Unelmien rantalomat Rivieralla ja tunnelmalliset bistrot saapuvat The Sims 4 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Unelmien rantalomat Rivieralla ja tunnelmalliset bistrot saapuvat The Sims 4 -peliin

Suursuositun ja ilmaispelattavan -pelin uusin Season of Love tuo mukana upean mahdollisuuden luoda tunnelmallisia oleskelupaikkoja altaiden äärelle ja viihtyisiä bistroja romanttisia kohtaamisia varten.

The Sims 4 Riviera Retreat ja Cozy Bistro -lisäosilla pelaajat voivat viettää päivänsä rentoutuen syvän sinisen uima-altaan äärellä auringonpaisteessa ja illat tyylikkäässä ja viihtyisässä pikkuravintolassa.

Saavuta luonnollista mielenrauhaa rauhallisten altaiden ja suihkulähteiden avulla

Riviera Retreat -lisäosa auttaa sinua luomaan oman rauhallisen ja intiimin uima-altaan piilopaikan, jossa kaikki huolet sulavat pois. Yhdistä ajaton antiikki ja nykyaikainen tyyli luoden täydellisen rentoutumispaikan. Mukana on rappausseiniä, kauniita kaarikäytäviä, kimmeltäviä vesiputouksia, mukavia pellavapäällysteisiä huonekaluja, rottingista valmistettuja nojatuoleja ja viiniköynnöksillä peitettyjä pergeloita.

Tämä salainen Sims-hahmojesi paratiisi yhdistää luonnonmukaisuuden ja raikkauden tunnelmalliseen ja yhteyteen kannustavaan ympäristöön. Turkoosia uima-allasta, luonnollista patinoitua pintaa ja laatoitusta voi nauttia yksin tai oman rakkaan kanssa yhteyden syventämiseksi.

Löydä viehättäviä ja tunnelmallisia bistroja

Cozy Bistro -lisäosan avulla voit kävellä viehättäviä kujia pitkin suosikkiravintolaasi. Tämä aarre on täydellinen eleganttiin iltapuhtaan kylässä tai aromaattiseen aamuun auringonpaisteessa! Jokainen lisäosan esine sopii täydellisesti luomaan uuden suosikkipaikkasi baari- tai lounge-tyyppiselle yhteisötontille.

Tässä viehättävässä pikkuravintolassa on täydellinen tunnelma Sim-hahmojesi seurusteluun ystävien kanssa tai romanttisen illan viettoon. Tervetulleet markiisit, klassiset kalusteet ja kutsuva tunnelma takaavat siitä, että tästä ravintolasta tulee varmasti naapuruston suosikkipaikka.

Cozy Bistro -lisäosa on täynnä vanhan maailman charmia ja luo täydellisen ympäristön Nectar-juoman siemailemiseen kynttilänvalossa illalla tai kupillisen aromaattisen kahvin nauttimiseen auringonpaisteessa päivällä. Korkeat, syövytetyt lasi-ikkunat ja -ovet, kiillotetut metalliset yksityiskohdat, bistropöydät ja -tuolit sekä vintage-seinäkoristeet tekevät tästä ravintolasta täydellisen paikan tutustua naapureihin tai treffeille.

Etsi uusi suosikkipaikkasi tai nauti rauhalliselta uima-altaalta lomasta Cozy Bistro- ja Riviera Retreat -rakennuksilla, jotka ovat saatavilla The Galleryssa 30. päivästä toukokuuta alkaen! Nämä kaksi upeaa rakennusta ovat täydellisiä niille, jotka haluavat tutustua molempien lisäosien uusiin toimintoihin pelissä ja löytää inspiraatiota omille luomuksilleen.

The Sims 4 Riviera Retreat ja Cozy Bistro -lisäosat julkaistaan toukokuun 30. päivä :lle, Macille sekä , , ja S, että -konsoleille.

The Sims 4 Riviera Retreat ja Cozy Bistro -lisäosat vaativat peruspelin The Sims 4, joka on ladattavissa ilmaiseksi kaikkien pelin päivitysten kanssa. Tarkista lisäosan vähimmäisjärjestelmävaatimukset.

Pikseligrafiikkainen roguelike Nether Heroes ladadttavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Pikseligrafiikkainen roguelike Nether Heroes ladadttavissa ilmaiseksi PC:lle

Nether Heroes

Arakuma Studion kehittämä on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä. Hiljattain ilmestynyt peli tarjoaa jännittävän yhdistelmän toimintaa, tasohyppelyä ja roguelike-elementtejä.

Nether Heroes vie pelaajat synkkien luolastojen syvyyksiin, missä vastaan tulee uhkaavia hirviöitä ja armottomia loppuvastustajia.

Pelin ominaisuuksiin kuuluu:

  • Tutkimusmatkat luolastoissa: seikkaile monimutkaisilla tasoilla, joilla on omat ainutlaatuiset vihollisensa.
  • Monipuoliset aseet ja esineet: avaa ja opi käyttämään erilaisia aseita ja esineitä vihollisten päihittämiseksi.
  • Hahmon kehitys: ansaitse rahaa ja kokemusta parantaaksesi hahmoasi lepopaikoissa, joissa voit myös palauttaa terveytesi, hankkia parempia varusteita ja ostaa uusia aseita.
  • Laaja kustomointi: luo ainutlaatuinen sankari muokkausohjelman avulla, jonka avulla voit valita erilaisia skinejä tai suunnitella oman ulkoasun.
  • Areenatila: testaa rohkeutesi ja taistele loputtomia vihollisaaltoja vastaan tässä ultimaattisessa selviytymishaasteessa.

Nether Heroes tarjoaa mukaansatempaavan pelikokemuksen niille, jotka nauttivat toiminnasta, strategiasta ja roguelike-pelien haasteesta. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna

Monster Hunter Stories

PAN Visionin jakelema ja Capcomin julkaisema ja ovat nyt saatavilla :lle remasteroituna yhdessä ja samassa paketissa.

Monster Hunter Stories vie pelaajan värikkääseen maailmaan, jossa ratsastajahahmot muodostavat yhteyden villiin Monsties-hirviöihin metsästämisen sijaan. Tämä ensimmäinen Monster Hunter -pelimaailmaan sijoittuva roolipeli on nyt paranneltu uusilla jännittävillä ominaisuuksilla, jotka takaavat entistä jännittävämmän ja mukaansatempaavamman seikkailun.

Pelaajat voivat nyt uppoutua klassiseen toimintaan päivitetyillä grafiikoilla, jotka sisältävät parannettuja mallinnuksia, tekstuureja ja valaistuksia suuremmilla näytöillä. Tarinasta voi nauttia uudella tavalla uusien englannin- ja japaninkielisten ääninäyttelijöiden ansiosta. Mukana on myös museotila, jossa voi tutustua yli 200 konseptitaideteokseen, taustamusiikkiin ja erityisiin kehittäjäpiirroksiin. Pelaajat saavat myös pääsyn aiemmin yksinomaan Japanissa saatavilla olleeseen sisältöön, kuten versiopäivitykset 1.20 ja 1.30.

Tarinaa voi jatkaa Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin -jatko-osan parissa. Pelaaja seuraa legendaarisen Redin perintöä ja liittyy Ena-nimisen Wyverian-tytön kanssa suojelemaan Rathalosin munaa, josta voi kuoriutua valtavan voiman omaava hirviö. Tässä jatko-osassa pelaajat voivat tutkia entistä laajempaa ja dynaamisempaa maailmaa uusien Monsties-hirviöiden ystävinä. Mukaansatempaava vuoropohjainen taistelu mahdollistaa tutustumisen kiehtovaan tarinaan, joka syventyy muinaisiin legendoihin.

Monster Hunter Stories ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ovat nyt saatavilla PlayStation 4:lle yhdessä ja samassa paketissa. Monster Hunter Stories toimitetaan levynä ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin on mukana latauskoodina. Pelien ikäraja on PEGI 7.