ja perheen kesken, verkko-opetukseen, podcasteihin, sisällön tuottamiseen sekä moneen muuhun. Skylinessa on myös suuri mykistysnappi, joka helpottaa erityisesti palavereissa. Hintaa laitteelle kertyy 69,99 euroa.

Neat Microphones yrityksen taustalla ovat suosittujen Microphones -yrityksen perustajat ja nauhoittamisen asiantuntijat. Neatin tuotteita suosivat niin ammattimuusikot, laulajat, selostajat, sisällöntuottajat, striimaajat, podcastien pitäjät sekä pelaajat.

Kommentoi

Turtle Beach lanseeraa uudet väriversiot hiilineutraaleista Stealth 600 GEN 2-kuulokkeistaan Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach lanseeraa uudet väriversiot hiilineutraaleista Stealth 600 GEN 2-kuulokkeistaan

Turtle Beach Gen 600 Pink Teal

Pelikuulokkeiden ja -tarvikkeiden valmistaja Turtle Beach on ilmoittanut, että kaksi uutta värivaihtoehtoa, teal ja pinkki, ovat nyt saatavilla langattomiin Designed for  Stealth 600 Gen 2 MAX -pelikuulokkeisiin.

Uudet Stealth 600 Gen 2 MAX Teal ja Pink -värimallit ovat myös Turtle Beachin ensimmäiset sertifioidut CarbonNeutral-tuotteet, joiden päästöjä on vähennetty ja kompensoitu Hiilineutraalin protokollan mukaisesti, mikä on tärkeä virstanpylväs yhtiön jatkuvissa kestävän kehityksen ponnisteluissa. Stealth 600 Gen 2 MAX -kuulokkeet paransivat sarjan jo ennestään vaikuttavaa tarjontaa yli 48 tunnin akunkestolla ja monialustayhteydellä useampiin pelijärjestelmiin. Lisäksi ne tarjoavat tehokkaan 3D-paikkatilaäänen, kristallinkirkkaan mikrofonin suorituskyvyn ja vertaansa vailla olevan käyttömukavuuden, jotka ovat tehneet Stealth 600 -sarjan kuulokkeista myydyimpiä tuotteita niiden debyytistä lähtien.

”Stealth 600 Gen 2 MAX Teal ja Pink eivät ainoastaan anna pelaajille lisää värivaihtoehtoja – joista tiedämme heidän pitävän – vaan myös mielenrauhan tietäen, että yksi heidän eniten käyttämistään pelilisävarusteista on hiilineutraali. Kuulokkeet ovat meidän ensimmäiset hiilineutraalit tuotteet ja niiden lanseeraus on jälleen yksi tärkeä ja merkittävä edistysaskel kestävän kehityksen tavoitteissamme.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Stealth 600 Gen 2 MAX -kuulokkeet Teal ja Pink täydentävät Black, Midnight Red ja Arctic Camo -värivaihtoehtoja samalla 103,99 € hintaan ja kaikki vaihtoehdot ovat nyt saatavilla valmistajan verkkosivuilta ja osallistuvilla jälleenmyyjillä Suomessa. Elokuun 2020 julkaisusta lähtien Turtle Beachin Stealth 600 Gen 2 on ollut kaikkein myydyin kuulokesarja.

Kommentoi

Roccat julkaisi uuden Magma Mini -pelinäppäimistön Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisi uuden Magma Mini -pelinäppäimistön

Roccat Magma Mini

Corporation pelikuuloke- ja lisävarustevalmistajan palkittu -oheislaitemerkki on julkaissut uuden Magma Mini 60%:n pelinäppäimistön.

Magma Mini yhdistää reagoivat kalvokytkimet, suorituskykyominaisuudet ja kestävyyden kompaktissa 60 %:n kokoonpanossa. Magma Minin ylälevy on täysin valaistu viidellä ohjelmoitavalla vyöhykkeellä, jotka esittelevät ROCCATin upeaa AIMO RGB -valaistusta. Magma Mini on myös suunniteltu erittäin kestäväksi, ja se on IP33-luokiteltu vettä ja pölyä vastaan.

”ROCCATin Magma Mini on täydellinen valinta -pelaajille, jotka haluavat lisätä upean RGB-valaistuksen kokoonpanoonsa houkuttelevaan hintaan. ROCCATin Magma- ja Magma Mini -tuotteet määrittelevät uudelleen sen, mitä pelaajien tulisi odottaa nykyaikaisilta kalvokäppäimistöiltä suorituskyvyn suhteen, ja ne laajentavat rajoja entisestään RGB-valaistuksella, joka päivittää välittömästi minkä tahansa työpöydän.”

sanoo Jürgen Stark, Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Magma Mini on nyt saatavilla valmistajan kotisivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa vain 49,99 euron hintaan.

Kommentoi