Turtle Beachin palkittu Recon -ohjain on nyt saatavilla Xbox -konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin palkittu Recon -ohjain on nyt saatavilla Xbox -konsoleille

Turtle Beach Recon

Pelilisävarustevalmistaja Turtle Beachin palkittu Recon -ohjain on nyt saatavilla Xbox -konsoleille.

Turtle Beachin täysin uusi Xboxilla suunniteltu Recon-ohjain palkittiin CNN Underscoredin and Authorityn Best of E3 -palkinnoilla. Se on ensimmäinen ohjain, joka yhdistää Turtle Beachin tunnusomaiset innovaatiot pelit voittaviin säätimiin, kuten Superhuman Hearing mikrofoning monitprointi, äänen esiasetukset ja paljon muuta. Tämä tehokkaiden säätimien ja integroidun äänen yhdistelmä terästää pelaajien aisteja ja nostattaa pelikokemusta.

Pelaajat Series X ja S sekä Xbox One -konsoleilla ja :llä pystyvät kytkemään minkä tahansa langallisen kuulokemikrofonin tavallisella 3,5 mm:n ääniliitännällä ja hyödyntämään Turtle Beachin ominaisuuksia. Lisäksi Pro-Aim™ Focus -tilassa pelaajat voivat virittää peukalotikun herkkyyden parantaakseen pitkän kantaman tarkkuutta, kun taas kullekin ohjelmoitavalle pikatoiminto-painikkeelle voidaan tallentaa jopa neljä profiilia.

Recon-ohjaimella voit tuntea laukausten rekyylin ja ajoneuvojen moottoreiden kehräämisen seuraavan sukupolven värähtelypalautteen avulla kaksoisrumpumoottoreista kahvoissa ja liipaisimissa. Pelaajat voivat pelata pidempään ja pysyä viileämpinä ohjaimen ergonomisen muodon ja viilentävien kumikahvojen ansiosta. Recon-ohjain on täydellinen kumppani kaikille langallisille pelikuulokkeille, kuten Turtle Beachin uudet Recon 500- ja myydyimmät Recon 70 -sarjan kuulokkeet.

Turtle Beachin Recon Xbox- ohjain toimitetaan mustana tai valkoisena 59,99 euron hintaan, ja se on nyt ostettavissa jälleenmyyjiltä.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. SoulCalibur VI, Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös SoulCalibur VI, Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja SoulCalibur VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat koodeja :lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin asutettuja tähtijärjestelmiä, sekä niiden eri ryhmittymiä.

Asutettua aluetta pelistä löytyy oman galaksimme ympäriltä noin 50 valovuoden päähän ja sitä hallitsee pääosin kaksi suurta toisiaan vastaan sotivaa ryhmittymää United Colonies sekä Freestar Collective.

Pelistä löytyy myös avaruuden merirosvot Crimson Fleet, väkivaltaiset Spacerit sekä uskonnollisesti fanaattiset House of Va’Ruun. Pelaajat puolestaan kuuluvat tutkimusryhmä Constellationiin.

Aiemmin pelistä on vuotanut mm. videopätkiä sekä kuvituskuvia. Kerroimme myös aiemmin pelin vuoropuheluista, joita tulee olemaan tuplasti esimerkiksi Skyrim -peliin verrattuna.

ilmestyy yksinoikeudella X ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi