Ubisoft tarjoaa matkan viikinkien historiaan Discovery Tour: Viking Age -virtuaalikokemuksen myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft tarjoaa matkan viikinkien historiaan Discovery Tour: Viking Age -virtuaalikokemuksen myötä

Discovery Tour: Viking Age

on opetuksellinen kokemus viikinkien aikakaudesta. Se tarjoaa mahdollisuuden tutustua viikinkien kulttuuriin, tapoihin ja arkkitehtuuriin Assassin’s Creed Valhalla – pelimoottoria hyödyntäen. Sen ansiosta opettajat, oppilaat ja kaikki viikinkien historiasta kiinnostuneet voivat tutustua ympäristöön omassa tahdissa ilman taisteluita tai suoritettavia tehtäviä.

Suosittujen Discovery Tour: Ancient Egypt- ja Discovery Tour: Ancient Greece -julkaisujen myötä virtuaalinen opetussarja kääntää katseensa antiikin Egyptistä ja Kreikasta viikinkien kulttuuriin. Viking Age vie virtuaalimatkaajansa aikakauteen, jolloin maanviljely, merenkulku ja ryöstöretket määrittivät sekä pohjoismaista että englantilaista elämää. 800-luvun elintapoja ja kulttuuria kuvaava virtuaalielämys on luotu yhdessä arkeologien ja historiantutkijoiden kanssa. Heidän tutkimustietoaan ja ymmärrystä tuon aikakauden ihmisistä, tavoista ja perinteistä on hyödynnetty rakentamaan virtuaalikokemuksesta ainutlaatuinen ja upea sekä historiallisesti tarkka elämys. Tapahtumien keskiössä ovat etenkin tuon ajan Norja ja Englanti.

Samalla Discovery Tour -sarja on kehittynyt entistäkin hauskemmaksi ja opettavaiseksi kokemukseksi. Virtuaalioppituntien ydin rakentuu tarinankerronnan ympärille, jolloin tapahtumien kokija voi ottaa viikinkihahmon tai anglosaksihenkilön roolin ja kokea näiden kautta isot ja pienet tapahtumat läpi omasta perspektiivistään. Seikkailun aikana opitaan paljon muista asukkaista, ympäröivästä maailmasta ja tavoista yksityiskohtia myöden.

Discovery Tour -sarjaa tehtäessä on aina tehty läheistä yhteistyötä historiantutkijoiden ja muiden kumppanien kanssa, jotta koettavissa olisi ainutlaatuinen ja mahdollisimman historiallisesti tarkka virtuaalimaailma. Oppikokemuksesta vastannut pelistudio on työstänyt kokemusta monien tahojen kanssa. Yhdistyneiden kuningaskuntien kansalliskirjasto, The British Library, tarjosi käyttöön merkittävän määrän tietoa viikinkiajasta. Ranskan kulttuuriministeriön alainen Réunion des Musées Nationaux – Grand Palais omalla valokuva-arkistollaan on ollut merkittävissä määrin apuna Discovery Tour -kokemusten graafisen kokemuksen luomisessa.

Yorkin arkeologisen säätiön ylläpitämä Jorvikin viikinkikeskus Englannissa on osaltaan auttanut englantilaisen viikinkikokemuksen luomisessa. Tanskan kansallismuseo Nationalmuseet koostuu peräti 20 eri museotoimipisteestä ympäri maata ja sisältää paljon arvokasta tietoa tanskalaisten viikinkihistoriasta, jota on myös hyödynnetty pelikokemuksen luomisessa. Prestonin puistomuseo Stockton-on-Tees’n alueella, Briteissä, on perehtynyt anglo-skandinaavisen kulttuuriin ja tarjonnut apuaan pelikokemuksen luomisessa. Museossa myös järjestetään vuonna 2022 erityinen viikinkinäyttely, jossa nähdään myös Discovery Tour: Viking Agen esittelemiä teemoja.

on tarkoitettu kaiken ikäisille historiasta kiinnostuneille, jotka haluavat rauhassa tutkia pelimaailman ympäristöä ja näissä olevia hahmoja sekä samalla oppia yksityiskohtaisia asioita historiankulusta ja erilaisista aikalaistavoista.

julkaistaan :lle Connect- ja Epic Games -pelipalveluissa 19. lokakuuta 2021. Lisäksi virtuaalikokemus tulee saataville 5, PlayStation 4 Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä -pelipalveluun alkuvuodesta 2022. Kaikki pelin omistajat voivat ladata Discovery Tour: Viking Age -kokemuksen ilmaiseksi. Se on ostettavissa myös erikseen, eikä näin vaadi toimiakseen varsinaista peliä.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla 5, PlayStation 4 Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta :llä. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Google Stadia -pelipalveluista.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla

theHunter: Call of the Wild

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu tarjoaa uusimmalla pelipaketillaan theHunter: Call of the Wild -metsästyspeliä sekä kaikkia sen lukuisia lisäosia kuten Bloodhound, Rancho del Arroyo sekä Te Awaroa National Park.

  • Maksamalla ainoastaan euron saat theHunter: Call of the Wild -pelin.
  • Mikäli maksat paketista 6,33 euroa saat peruspelin lisäksi myös Trophy Lodge Spring Creek Manor, Weapon Pack 2, Parque Fernando, Duck and Cover Pack, Vurhonga Savanna, Wild Goose Chase Gear, Weapon Pack 1, Medved-Taiga, ATV SABER 4X4 sekä Tents & Ground Blinds -lisäosat.
  • Jos maksat 12,96 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi Rancho del Arroyo, Bloodhound, Te Awaroa National Park, Silver Ridge Peaks, Smoking Barrels Weapon Pack, Cuatro Colinas Game Reserve, Saseka Safari Trophy Lodge, High-Tech Hunting Pack, Weapon Pack 3, Yukon Valley sekä Treestand & Tripod Pack -lisäosat.

Paketti on ostettavissa aina lokakuun 29. päivään asti. Peli on Steam -koodi PC:lle.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli Riders Republic tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että PC:lle ja Google Stadia-pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle Epic Games Store ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi