Ubisoftin mukaan Prince of Persia -uusinto etenee vihdoinkin Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoftin mukaan Prince of Persia -uusinto etenee vihdoinkin

Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Ubisoftin vaikeuksista kärsinyt Remake on saanut positiivisen päivityksen.

Kustantaja jakoi uutisen X:ssä juhlistaakseen alkuperäisen pelin 20-vuotispäivää. Päivitys on lyhyt ja hieman epämääräinen, mutta se on ainakin merkki siitä, että Montrealin tiimissä todellakin tapahtuu.

”Kuten tiedätte, intohimoinen tiimimme @UbisoftMTL:ssä uudelleenkuvittelee tätä legendaarista tarinaa”, päivitys sanoo, ”ja olemme iloisia ilmoittaessamme, että projekti on saavuttanut tärkeän sisäisen virstanpylvään, ja kehitys etenee.”

Uutisoimme jo kauan sitten projektin viivästymisestä, jolloin kehittäjä ei antanut uutta julkaisupäivää projektille. Pelin oli sunnitelmien mukaan tarkoitus ilmestyä tammikuussa 2021. Prince of Persia -projekti koki kuitenkin viivästymisen, sillä pelin traileri sai julkistuksessa pelaajilta negatiivisen vastaanoton, joka oli yksi syistä, miksi kehittäjät päättivät viivästyttää tulevaa peliä. Studio kertoikin haluavansa lisää aikaa pelin viimeistelyyn, jotta se vastaisi tämän päivän pelien tasoa.

Prince of Persia: The Sands of Time -pelin on tarkoitus ilmestyä :lle sekä PlayStation 4– ja Xbox One -konsoleille.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.