Uncharted -elokuvan ensimmäinen traileri on nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Uncharted -elokuvan ensimmäinen traileri on nyt katsottavissa

Uncharted

Ensi vuoden puolelle siirretty jo kovasti odotettu Uncharted -elokuva on saanut ensimmäisen trailerin, jonka voit katsoa alta.

Elokuvan piti ilmestyä alunperin helmikuun 11. päivä ja nyt uudeksi ensi-iltapäiväksi on ilmoitettu helmikuun 18. päivä. Alunperin elokuvan piti ilmestyä jo kesäkuussa 2021, mutta julkaisuajankohtaa siirrettiin alkuvuodesta.

Uncharted -elokuva perustuu vuonna 2007 ilmestyneeseen Uncharted: Drake’s Fortune -peliin. Elokuvassa pääosan nuorta Nathan Drakea näyttelee Tom Holland ja muissa rooleissa nähdään mm. Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophie Ali ja Tati Gabrielle.

Elokuvan ohjaaja on ehtinyt vaihtua jo seitsemään otteeseen. Viimeisimpänä ohjaajana on toiminut Ruben Fleischer (Zombieland, Venom).

Uncharted -elokuva ilmestyy helmikuun 18. päivä 2022.

Kommentoi

Uusi Star Wars -peli tuloillaan Uncharted -kehittäjältä Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Star Wars -peli tuloillaan Uncharted -kehittäjältä

Star Wars

on parhaillaan työstämässä yhdessä Lucasfilm Gamesin kanssa uutta Star Wars -peliä.

Skydance studiota johtaa Amy Hennig, joka tunnetaan parhaiten Uncharted, sekä Jak and Daxter -peleistä.

Tuleva Star Wars -peli on tyyliltään tarinavetoinen toimintaseikkailu, mutta vielä ei ole varmaa mihin aikakaudelle peli sijoittuu.

Hennig on työskennellyt aiemminkin Star Wars -pelin parissa. Työskennellessään Visceral Gamesilla, Hennig veti kolmannen persoonan Star Wars -pelin kehitystä. Pelin kehitys kuitenkin keskeytyi kun sulki Visceralin vuonna 2017.

Kommentoi

Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta Kommentit pois päältä artikkelissa Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta

Jak and Daxter: The Precursor Legacy

Tulevan Uncharted -elokuvan ja sekä Zombieland -elokuvien ohjaaja tunnettu Ruben Fleischer tulee ohjaamaan myös toisen suosittuun peisarjaan perustuvan elokuvan tai tv-sarjan.

Kyseessä on Naughty Dogin toinen pelisarja Jak and Daxter, josta ei ole saatu uutta osaa sitten vuoden 2009. Nyt kuitenkin tuloillaan on pelisarjaan liittyvä elokuva tai sarja.

Ensimmäinen Jak and Daxter: The Precursor Legacy -peli ilmestyi vuonna 2001 2 -konsolille. Sittemmin pelisarjasta on saatu osia ja PS Vita -konsoleille.

Tulevan Uncharted -elokuvan lisäksi tuloillaan on myös The Last of Us - :lle.

Kommentoi