Uncharted: The Nathan Drake Collection ja Goat Simulator ovat tammikuun PS Plus -pelit Kommentit pois päältä artikkelissa Uncharted: The Nathan Drake Collection ja Goat Simulator ovat tammikuun PS Plus -pelit

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Vuoden ensimmäisen PS Plus -ilmaispelit on selvillä. Luvassa on seikkailua ja aarteenjahtausta Uncharted: The Nathan Drake Collection -pelissä sekä hullunkurista fysiikanmallinnusta ja tuhoa Goat Simulator -pelissä.

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Uncharted: The Nathan Drake Collection sisältää toimintaseikkailupelisarjan kolme ensimmäistä peliä, jotka ilmestyivät alunperin 2010-luvun vaihteessa 3 -konsolille. Vuonna 2015 ilmestyneessä kokoelmassa kolme peliä ovat saaneet uudelleenkäsittelyn moderneille konsoleille.

Goat Simulator

Nimensä mukaan Goat Simulator -pelissä singotaan virheettömästi mallinnettuja vuohia äärimmäisen tarkalla fysiikanmallinnuksella päin erilaisia objekteja. Aiheuta mahdollisimman paljon tuhoa ja hämmennystä avoimen maailman esikaupunkialueella.

Pelit tulevat ladattavaksi 4 -konsolin PS Plus -tilaajille ensi viikon tiistaina eli tammikuun 7. päivä. Muista siihen mennessä napata talteen joulukuun pelit 2 ja Monster Energy Supercross!

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

julkaisee uuden 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

23 ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S, One sekä Switch -konsoleille, että :lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin Saints Row IV ilmestyi vuonna 2013. Saints Row: The Third puolestaan sai uusinnon PS4, Xbox One ja PC -alustoille viime vuonna.

Saints Row ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi