Turtle Beach tuo Neat -mikrofonit Euroopan markkinoille Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach tuo Neat -mikrofonit Euroopan markkinoille

Neat Microphones

on tuomassa korkealaatuiset Neat Microphones -mikrofonit Euroopan markkinoille. Turtle Beach osti Neatin viime vuoden alussa.

Neatin tuotevalikomaan kuuluu parhaillaan lippulaivamalli Bee II, hieman pienikokoisempi Worker Bee II XLR-mikrofoni sekä helppokäyttöinen Skyline -mikrofoni.

Bee II

Bee II on korkealaatuinen XLR-mikrofoni, jossa on erinomainen, kristallin kirkas ja syvä äänenlaatu. Laitteessa on suuri ja tarkka 34 mm:n kondensaattorimikki. Lisäksi Neat King Bee II:n mukana tulee oma räätälöity iskunvaimennin ja pop-suodatin. Hintaa laitteelle kertyy 169,99 euroa.

Bumblebee II

Bumblebee II on puolestaan helppokäyttöinen ja monipuolinen USB-kondensaattorimikrofoni, joka tarjoaa ammattilaatuisen 24 bitin/96 kHz:n digitaalisen audiolähdön. Se on ihanteellinen ratkaisu äänikonferensseihin, sisällöntuottajille, striimaajille, podcasteille, pelaajille, laulajille, muusikoille ja voiceover-taiteilijoille. Sisäisesti iskunvaimennetun keskikokoisen 25 mm:n kondensaattorikapselin ansiosta Bumblebee II on erinomainen niin kannettaviin- kuin pöytätietokoneisiin, tabletteihin tai mihin tahansa muihin laitteisiin, joissa on USB-portti. Hintaa laitteelle kertyy 99,99 euroa.

Worker Bee II

Worker Bee II on oiva työkalu äänittämiseen, podcasteihin sekä suoratoistosovelluksiin. Se soveltuu myös laulun sekä erilaisten instrumenttien nauhoittamiseen. Laitteessa on keskikokoinen 25 mm:n kapseli, joka pystyy käsittelemään korkeita äänenpainetasoja laajalla taajuus- ja dynaamisella alueella. Hintaa laitteelle kertyy 99,99 euroa.

Skyline

Skyline USB-kondensaattorimikrofoni soveltuu jokapäiväiseen elämään, videokonferensseihin, virtuaalisiin tapaamisiin työkavereiden, ystävien ja perheen kesken, verkko-opetukseen, podcasteihin, sisällön tuottamiseen sekä moneen muuhun. Skylinessa on myös suuri mykistysnappi, joka helpottaa erityisesti palavereissa. Hintaa laitteelle kertyy 69,99 euroa.

yrityksen taustalla ovat suosittujen Blue Microphones -yrityksen perustajat ja nauhoittamisen asiantuntijat. Neatin tuotteita suosivat niin ammattimuusikot, laulajat, selostajat, sisällöntuottajat, striimaajat, podcastien pitäjät sekä pelaajat.

Kommentoi

Turtle Beach julkaisi uudet Recon Air -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi uudet Recon Air -pelikuulokkeet

Turtle Beach Recon Air

Pelitarvikevalmistaja on julkaisemassa uudet langattomat Recon Air Chat Communicator -kuulokkeet.

Recon Air on suunniteltu pelaajille, joilla on huippuluokan kotiviihdejärjestelmä pelien äänentoistoa varten ja jotka tarvitsevat kuulokkeet muiden pelaajien kuulemiseen ja heidän kanssaan puhumiseen, ja se sopii kaikille, jotka haluavat tyylikkäät langattomat Bluetooth-kuulokkeet, joita voi käyttää ääni- ja videoneuvotteluihin ja erilaisiin päivittäisiin tarpeisiin.

Kuulokkeet tarjoaa laadukkaan saapuvan ja lähtevän keskustelun ystävien ja joukkuetovereiden kanssa, ja se on loistava väline onnitella toista joukkuetta eeppisestä tappiosta. Recon Airin mikrofoni on viritetty pelaamista varten, jotta se poimii äänikeskustelun äänekkäästi ja selkeästi, ja se on myös melua vaimentava, jotta taustahäiriöt saadaan minimoitua. Ladattava 10 tunnin akku antaa kuulokkeille virtaa koko päivän ajan, ja käännettävä korvakoukku ja vaihdettavat korvakärjet takaavat käyttömukavuuden.

Laitteesta on saatavilla omat versiot PlayStation ja Xbox -konsoleille.

Designed for Xbox Recon Air tarjoaa kristallinkirkasta keskustelua Xbox Series X ja S:llä sekä Xbox Onella, ja siitä on myös versio PlayStation 5:lle ja 4:lle. Molemmat mallit ovat myös yhteensopivia PC:n, Macin ja Bluetooth-yhteensopivien iOS- ja -mobiililaitteiden kanssa.

”Recon Air on edullinen chat-kuuloke, joka on suunniteltu pelaamiseen sekä yhteydenpitoon ystävien, perheenjäsenten ja työtovereiden kanssa ja varmistaa, että äänesi kuulostaa hyvältä puhuessasi. Se on nyt matkustaessani oma suosikkikuulokkeeni Teams- ja Zoom-kokouksissa.”

sanoo Jürgen Stark, Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Täysin uusi langaton Recon Air mahdollistaa täydellisen vapauden keskustella kristallinkirkkaasti joukkuetovereiden kanssa ja härnätä vihollisia, ja se näyttää ja kuulostaa upealta käyttäessäsi palveluita, kuten Discordia, Skypeä, Teamsia, Zoomia ja muita. Recon Airissa on tyylikäs, minimalistinen muotoilu, ja sen yksisuuntainen, melua vaimentava, pelikäyttöön viritetty mikrofoni vastaanottaa äänikeskustelun äänekkäästi ja selkeästi samalla kun se minimoi taustamelun. Recon Airin langaton lähetin tekee asennuksesta Xbox- tai PlayStation-konsoleilla helppoa, ja viiveetön Bluetooth 5.1 -yhteys laajentaa yhteensopivuutta Windows PC- ja -tietokoneisiin sekä iOS- ja -mobiililaitteisiin.

Recon Airissa on mukautettava muotoilu, jonka ansiosta käyttäjät voivat kääntää korvakoukkua ja käyttää kuulokkeita kummallakin puolella päätä, ja kolme erikokoista vaihdettavaa korvakärkeä takaavat täydellisen istuvuuden. Pitkäkestoinen 10 tunnin akku pitää pelaajat pelissä ilman keskeytyksiä, ja nopea 15 minuutin lataus mukana toimitetulla USB-C-kaapelilla takaa kolmen tunnin akunkeston. Lisäksi integroitujen hallintalaitteiden ansiosta pelaajat voivat pitää katseensa toiminnassa ja säätää helposti keskustelun äänenvoimakkuutta, mykistää äänen, vastata puheluihin ja käyttää muita Bluetooth-toimintoja.

Recon Air on saatavilla osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 41,99 euron hintaan.

Kommentoi

Turtle Beachin Stealth 700 ja 600 -pelikuulokkeet nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin Stealth 700 ja 600 -pelikuulokkeet nyt saatavilla

Stealth 700 Gen 2 MAX

Pelitarvikkeiden valmistaja Turtle Beach on tuonut markkinoille täysin uudet erityisesti Xboxille suunnitellut Stealth 700 Gen 2 MAX, Stealth 600 Gen 2 MAX ja Stealth 600 Gen 2 USB -sarjan langattomat pelikuulokkeet ovat nyt myynnissä osallistuvilla jälleenmyyjillä ympäri maailmaa.

Täysin uusi Designed for Xbox Stealth 700 Gen 2 MAX laajentaa myydyimmän langattoman premium-sarjan jo ennestään vaikuttavia ominaisuuksia ja tarjoaa nyt pelaajille mahdollisuuden muodostaa viiveettömän yhteyden langattoman USB- ja Bluetooth®-yhteyden kautta useampiin pelijärjestelmiin, kuten ja S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Switch, PC ja OSX sekä yhteensopivat iOS- ja Android-mobiililaitteet. Stealth 700 Gen 2 MAX nostaa myös sarjan akunkeston yli 40 tuntiin.

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX

Nämä päivitykset täydentävät sen tehokasta 3D-spatial surround -ääntä ja vertaansa vailla olevia mukavuusominaisuuksia, jotka ovat tehneet Stealth 700 Gen 2:sta myydyimmän ja ylistetyn premium-luokan langattoman pelikuulokkeen sen ensiesittelystä lähtien. nimesi hiljattain Stealth 700 Gen 2:n parhaaksi ja S -kuulokkeeksi uusimmassa Best Gaming Headsets 2022 -jutussaan. Stealth 700 Gen 2 MAX Xboxille on saatavana mustana tai upeana koboltinsinisenä, ja se on saatavilla osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 209,99 euron hintaan.

Stealth 700 Gen 2 MAX nostaa langattomien premium-pelikuulokkeiden rimaa korkeammalle lisäten monialustayhteensopivuuden ja yli 40 tunnin akunkeston sarjan jo ennestään vaikuttavaan ominaisuusluetteloon.

Stealth 600 Gen 2 MAX ja Stealth 600 Gen 2 USB

Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 MAX

Maailmanlaajuisesti saatavilla ovat myös Turtle Beachin uudet langattomat Xboxille suunnitellut pelikuulokkeet Stealth 600 Gen 2 MAX ja Stealth 600 Gen 2 USB. Aivan kuten 700 MAX -sisaruksensa, täysin uusi Stealth 600 Gen 2 MAX Xboxille lisää monialusta-yhteensopivuuden ja massiivisen, luokkansa parhaan 48+ tunnin akunkeston alan myydyimpään langattomaan pelikuulokesarjaan. Stealth 600 Gen 2 MAX Xboxille on saatavana mustana, Midnight Red -värisenä ja Arctic Camo -värisenä, ja se on saatavilla tänään osoitteesta www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 147,99 euron hintaan. Uusi Stealth 600 Gen 2 USB Xboxille nostaa myydyimmän kuulokesarjan akunkeston yli 24 tuntiin ja säilyttää samalla houkuttelevan 105,99 euron OVH:n. Stealth 600 Gen 2 USB Xboxille on saatavana mustana tai valkoisena osallistuvilta jälleenmyyjiltä.

”Uudet MAX-mallimme lisäävät entisestään vaihtoehtoja alan kahteen myydyimpään langattomaan pelikuulokesarjaan. Tiedämme, että monet pelaajat etsivät yhtä kuuloketta, joka toimii kaiken kanssa, ja tämä on MAX-mallien syntyperä. Langattomat 700- ja 600-sarjan tuotteemme ovat olleet brändin vankkumattomia työhevosia siitä lähtien, kun ne tulivat markkinoille tammikuussa 2019. Turtle Beach Stealth 700 on toiseksi myydyin langaton kuulokesarja, toiseksi myydyin vain Stealth 600 -sarjamme jälkeen ja odotamme, että nämä uudet päivitetyt MAX- ja USB-mallit tulevat jatkamaan sarjan menestystä myös tulevaisuudessa.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Stealth 600 Gen 2 MAX lisää luokkansa parhaan 48+ tunnin akunkeston ja monialustayhteensopivuuden, ja Stealth 600 Gen 2 USB pidentää akunkestoa 24+ tuntiin

Turtle Beachin Stealth 700 Gen 2 MAX, Stealth 600 Gen 2 MAX ja Stealth 600 Gen 2 USB -sarjan langattomat pelikuulokkeet ovat nyt myynnissä osallistuvilla jälleenmyyjillä ympäri maailmaa.

Kommentoi