Unelmien pelitietokone ja mistä rahat siihen Kommentit pois päältä artikkelissa Unelmien pelitietokone ja mistä rahat siihen

Oletko unelmoinut tehokkaasta pelitietokoneesta, joka vie pelaamisen uudelle tasolle? Pelitietokone tarjoaa iloa ja viihdettä pitkään. Hyvän koneen hankinta voi kuitenkin olla merkittävä investointi, joten saatat pohtia, mistä siihen saisi rahaa.

Nordic Bank voi auttaa sinua tässä. Nordic Bank on kotimainen lainojen vertailupalvelu, jossa voit kilpailuttaa halvimman lainan netissä helposti. Täytä vain yksi ilmainen lainahakemus meidän kauttamme, niin voit löytää edullisen lainan pelitietokoneen hankintaan.

Hyvän pelitietokoneen hinta

Pelitietokoneiden hinnat vaihtelevat sen mukaan, millaisia ominaisuuksia ja suorituskykyä etsit ja onko kyseessä läppäri vai pöytäkone. Kannattaa hankkia kerralla kunnollinen tietokone, sillä laadukas laite tarjoaa miellyttävän pelikokemuksen ja voi kestää pidempään.

Hyvät pelitietokoneet voivat maksaa noin 1 000 eurosta useampaan tuhanteen erityisesti, jos tahdot korkeaa suorituskykyä ja huippuluokan grafiikoita. Näytönohjain ja prosessori ovat keskeisiä tehokkuuteen vaikuttavia tekijöitä ja ne nostavat laitteiston hintaa merkittävästi.

Parempi näytönohjain tarkoittaa sujuvampia ja parempia grafiikoita, mikä tietysti tekee pelikokemuksesta nautinnollisemman. Prosessori taas määrittelee koneen nopeuden. Myös muistin ja tallennustilan kokoon kannattaa kiinnittää huomiota, jotta tallennustila ei lopu heti kesken.

Usein tietokoneen kasaaminen itse tulee halvemmaksi kuin valmiin koneen ostaminen. Jos siis osaamista löytyy, voi itse kasaamalla säästää jonkin verran. Samalla pääset valitsemaan kaikki komponentit itse, joten saat varmasti mieleiset.

Vinkit pelitietokoneen rahoittamiseen

Nordic Bank on lainojen vertailuun erikoistunut palvelu, jossa voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Kilpailuttamalla voit löytää halvemman lainan. Siksi jokaisen lainan kilpailuttaminen kannattaa, aivan samalla tavalla kuin kilpailutat myös sähkösopimuksen tai puhelinliittymän.

Pelitietokoneen hankkiminen vakuudettomalla lainalla voi olla hyvä ratkaisu, jos haluat jakaa kulut useammalle kuukaudelle. Voit valita itsellesi sopivan laina-ajan ja lyhentää luottoa kuukausittain.

Nordic Bankin kautta kilpailutus onnistuu nopeasti ja helposti. Voit hakea haluamaasi lainasummaa 500 eurosta alkaen ja valita sopivan laina-ajan 1-15 vuoden väliltä. Todella hyvätasoisen pelikoneen saa rahoitettua 2000 euron lainalla. Luottojen korot vaihtelevat noin 4,4 ja 20 % välillä, ja siksi kilpailutus kannattaa. Luoton korko on yksilöllinen, joten saat oman korkosi selville lainatarjouksista.

”Mennyttä ja tulevaisuutta” – Huhtikuun kiinnostavimmat pelijulkaisut Kommentit pois päältä artikkelissa ”Mennyttä ja tulevaisuutta” – Huhtikuun kiinnostavimmat pelijulkaisut

Huhtikuu tuo mukanaan useita odotettuja pelijulkaisuja, jotka tarjoavat viihdykettä pelaajille. Tulevat julkaisut kattavat monipuolisesti erilaisia genrejä ja tarjoavat jotain jokaiselle pelaajalle. Olipa kyseessä sitten toimintaseikkailu, roolipeli tai vaikkapa tennis, maaliskuu tarjoaa runsaasti uutta pelattavaa. Tässä lyhyt katsaus kuukauden kiinnostavimpiin pelijulkaisuihin.

Freedom Planet 2 (PS4/5, Switch, Xbox One, XSX/S)

Julkaisu: 4. huhtikuuta

Freedom Planetin nopeatempoinen tasohyppely palaa! Ryhdy kokopäiväiseksi sarjakuvasankariksi ja käytä pelityyliisi sopivia kykyjä ja esineitä tutkiaksesi Avalicen maailmaa ja puolustaaksesi sen eläinkansalaisia!

Grounded (PS4/5, Switch)

Julkaisu: 16. huhtikuuta

Maailma on laaja, kaunis ja vaarallinen paikka – varsinkin kun olet kutistunut muurahaisen kokoiseksi. Voitko menestyä jättiläishyönteislaumojen rinnalla, taistelemalla selviytyäksesi takapihan vaaroista?

Final Fantasy XVI: The Rising Tide DLC (PS5)

Julkaisu: 18. huhtikuuta

The Rising Tide avaa täysin uuden tarinan, taistelut, sivutehtävät, aseet, tarvikkeet, tasorajan ja paljon muuta sekä lisää syvyyttä Cliven matkaan ennen FINAL FANTASY XVI: n jännittävää päätöstä . The Rising Tide -osassa Clivelle saapuu piilopaikkaan merkitsemätön kirje, joka sisältää pyynnön Leviathan the Lostin Dominantin pelastamiseksi.

No Rest for the Wicked (PC) 

Julkaisu: 18. huhtikuuta

Vuosi on 841 – kuningas Harol on kuollut. Kun sana hänen kuolemastaan ​​kaikuu kautta valtakunnan, kruunu siirtyy hänen ylimieliselle, mutta kokemattomalle pojalleen Magnukselle.

Vielä pahempaa on, että rutto, jota ei ole nähty tuhanteen vuoteen, on palannut. Se pyyhkäisee maan halki ja turmelee kaiken ja kaikki, joihin se koskettaa. Madrigal Seline, kirkon häikäilemätön ja kunnianhimoinen hahmo, näkee ruton mahdollisuutena todistaa itsensä jumalansa silmissä.

Tales of Kenzera: ZAU (PC, PS5, XSX/S, Switch)

Julkaisu: 23. huhtikuuta

Sureva poika alkaa lukea edesmenneen isänsä kirjoittamaa Bantu-tarinaa. Seikkaile kauniisiin ja petollisiin Kenzeran maihin Zauna, nuorena shamaanina, joka neuvottelee kuoleman Jumalan kanssa tuodakseen Babansa takaisin pimeydestä.

Megaton Musashi: Wired (PC, Switch, PS4, PS5)

Julkaisu: 25. huhtikuuta

Mukauta jättiläisrobottisi osia ja aseita ottaaksesi maapallon takaisin avaruusolioilta tässä mecha-toimintaroolipelissä. Päihitä viholliset näyttävillä ja innostavilla hyökkäyksillä!
Nauti monimutkaisesta tarinasta, joka on täynnä rikkaita hahmoja.

Sand Land (PC, PS4, PS5, XSX/S)

Julkaisu: 26. huhtikuuta

Tässä toimintaroolipelissä pelaajat löytävät edesmenneen Akira Toriyaman luoman nostalgisen ja sydäntä lämmittävän maailman, jossa sinusta tulee päähenkilö Beelzebub. Opi hallitsemaan hänen voimiaan ja johtamaan sankarillisten sopimattomien joukkoa tutkimaan legendaarista -maailmaa.

Stellar Blade (PS5)

Julkaisu: 26. huhtikuuta

Ihmiskunnan tulevaisuus on vaakalaudalla. Omituisten ja voimakkaiden olentojen hävittämä Maa on hylätty, ja tuhotun ihmisrodun jäänteet ovat paenneet ulkoavaruuden siirtokuntaan.

Siirtokunnasta saapunut 7. ilmajoukon EVE saapuu planeettamme autioille jäänteille selvän tehtävän kanssa: pelasta ihmiskunta ottamalla Maa takaisin naytiboilta – sen tuhonneelta pahansuovalta joukolta.

TopSpin 2K25 (PS4/5, PC, Xbox One, XSX/S)

Julkaisu: 26. huhtikuuta

TopSpin-pelisarja palaa -pelillä, jossa on tennislegendat Roger Federer, Serena Williams ja joukko muita pelattavia ammattilaisia kilpailevat yksin- ja moninpelitiloissa muun muassa kaikissa neljässä historiallisessa Grand Slam® -turnauksessa ja paljon muuta!

Sea of Thieves (PS5)

Julkaisu: 30. huhtikuuta

Sea of ​​Thieves on hitti merirosvoseikkailupeli, joka tarjoaa pohjimmiltaan merirosvokokemuksen kadonneiden aarteiden ryöstöstä, intensiivisistä taisteluista, merihirviöiden voittamisesta ja paljon muusta. 

Herkkua VR-pelaajille – edullinen pelipaketti tarjolla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Herkkua VR-pelaajille – edullinen pelipaketti tarjolla Humble Bundlessa

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla mysteerejä ja sekasortoa täynnä olevia VR-seikkailuja. Paketti on täynnä jännittävää toimintaa, selkäpiitä karmivaa kauhua ja paljon muuta!

kertoo uudelleen ikonisen kummitustalotarinan ensimmäisen persoonan näkökulmasta, tarjoten sinulle läheisen ja pelottavan katseen Stauf Mansionin mysteereihin. Firmament, legendaaristen Myst- ja Riven-luojien käsialaa, vie sinut interdimensionaaliseen matkaan täynnä syvää lorea ja monimutkaisia pulmia.

Paketti maksaa yhteensä 18,56 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Paketti on hankittavissa aina huhtikuun 20. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle.