Uncharted: The Nathan Drake Collection ja Goat Simulator ovat tammikuun PS Plus -pelit Kommentit pois päältä artikkelissa Uncharted: The Nathan Drake Collection ja Goat Simulator ovat tammikuun PS Plus -pelit

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Vuoden ensimmäisen PS Plus -ilmaispelit on selvillä. Luvassa on seikkailua ja aarteenjahtausta Uncharted: The Nathan Drake Collection -pelissä sekä hullunkurista fysiikanmallinnusta ja tuhoa Goat Simulator -pelissä.

sisältää toimintaseikkailupelisarjan kolme ensimmäistä peliä, jotka ilmestyivät alunperin 2010-luvun vaihteessa 3 -konsolille. Vuonna 2015 ilmestyneessä kokoelmassa kolme peliä ovat saaneet uudelleenkäsittelyn moderneille konsoleille.

Goat Simulator

Nimensä mukaan Goat Simulator -pelissä singotaan virheettömästi mallinnettuja vuohia äärimmäisen tarkalla fysiikanmallinnuksella päin erilaisia objekteja. Aiheuta mahdollisimman paljon tuhoa ja hämmennystä avoimen maailman esikaupunkialueella.

Pelit tulevat ladattavaksi 4 -konsolin PS Plus -tilaajille ensi viikon tiistaina eli tammikuun 7. päivä. Muista siihen mennessä napata talteen joulukuun pelit ja Monster Energy Supercross!

Kommentoi

Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri

Cyberpunk 2077

on julkaissut Game Awards -tapahtuman yhteydessä uuden trailerin tulevasta 2077 -pelin Phantom Liberty -lisäosasta.

Trailerilla nähdään uusi lisäys pelin näyttelijäkaartiin ja se on Idris Elba, joka tunnetaan mm. Luther sarjasta ja sekä The elokuvista.

Elba nähdään Solomon Reedin roolissa, joka on ainoa henkilö johon pelaajat voivat luottaa mahdottomalta tuntuvan vakoojatehtävän yhteydessä.

Phantom Liberty -lisäosa ilmestyy ensi vuoden puolella 2077 -peliin. Peli on saatavilla PC:lle sekä PlayStation ja Xbox -konsoleille

Kommentoi

Farming Simulator 22 -maataloussimulaatio laajenee toisen pelivuoden myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -maataloussimulaatio laajenee toisen pelivuoden myötä

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakeleman ja GIANTS Softwaren julkaiseman 22 -maatalouspelin toisen pelivuoden kausipassi lupaa lisää tekemistä alehintaan.

22 on pelisarjansa upein ja monipuolisin julkaisu. Sen ensimmäinen pelivuosi sisälsi runsaasti tekemistä paitsi emopelissä, myös kiehtovissa lisäosissa. Pelin toinen vuosi sisältää runsaasti kiinnostavaa tekemistä. Laajennusten tiekartta kattaa neljä lisäosapakettia sekä yhden isomman pelilaajennuksen.

Paketeista ensimmäinen julkaistaan alkuvuodesta 2023. Sen jälkeen osat kaksi ja kolme julkaistaan vuoden keskivaiheilla. Neljäs lisäosapaketti sekä isompi pelilaajennus tuodaan saataville loppuvuodesta. Aktiivipelaajille ja pelin faneille onkin järkevintä ostaa toisen pelivuoden kausikortti, joka sisältää kaikki vuoden aikana julkaistavat laajennukset ja lisäosat yhdellä hinnalla. Lisäksi kausikortin ostajat saavat bonuksena järeän ja tehokkaan BM-Volvo LM 845 -työkoneen.

Lisäosia on myös mahdollista hankkia erikseen. Kausikortin ostaja kuitenkin säästää hinnassa noin 30 prosenttia yksittäisten lisäosien ostajiin verrattuna.

Farming Simulator 22 Platinum Edition ja Farming Simulator 22 on saatavilla PlayStation 5, Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että :llä ja :llä.

Kommentoi