Unreal Engine 5 -pelimoottori saapui Early Accessiin – katso uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Unreal Engine 5 -pelimoottori saapui Early Accessiin – katso uusi esittelyvideo

Unreal Engine 5

Epic Gamesin uusi 5 -pelimoottori on saapunut pelinkehittäjille Early Accessiin. Samalla siitä on saatu uusi esittelyvideo, jonka voit katsoa alta.

Uusi näytevideo kantaa nimeä Valley of the Ancient. Pelinkehittäjät ja kaikki jolla on ilmainen Unreal Engine -tili voivat muokata sitä Early Accessin myötä.

Ensimmäistä näyte kyseisestä pelimoottorista saatiin hieman yli vuosi sitten kun Epic kiusoitteli uutta pelimoottoria ja sitä miten se pyörii PlayStation 5 -konsolilla.

Lopullinen versio pelimoottorista ilmestyy ensi vuoden alussa.

Kommentoi

Gears of War 3 ilmestyi yllättäen PlayStation 3 -konsolille – tältä se näyttää Kommentit pois päältä artikkelissa Gears of War 3 ilmestyi yllättäen PlayStation 3 -konsolille – tältä se näyttää

Gears of War 3

Gears of War 3 -pelistä on ilmaantunut versio Sonyn PlayStation 3 -konsolille. Alunperin peli ilmestyi vuonna 2011 ainoastaan PC:lle ja Xbox 360 -konsolille.

Kyseessä on Epic Gamesin kehittämä testiversio, jolla testattiin 3 -pelimoottorin toimivuutta PlayStation 3 -konsolilla. Kyseinen peli on myös ladattavissa ilmaiseksi, mikäli sattuu omistamaan kehittäjille tarkoitetun PS3 -konsolin.

Aivan perusversio ei kehityskonsolissakaan riitä vaan toimiakseen siihen on täytynyt lisätä enemmän muistia. Optimoimattomassa pelin versiossa on paljon grafiikkabugeja ja ruudunpäivitysnopeus putoaa välillä alhaisiin lukemiin.

Kommentoi

Epic Games haastoi VR-yritys Nrealin oikeuteen tavaramerkkirikkomuksesta Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games haastoi VR-yritys Nrealin oikeuteen tavaramerkkirikkomuksesta

Nreal

-pelimoottorin kehittäjä on haastanut Nreal VR-yrityksen oikeuteen tavaramerkkirikkomuksesta.

Syynä haasteeseen on tietenkin yrityksen nimen samanlaisuus Epicin Unreal -pelimoottorin kanssa, mutta myös se, että Nreal käyttää alustoillaan Unreal Engineä yhtenä kehityssovelluksista. Epicin mukaan Nrealin tavaramerkki näyttää ja kuulostaa käytännössä identtiseltä Unreal tavaramerkin kanssa.

Nreal haki tavaramerkkisuojaa tammikuussa 2018 ja Epic vastusti hakemusta, mutta yritykset ovat sittemmin koittaneet hakea ratkaisua aiheeseen. Haasteeseen tilanne kehkeytyi kun Nreal lanseerasi uudet Light VR-lasit Japanissa ja Saksassa.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä The Verge -sivusto.

Kommentoi