Unity osti Peter Jacksonin Weta -erikoisefektifirman Kommentit pois päältä artikkelissa Unity osti Peter Jacksonin Weta -erikoisefektifirman

War for the Planet of the Apes

Pelinkehitysalustastaan tunnettu on ostanut ohjaaja Peter Jackson perustaman erikoisefektifirman Digitalin 1,625 miljardilla dollarilla.

on tunnettu useista palkituista elokuvista ja TV-ohjelmista kuten The Lord of the Rings, Game of Thrones, sekä Avatar.

saa kaupassa käyttöönsä Wetan osaamisen, työkalut sekä data-alustan, joka helpottaa artistien yhteistyötä. Näitä työkaluja tulee myöhemmin myös pelinkehittäjien saataville pilvipalvelun kautta.

Wetan elokuviin keskittynyt tiimi jatkaa Unityn alaisuudessa WetaFX nimellä ja on suurilta osin edelleen Jacksonin omistuksessa.

Kommentoi

Game of Thrones, Batman ja monet muut hahmot nähdään uudessa tiimitaistelupelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones, Batman ja monet muut hahmot nähdään uudessa tiimitaistelupelissä

MultiVersus

Warner Bros. Games on julkaisemassa uutta MultiVersus -peliä, jossa nähdään hahmoja mm. Game of Thrones, Steven Universe, sekä Adenture Time -universumeista.

Peliä on kehittämässä Player First Games ja tyyliltään se on ilmaispelattava tiimityöskentelyyn ja sosiaaliseen pelaamiseen keskittyvä tasohyppelyä ja taistelua yhdistelevä peli.

Pelissä kuullaan Warnerin tv-sarjojen ja elokuvien puolelta tuttuja ääninäyttelijöitä Maisie Williams (Game of Thrones), Kevin Conroy (Batman), Estelle (Steven Universe) ja Matthew Lillard (Scooby Doo).

MultiVersus ilmestyy 2022 PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Elden Ring -pelistä saatiin 20-minuuttinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring -pelistä saatiin 20-minuuttinen traileri

Elden Ring

FromSoftwaren odettua Elden Ring -pelin julkaisua joudutaan odottamaan vielä helmikuun 25. päivä 2022 asti, mutta nyt pelistä on saatu uusi 20-minuuttinen traileri.

Pelistä on aiemmin vuodettu videopätkiä, mutta uusimmassa virallisessa pelivideossa nähdään pelin avointa maailmaa Skyrimin hengessä. Pelistä löytyy lohikäärmeitä, peikkoja ja muita painajaismaisia vastuksia.

Pelissä tulee olemaan myös useita eri moninpelitiloja kuten co-op, competitive sekä invasion -pelitilat.

Elden Ring paljastettiin alunperin vuoden 2019 -messuilla ja sen parissa ovat työskennelleet Dark Souls -pelisarjan luoja Hidetaka Miyazaki, sekä Game of Thrones -kirjojen kirjoittaja George R.R. Martin.

Elden Ring ilmestyy PlayStation 4, PlayStation 5, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle helmikuun 25. päivä.

Kommentoi