Ubisoft: Seuraavan sukupolven konsoleilla toimii melkein kaikki vanhat pelit Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft: Seuraavan sukupolven konsoleilla toimii melkein kaikki vanhat pelit

Playstation 5 x Xbox Series X

Seuraavan sukupolven ja -konsoleita odotellaan jo kovasti ja yksi kuumin kysymys molemmista on, että kuinka hyvin ne tukevat vanhan sukupolven konsoleiden pelejä. Vai tukevatko ollenkaan?

Nyt Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot on kertonut, että tulevilla konsoleilla toimivat lähes kaikki yrityksen tekemät pelit. Guillemotin mukaan takaisinpäin yhteensopivuus tulee kasvattamaan peliteollisuutta merkittävästi.

Tulevan sukupolven konsolit ilmestyvät tämän vuoden lopulla. Kummankaan hinnat ei ole vielä selvillä ja ei ole vielä julkistanut tulevasta konsolistaan joitain teknisiä tietoja ja logoa lukuunottamatta. paljasti Xbox Series X -konsolinsa viime vuoden The Game Awards -tapahtumassa.

Kommentoi

Virtuaalinen maanviljelypeli Farming Simulator 22 tukee ristiinpelaamista Kommentit pois päältä artikkelissa Virtuaalinen maanviljelypeli Farming Simulator 22 tukee ristiinpelaamista

Farming Simulator 22

GIANTS Software on ilmoittanut, että marraskuussa ilmestyvä Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio tulee tukemaan ristiinpelaamista moninpelissä. Voit siis haastaa kaverisi ja luoda yhdessä elämäsi maatilan.

”Ristiinpelaamisen onnistunut toteutus merkitsee suurta edistystä moninpelikokemukselle Farming Simulator -sarjassa. Sarjan tullessa yhä suositummaksi ympäri maailmaa ja fanien määrän kasvaessa, sekä PC:llä että konsoleilla, voimme nyt yhdistää virtuaaliviljelijöijät ilman rajoituksia.”

Kommentoi GIANTS Software -ohjelmiston julkaisupäällikkö Boris Stefan

Pelaajat voivat myös luoda oman näköisensä hahmon uuden Character Creator -työkalun avulla. Voit valita mieleisesi hiustyylin, vaatteet sekä asusteet. Vaatteita löytyy tunnetuilta alan merkeiltä kuten Case IH, CLAAS, Fendt sekä John Deere.

Farming Simulator 22 julkaistaan , ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi

Toimintaroolipeli Tales of Arise rikkoi pelisarjan ennätyksen – myi yli miljoona kappaletta Kommentit pois päältä artikkelissa Toimintaroolipeli Tales of Arise rikkoi pelisarjan ennätyksen – myi yli miljoona kappaletta

Tales of Arise

Bandai Namcon toimintaroolipeli Tales of Arise on rikkonut pelisarjan myyntiennätyksen myymällä yli miljoona kappaletta alle viikossa.

”Olemme erittäin ylpeitä ja nöyriä nähdessämme fanien ja uusien tulokkaiden vastaanoton Tales of Arisea pelatessa. Tavoitteemme oli avata pelisarja mahdollisimman monelle pelaajalle, kuitenkin säilyttäen Tales -sarjan sielun ja ainutlaatuisuuden, jonka ansiosta pelisarja on pysynyt vahvana yli 25 vuoden ajan. Haluamme kiittää pelaajia tuesta.”

Kertoo Yusuke Tomizawa, Tales of Arise -tuottaja, BANDAI NAMCO Entertainment

Muista myös lukea Errorin arvostelu Tales of Arise -pelistä. Pelistä kehuttiin erityisesti sen kauneutta ja toimivuutta. Pelin avoin maailma olisi kuitenkin saanut olla vielä hieman avoimempi.

Tales of Arise on saatavilla , PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille ja PC:lle.

Kommentoi