Turtle Beachin Stealth 700 ja 600 -pelikuulokkeet nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin Stealth 700 ja 600 -pelikuulokkeet nyt saatavilla

Stealth 700 Gen 2 MAX

Pelitarvikkeiden valmistaja Turtle Beach on tuonut markkinoille täysin uudet erityisesti Xboxille suunnitellut Stealth 700 Gen 2 MAX, Stealth 600 Gen 2 MAX ja Stealth 600 Gen 2 USB -sarjan langattomat pelikuulokkeet ovat nyt myynnissä osallistuvilla jälleenmyyjillä ympäri maailmaa.

Täysin uusi Designed for Xbox Stealth 700 Gen 2 MAX laajentaa myydyimmän langattoman premium-sarjan jo ennestään vaikuttavia ominaisuuksia ja tarjoaa nyt pelaajille mahdollisuuden muodostaa viiveettömän yhteyden langattoman USB- ja Bluetooth®-yhteyden kautta useampiin pelijärjestelmiin, kuten Xbox Series X ja S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Switch, ja OSX sekä yhteensopivat iOS- ja -mobiililaitteet. Stealth 700 Gen 2 MAX nostaa myös sarjan akunkeston yli 40 tuntiin.

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX

Nämä päivitykset täydentävät sen tehokasta 3D-spatial surround -ääntä ja vertaansa vailla olevia mukavuusominaisuuksia, jotka ovat tehneet Stealth 700 Gen 2:sta myydyimmän ja ylistetyn premium-luokan langattoman pelikuulokkeen sen ensiesittelystä lähtien. nimesi hiljattain Stealth 700 Gen 2:n parhaaksi Xbox Series X ja S -kuulokkeeksi uusimmassa Best Gaming Headsets 2022 -jutussaan. Stealth 700 Gen 2 MAX Xboxille on saatavana mustana tai upeana koboltinsinisenä, ja se on saatavilla osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 209,99 euron hintaan.

Stealth 700 Gen 2 MAX nostaa langattomien premium-pelikuulokkeiden rimaa korkeammalle lisäten monialustayhteensopivuuden ja yli 40 tunnin akunkeston sarjan jo ennestään vaikuttavaan ominaisuusluetteloon.

Stealth 600 Gen 2 MAX ja Stealth 600 Gen 2 USB

Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 MAX

Maailmanlaajuisesti saatavilla ovat myös Turtle Beachin uudet langattomat Xboxille suunnitellut pelikuulokkeet Stealth 600 Gen 2 MAX ja Stealth 600 Gen 2 USB. Aivan kuten 700 MAX -sisaruksensa, täysin uusi Stealth 600 Gen 2 MAX Xboxille lisää monialusta-yhteensopivuuden ja massiivisen, luokkansa parhaan 48+ tunnin akunkeston alan myydyimpään langattomaan pelikuulokesarjaan. Stealth 600 Gen 2 MAX Xboxille on saatavana mustana, Midnight Red -värisenä ja Arctic Camo -värisenä, ja se on saatavilla tänään osoitteesta www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 147,99 euron hintaan. Uusi Stealth 600 Gen 2 USB Xboxille nostaa myydyimmän kuulokesarjan akunkeston yli 24 tuntiin ja säilyttää samalla houkuttelevan 105,99 euron OVH:n. Stealth 600 Gen 2 USB Xboxille on saatavana mustana tai valkoisena osallistuvilta jälleenmyyjiltä.

”Uudet MAX-mallimme lisäävät entisestään vaihtoehtoja alan kahteen myydyimpään langattomaan pelikuulokesarjaan. Tiedämme, että monet pelaajat etsivät yhtä kuuloketta, joka toimii kaiken kanssa, ja tämä on MAX-mallien syntyperä. Langattomat 700- ja 600-sarjan tuotteemme ovat olleet brändin vankkumattomia työhevosia siitä lähtien, kun ne tulivat markkinoille tammikuussa 2019. Turtle Beach Stealth 700 on toiseksi myydyin langaton kuulokesarja, toiseksi myydyin vain Stealth 600 -sarjamme jälkeen ja odotamme, että nämä uudet päivitetyt MAX- ja USB-mallit tulevat jatkamaan sarjan menestystä myös tulevaisuudessa.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Stealth 600 Gen 2 MAX lisää luokkansa parhaan 48+ tunnin akunkeston ja monialustayhteensopivuuden, ja Stealth 600 Gen 2 USB pidentää akunkestoa 24+ tuntiin

Turtle Beachin Stealth 700 Gen 2 MAX, Stealth 600 Gen 2 MAX ja Stealth 600 Gen 2 USB -sarjan langattomat pelikuulokkeet ovat nyt myynnissä osallistuvilla jälleenmyyjillä ympäri maailmaa.

Kommentoi

Farming Simulator 22 saa jälleen ilmaista sisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 saa jälleen ilmaista sisältöä

Farming Simulator 22

Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema 22 -maatalouspeli laajentuu ilmaisella AGI Pack -pelipäivityksellä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

AGI on maailman johtava maatalouslaitteiden valmistaja, joka on erikoistunut lannoitteisiin sekä muun muassa siementen ja jyvien käsittelyyn. Näihin kuuluvat myös varastointi ja säilytys, jotka ovatkin tärkeitä tekijöitä maataloustuotteiden saralla. Nyt AGI tulee osaksi jo entuudestaan monipuolista 22 -pelikokemusta omilla tuotteillaan.

AGI Pack -lisäosa sisältää muun muassa ruuvikuljettimia, kuljetushihnoja, jyväsäilöitä ja muita huippuluokan käsittelykoneita maatilan vaativiin tarpeisiin. Lippulaivamallina on AGI STORM FX -käsittelylaite, jonka avulla tilallinen saa suurimot tehokkaasti talteen. Nämä uudenlaiset käsittelyvaiheet tekevät 22 -pelistä entistä yksityiskohtaisemman ja aiempaa kokonaisvaltaisemman kokemuksen.

AGI-merkin myötä mukana ovat alamerkit, kuten Batco ja Westfield, joiden säilötekniikka mahdollistaa ensiluokkaisen tuotannon ja jatkojalostuksen suoraan omalta pellolta.

on saatavilla PlayStation 5, ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä. Lisätietoa FSL-liigasta voi lukea täältä.

Kommentoi

Ilmaipelattavan Roller Champions -urheilupelin aloituskausi käynnistyy tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaipelattavan Roller Champions -urheilupelin aloituskausi käynnistyy tänään

Roller Champions

Vauhdikasta virtuaalista kilpaurheilua pelilaitteiden näytöille tarjoileva Roller Champions on uudenlainen urheilupelikokemus, joka yhdistää toisiinsa futuristista pallopeliä, rullaluistelua ja joukkuevetoista taktikointia. Erikoiset ja persoonalliset pelikentät tarjoavat vauhtia ja hurjia tilanteita tavalla, jota ei ole ennen pelikoneilla nähty. Mikä parasta, peli on täysin ilmaiseksi pelattavissa.

Vaikka pelin perusteet on helppo oppia ja säännöt hetkessä sisäistettäviä, todelliseksi mestariksi tuleminen vaatii harjoittelua ja kärsivällisyyttä. Nopea vauhti ja alati muuttuvat tilanteet pitävät huolen siitä, että tekemistä riittää ja haastetaso nousee oppimisen myötä. Oman osansa tähän tuo kiehtova liigarakenne, sillä pelaajat laitetaan vastakkain omantasoisen verkkopeliseuran kanssa. Näin ottelut pysyvät mielenkiintoisina eikä kisaamista tarvitse suorittaa liian helppoa tai turhauttavan vaikeaa kilpakumppania vastaan.

Joukkueet muodostuvat kolmen hengen tiimeistä, jotka pyrkivät pudottamaan pallon vastustajan maalirinkiin. Rullaluistellen tapahtuva liikkuminen on nopeaa, mutta toisaalta vaatii opettelua ja keskittymistä. Myös vihollisten väistely ja taklaaminen kuuluvat asiaan. Lisäksi pelipisteitä saa myös ellipsiratojen kiertämisestä pallo hallussa, mikä kuulostaa helpommalta kuin mitä onkaan.

Pelimenestyksen myötä pelaaja ja tiimi saavat lisää faneja ja seuraajia, jotka myös toimivat valuuttana pelin sisäisessä kaupassa. Pelihahmoja voidaan myös varustella eri peliasuin ja koristein. Myös erilaiset kausikohtaiset hahmopäivitykset ovat tärkeä osa pelin jatkuvaa kehitystä.

Roller Champions tukee myös alustojen välistä ristiinpelaamista, minkä ansiosta kavereiden kanssa on helppo järjestää yhteisiä peli-iltoja pelialustasta riippumatta. Kokonaisuus on kruunattu hauskoilla pikkupeleillä ja harjoittelumahdollisuuksilla.

Pelin aloituskausi käynnistyy tänään 25. toukokuuta ja jatkuu 21. kesäkuuta saakka. Alussa mukana on kolme eri areenaa ja kaksi rajoitetun ajan pelimuotoa. Ainutlaatuisia kosmeettisia hahmopäivityksiä on saatavilla sekä ilmaisen että platinatason keräilylinjan muodossa.

Roller Champions ilmestyy tänään PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista ja se julkaistaan myöhemmin myös Switch -konsolille sekä Stadia- ja Amazon Luna -pelipalveluille.

Kommentoi