Ubisoftin Skull & Bones -merirosvopelin kehitys on aloitettu alusta Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoftin Skull & Bones -merirosvopelin kehitys on aloitettu alusta

Skull & Bones

Huhujen mukaan Ubisoftin odotetun Skull & Bones -merirosvopelin kehitys on aloitettu uudelleen tyhjästä. Aiheesta kertoi ensimmäisenä Game Luster -sivusto.

Sivuston lähteenä on Ubisoftilla työskentelvä tuntematon henkilö, jonka mukaan pelin kehitys on aloitettu toistamiseen uudelleen. Tämän mukaan kehitys aloitettiin alusta kun peliä kehittäneen studion johtaja erotettiin seksuaalista häirintää koskevien syytteiden vuoksi.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuva lanseerattiin ensimmäisen kerran vuoden 2017 -messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna.

Aiemmin tänä vuonna Ubisoft kertoi siirtäneensä pelin julkaisua vuoden 2022 lopulle. Todennäköisesti peli ei ilmesty vielä ensi vuoden puolellakaan.

Kommentoi

Viikingit tutuksi Assassin’s Creed Valhalla -pelin uudella Discovery Tour: Viking Age -virtuaalikokemuksella Kommentit pois päältä artikkelissa Viikingit tutuksi Assassin’s Creed Valhalla -pelin uudella Discovery Tour: Viking Age -virtuaalikokemuksella

Discovery Tour: Viking Age

on opetuksellinen virtuaalikokemus viikinkien aikakaudesta. Kokemus tarjoaa mahdollisuuden tutustua viikinkien kulttuuriin, tapoihin ja arkkitehtuuriin Assassin’s Creed Valhalla -pelimoottoria hyödyntäen. Virtuaalikokemuksen myötä opettajat, oppilaat ja kaikki viikinkien historiasta kiinnostuneet voivat tutustua viikinkien aikakauteen pelillisin keinoin, mutta omassa tahdissaan ja ilman taisteluita tai haastavia tehtäviä.

Suosittujen Discovery Tour: Ancient Egypt– ja Discovery Tour: Ancient Greece -julkaisujen myötä virtuaalinen opetussarja syventyy viikinkien aikakauteen Pohjoismaissa ja Englannin kuningaskuntien alueella. Viikinkien ohella tutustutaan anglo-saksien maailmaan ja kulttuuriin, jotka loivat pohjan myöhemmille yhdistyneille kuningaskunnille. Näistä kansoista ja kulttuureista yhdessä viikinkien vaikutuksen myötä versoi myöhemmin koko Iso-Britannia.

Virtuaalikokemus hyödyntää pelimoottoria tuodakseen eloon menneen maailman. Sen myötä erilaiset henkilöt ja näiden tavat, rakennukset ja vaatteet yksityiskohtineen tulevat kaikkien nähtäviksi. Virtuaalikokemusta on myös syvennetty aiempiin osiin nähden ja tämä tapahtuu kerronnallisen esittämisen kautta. Virtuaalimatkaajat voivat tutustua menneeseen maailmaan tarinallisten johdatusten myötä, jotka syventävät kokemusta ja tekevät hetkistä muistettavammat. Tarina koetaan sekä viikinkien että anglo-saksien näkökulmasta ja se sijoittuu 800-luvun värikkääseen aikaan. Mukana ovat sekä Norjan jylhät vuonomaisemat ja Englannin vehreä ympäristö että Jotunheimin ja Asgardin myyttiset maailmat.

yhdistää toisiinsa pelaamisen vuorovaikutusta ja opetuksellisen virtuaalikokemuksen rauhallista oppimista. Näistä muodostuu tyydyttävä ja palkitseva oppikokemus, joka sekä näyttää että antaa tehtäväksi kiinnostavaa tekemistä historiallisissa puitteissa. Discovery Tour: Viking Age on tehty läheisessä yhteistyössä historioitsijoiden, kuuluisten arkeologien ja akateemikkojen kanssa.

Mukana on yli 150 erilaista historiallista tapahtumaa tai yksityiskohtaa, jotka kertovat viikinkiajan sodasta ja politiikasta, päivittäisestä elämästä, uskonnosta ja magiasta, myyteistä ja legendoista, tieteestä, laista ja oikeudesta, taiteesta ja kulttuurista sekä kaupankäynnistä. Lisäksi palkitsee Assassin’s Creed Valhalla -pelaajat 11 ainutlaatuisella lisäpalkinnolla, 25 kulissien takaista tietoa pelinteosta antavalla tiedonmurulla ja 24 erilaisella tutkimushahmolla.

on myös tehnyt opettajille ja opiskelijoille ohjeistuksen, joka kertoo videopelien ja virtuaalikokemusten mahdollisuuksista opetusympäristössä.

on nyt saatavilla PC:lle Connect- ja Games -pelipalveluissa. Lisäksi virtuaalikokemus tulee saataville PlayStation 5, PlayStation 4 X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä Stadia -pelipalveluun alkuvuodesta 2022. Kaikki pelin omistajat voivat ladata Discovery Tour: Viking Age -kokemuksen ilmaiseksi. Se on ostettavissa myös erikseen, eikä näin vaadi toimiakseen varsinaista peliä.

Discovery Tour -tilan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa .

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4 X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä Epic Games Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta PC:llä. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia -pelipalveluista.

Kommentoi

Huhu: Uusi Splinter Cell -peli kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Uusi Splinter Cell -peli kehitteillä

Splinter Cell

Ubisoft on huhujen mukaan näyttänyt vihreää valoa uudelle Spinter Cell -pelille. Peli olisi ensimmäinen sarjassa sitten vuoden 2013 pelin Splinter Cell: Blacklist.

Huhujen taustalla ovat VGC -sivuston mukaan useammat kehitystahot. Näiden mukaan peli olisi parhaillaan kehityksen alkuvaiheilla ja alustavaa paljastusta kaavailtaisiin ensi vuoden puolelle.

Vielä ei ole varmaa työskenteleekö pelin parissa Ubisoftin lippulaivastudio Montreal vai viimeisimmän Blacklist -pelin kehittänyt Ubisoft Toronto.

Alkuvuodesta 2021 Ubisoft kertoi tuovansa Assassin’s Creed ja Splinter Cell -pelejä Oculus VR-laitteille.

Kommentoi