Unohda salit – Supernatural vie treenamisen VR-maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Unohda salit – Supernatural vie treenamisen VR-maailmaan

Supernatural VR

Koronaviruksen aiheuttamien eristyksien takia monet salit ovat parhaillaan suljettuina ja ihmiset tukeutuvat treenaamaan kotona tai ulkosaleilla. Nyt kuitenkin uusi -sovellus on tuomassa kotitreenaamiseen uuden ulottuvuuden.

on VR-laseille suunnattu kuntoilusovellus, joka auttaa kotona treenamisessa. Tyyliltään hieman -peliä muistuttavassa sovelluksessa pyritään osumaan kohteisiin ja liikutaan musiikin tahtiin.

Treenejä tehdään tunnettujen kappaleiden tahtiin ja treeneistä puolestaan vastaavat maailman parhaimmistoon kuuluvat valmentajat.

Kertamaksun sijaan palvelun käyttö maksaa n. 20€ kuukaudessa ja kokeilemaan pääsee kuukaudeksi ilmaiseksi.

Kommentoi

Huhu: Kauhuräiskintä Prey saamassa VR-version? Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Kauhuräiskintä Prey saamassa VR-version?

Prey

Näyttäisi siltä, että vuoden 2017 Prey -peli olisi saamassa Playstation -version.

Vuoto tapahtui brittiläisen ShopTo -kauppapaikan sivuilla ja se on sittemmin poistettu listoilta. Twitter -käyttäjä Nibel onnistui kuitenkin nappaamaan kuvankaappauksen aiheesta.

Prey -pelin vuonna 2018 ilmestynyt Typhoon Hunter -lisäosa toi peliin osittaisen VR-tuen PC:llä. Lisäosassa selvitettiin pakohuoneen tyyppisiä pulmia. Nähtäväksi jää onko kyseessä koko pelin VR-versio vai ainoastaan myyntiversio, jossa on mukana myös kyseinen VR-lisäosa.

Lisäpontta vuodon paikkaansa pitävyydelle antaa myös se, että pelin kehittäjä Arkane Studios oli myös kehittämässä viime vuonna ilmestynyt Wolfenstein: Cyberpilot VR-peliä.

Kommentoi

Tällaiset ovat HP:n, Valven ja Microsoftin uudet virtuaalilasit Kommentit pois päältä artikkelissa Tällaiset ovat HP:n, Valven ja Microsoftin uudet virtuaalilasit

HP Reverb G2

Uutisoimme aiemmin HP:n, Valven ja Microsoftin tulevista virtuaalilaseista ja nyt kyseisistä kakkuloista on saatu lisää tietoa. Lasien tarkoituksena on tuoda lähes Valve Index -lasien tasoista suorituskykyä huokeampaan hintaan.

HP Reverb G2
Lasit ovat myös tasapainotettu paremmin pidempiä pelisessioita silmällä pitäen.

Reverb G2 -lasit ovat yritysasiakkaiden sijaan suunnattu pelimarkkinoille ja ne tukevat 2160 x 2160 resoluutiota ja 4K -laatua. Resoluution puolesta lasit ovat parhaillaan markkinoiden kärkiluokassa ja enemmän kuin Valven Index -laseissa, joissa on 1400 x 1600 tarkkuus.

Muiden ominaisuuksien joukossa on mm. kaiuttimet, jotka ovat n. sentin päässä korvista. Laseissa on myös kytkin pupillien välisen etäisyyden säätämiseen, sekä magneetilla kiinnitettävät pehmusteet. Lasit ovat myös tasapainotettu paremmin pidempiä pelisessioita silmällä pitäen.

HP Reverb G2
Lasien mukana tulevat ohjaimet ovat hyvin Oculus Touchin kaltaiset.

Lasien mukana tulevat ohjaimet puolestaan ovat hyvin Oculus Touchin kaltaiset, niistä kuitenkin puuttuu Valve Indexin sormientunnistusominaisuus. Lasit tukevat myös SteamVR ja Windows Mixed Reality -ohjaimia.

Hinnaltaan lasit asettuvat Oculus Rift S -lasien kanssa samaan luokkaan. Ei halvimmasta päästä, mutta silti edullisemmat kuin Valven Index -lasit. Laseista voi parhaillaan tehdä ennakkotilauksia, jonka perusteella HP mittaa kysyntää. Reverb G2 tulevat myyntiin syksyllä.

Kommentoi