Unohda salit – Supernatural vie treenamisen VR-maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Unohda salit – Supernatural vie treenamisen VR-maailmaan

Supernatural VR

Koronaviruksen aiheuttamien eristyksien takia monet salit ovat parhaillaan suljettuina ja ihmiset tukeutuvat treenaamaan kotona tai ulkosaleilla. Nyt kuitenkin uusi -sovellus on tuomassa kotitreenaamiseen uuden ulottuvuuden.

on VR-laseille suunnattu kuntoilusovellus, joka auttaa kotona treenamisessa. Tyyliltään hieman -peliä muistuttavassa sovelluksessa pyritään osumaan kohteisiin ja liikutaan musiikin tahtiin.

Treenejä tehdään tunnettujen kappaleiden tahtiin ja treeneistä puolestaan vastaavat maailman parhaimmistoon kuuluvat valmentajat.

Kertamaksun sijaan palvelun käyttö maksaa n. 20€ kuukaudessa ja kokeilemaan pääsee kuukaudeksi ilmaiseksi.

Kommentoi

Dreams -pelialusta saa VR-tuen tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Dreams -pelialusta saa VR-tuen tässä kuussa

Dreams

Media Moleculen ja Playstationin Dreams -pelialusta on saamassa -tuen heinäkuun lopulla. Päivitys tulee olemaan täysin ilmainen pelin omistaville.

Päivityksen myötä tulee myös oppaita, miten VR-pelejä voi luoda. Myös valmiiksi luotuja VR-pelejä on saatavilla.

Inside the Box VR-päivitys ilmestyy Dreamsiin heinäkuun 22. päivä.

Kommentoi

No Man’s Sky saa tänään tuen ristiinpelaamiselle PC:llä ja konsoleilla Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky saa tänään tuen ristiinpelaamiselle PC:llä ja konsoleilla

No Man's Sky

Hello Gamesin avaruussimulaatio No Man’s Sky on ilmestymässä tänään kesäkuun 11. päivä Xbox Game Pass -tilaukseen ja saa samalla myös tuen ristiinpelaamiselle.

Jatkossa siis Xbox One, PlayStation 4, Steam, GOG, Windows 10 ja -pelaajat voivat pelata samassa peliuniversumissa.

Ilmestyessään peli keräsi paljon negatiivista palautetta, mutta kehittäjä Hello Games on onnistunut voittamaan pelaajia puolelleen useiden päivitysten myötä.

Kommentoi