Uintisimulaatio Beyond Blue ilmestyi Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Uintisimulaatio Beyond Blue ilmestyi Switchille

Beyond Blue

Uintisimulaatiopeli Beyond Blue on ilmestynyt Switch -konsolille. Peli on aiemmin ollut saatavilla PC:lle, One ja PlayStation 4 -konsoleille sekä Apple Arcade -palvelussa.

Rentouttavasta pelissä pääsee kokeilemaan syvänmeren sukellusta kahdeksan eri sukelluksen myötä. Pelattavaa pelistä löytyy suunnilleen neljän tunnin verran.

Pelistä löytyy myös 16 erilaista minidokumenttia, jotka sisältävät haastatteluita ja videomateriaalia merien tutkijoilta. Muista myös lukea Errorin arvostelu pelistä. Siinä kehuttiin mm. pelin opettavaisuutta ja tarinaa.

Beyond Blue on saatavilla One, ja PlayStation 4 -konsoleille sekä PC:lle, että Apple Arcade -palvelussa.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

Antstream on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

Antstream toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, Shield sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

Microsoft on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Halo Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

Halo Infinite ilmestyy joulukuun 8. päivä Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi