Turtle Beachin polkimet lentosimulaatioihin on nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin polkimet lentosimulaatioihin on nyt saatavilla

Turtle Beach VelocityOne Rudder

Uusi VelocityOne Rudder täydentää loistavasti Turtle Beachin palkittua VelocityOne Flight Universal Control System -ohjausjärjestelmää ja tarjoaa faneille sekä harrastajille täydellisen modernin simulaatio-ohjausjärjestelmän Flight Simulatoriin ja muihin lento-ohjelmiin.

Turtle Beachin VelocityOne Rudder on uusin lisäys tuotemerkin kasvavaan pelisimulaatiotarvikevalikoimaan ja että se on nyt saatavilla osallistuvilta jälleenmyyjiltä maailmanlaajuisesti. VelocityOne Rudder nostaa lentosimulaattoreiden asetukset entistä realistisemmalle tasolle.

Se täydentää erinomaisesti Turtle Beachin palkittua VelocityOne™ Flight Universal Control System -ohjausjärjestelmää, ja se on yhteensopiva myös hiljattain julkistetun VelocityOne™ Flightstick -ohjaussauvan kanssa sen marraskuun puolivälin julkaisun jälkeen. Windows-tietokoneiden, |S:n ja Xbox Onen lentosimulaattoreiden ystäville suunnatussa VelocityOne Rudderissa on kaksipedaaliset toiminnot sekä kevyiden lentokoneiden että raskaiden matkustajakoneiden kokoonpanoja varten.

Pedaaleissa on sulava peräsinakseli ja kosketuksettomat halli-ilmiöanturit kaikilla akseleilla sujuvien liikkeiden ja pidemmän tuotteen käyttöiän takaamiseksi. Tasausjarrujen ansiosta voit tehdä tiukkoja käännöksiä ja hallita jarrutusta kiitotiellä tarkasti, ja vaihdettavat jouset sekä säädettävä polkimen leveys ja muoto lisäävät realistisuutta, lennät sitten kevyellä lentokoneella, raskaalla matkustajakoneella tai hävittäjällä. Lisäksi useat vakaat kiinnitysratkaisut pitävät VelocityOne Rudderin tukevasti paikallaan erilaisilla pinnoilla.

”VelocityOne Rudder on seuraava askel sitoumuksessamme tarjota lentosimulaattoripelaajille moderni ja realistinen ohjauskokemus uusinta teknologiaa hyödyntäen. RIAT- ja Miramar Air Shows -tapahtumien osastoiltamme online-lentosimulaattoriryhmiin – lentäjäyhteisön varhainen reaktio uusiin pedaaleihimme on ollut ylivoimaisen positiivinen. Olemme innoissamme siitä, että olemme eturintamassa käynnistämässä uudelleen sen, mitä kuluttajien tulisi odottaa korkealaatuisilta lentosimulaatiopelien lisävarusteilta.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Turtle Beachin VelocityOne Rudder on saatavilla tänään valmistajan kotisivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 315,99 euron hintaan.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s The Division Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi