Twitch Prime -tilaajille 6 ilmaista peliä toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Twitch Prime -tilaajille 6 ilmaista peliä toukokuussa

Snake Pass

-tilaajat saavat joka kuukausi vaihtuvia ilmaisia pelejä ja pelien sisäistä loottia. Toukokuun ilmaiset pelit ovat:

Loottia on luvassa mm. peleihin Apex Legends, Borderlands 3, Destiny 2, Fallout 76, Legends of Runeterra, Rainbow Six Siege ja Teamfight Tactics.

Nämä kaikki ovat saatavilla kesäkuun 1. päivään asti ja lisäksi kaksi muuta peliä ja ovat saatavilla palvelusta ilmaiseksi vielä parin viikon ajan.

Molly Medusa: Queen of Spit -seikkailupeli tulossa Switchille keväällä Kommentit pois päältä artikkelissa Molly Medusa: Queen of Spit -seikkailupeli tulossa Switchille keväällä

Ruotsalainen kehittäjä Burning Planet julkistaa -pelin, joka on painovoimaa koetteleva 3D-seikkailu, jossa kaikki muuttuvat kiveksi.

Indie-pelikehittäjä, muusikko ja debyyttikirjailija Niklas Hallin (, ) on lyöttäytynyt yhteen Burning Planetin eli Max Malmquistin ja Karl Rosqvistin kanssa, joilla molemmilla on pitkä tausta punk rock/metallibändeissä (kuten Danzig, Junk Stars ja Michael Monroe). Nyt he ovat valmiita paljastamaan seuraavan projektinsa.

”Olen soolopelinkehittäjä Ruotsista. Vuonna 2017 julkaisin Yono and the Celestial Elephantsin, Zelda-tyyppisen seikkailupelin, joka kertoo nuoresta ja naiivista norsujumalasta. Nyt on vihdoin tullut aika paljastaa seuraava projektini, Molly Medusa: Queen of Spitille, ja tällä kertaa hyödynnämme 3D-maailmaa!”

kertoo pelin kehittäjä Niklas Hallin.

Molly-parka! Kuvanveistäjän oppilapsena seikkailee kirottu käärmetukkainen Meduusa – ja niinpä jokainen elävä olento, jonka lähelle hän menee, muuttuu välittömästi kivipatsaaksi. JOKAINEN elävä olento! Viholliset ja ystävät, pomot ja kaupustelijat, hirviöt ja liittolaiset, jopa eläimet ja pienet hyönteiset, kaikki muuttuvat kiveksi.

Mollyn matka vie hänet mystisten temppelien läpi, ja hän kamppailee yksinäisyyden sekä vieraantumisen kanssa. Näiden temppelien sisällä painovoima on ”paikallista”. Mollyn ”alas” lasketaan siitä pinnasta, jolla hän parhaillaan seisoo, mikä tarkoittaa, että hän voi helposti kävellä seiniä pitkin tai vaikkapa ylösalaisin katossa. Tämä mahdollistaa sen, että tasosuunnittelu voi kiertyä itseensä ja kiemurrella labyrinteiksi, jotka ovat fyysisesti mahdottomia. M. C. Eschermäisillä aarteenmetsästysretkillä painovoimapulmia ja epäeuklidista arkkitehtuuria säestävät kivettyneet viholliset.

Molly Medusa julkaistaan Nintendo Switchille keväällä 2023.

Humble Bundlen uusin pelipaketti tarjoilee seikkailupelejä edullisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundlen uusin pelipaketti tarjoilee seikkailupelejä edullisesti

ABZU

on julkaissut uuden Down to Earth -pelipaketin, joka tarjoilee seikkailupelejä pilkkahintaan. Pakettiin kuuluu mm. ABZÛ, sekä .

  • Maksamalla ainoastaan 1 euron saat sekä -pelit.
  • Jos pulitat 9,75 euroa saat aiempien lisäksi myös ABZÛ, ARIDA: Backland's Awakening ja -pelit.
  • Mikäli maksat vähintään 11,91 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös , Summer in Mara sekä Lost Ember -pelit.

Humble Bundlen tuttuun tapaan osa tuotoista suunnataan hyväntekeväisyyteen ja tällä kertaa kohteena on Adrienne Arsht-Rockefeller Foundation Resilience Center, joka keskittyy mm. ilmastonmuutos-, muuttoliike- ja turvallisuushaasteisiin. Voit hankkia paketin täältä aina huhtikuun 30. päivä klo 11.00 asti.