Turtle Beachin Recon 200 -pelikuulokkeet saapuivat Suomeen Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin Recon 200 -pelikuulokkeet saapuivat Suomeen

Turtle Beachin Recon 200 Gen 2 -langalliset pelikuulokkeet ovat nyt saatavilla Suomesta. Kuulokkeet ovat yhteensopivia Series X ja S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 ja Switch -konsoleille, sekä PC, että mobiilialustoille 3.5mm:n liittimellä.

Alkuperäisen Recon 200:n seuraajana Gen 2 -malli tarjoilee pelaajille enemmän ominaisuuksia ja toimintoja samaan 61,99€ hintaan, mukaan lukien muuttuva mikrofonin monitorointi, ProSpecs™ silmälasiystävällinen teknologia, pehmeämmät muistivaahtotyynyt, uusi jäykempi pääpanta, ja mahdollisuus työskennellä passiivitilassa.

Recon 200:n ääntä kuljettavat 40mm:n kaiuttimet, joissa on parannettu basson vahvistus mukaansatempaavan, yksityiskohtaisen peliäänen toimittamiseksi. Se tukee kaikkia käytettävissä olevia tilaäänitekniikoita, kuten Sonic, Dolby Atmos tai DTS Headphone: X1 ja 3D Audio.

Recon 200 Gen 2 on saatavana mustana, valkoisena ja kokonaan uutena yönsinisenä. Kuulokkeet ovat saatavilla jälleenmyyjillä 62,00 euron hintaan.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja DualSense äänet PC:lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut :n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. PC:llä on saatavilla myös -ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

PC:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin DualSense:n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös Series X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä 4 ja One -konsoleille.

Kommentoi