Unreal Engine 5 -pelimoottori saapui Early Accessiin – katso uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Unreal Engine 5 -pelimoottori saapui Early Accessiin – katso uusi esittelyvideo

Unreal Engine 5

Gamesin uusi Engine 5 -pelimoottori on saapunut pelinkehittäjille Early Accessiin. Samalla siitä on saatu uusi esittelyvideo, jonka voit katsoa alta.

Uusi näytevideo kantaa nimeä Valley of the Ancient. Pelinkehittäjät ja kaikki jolla on ilmainen Engine -tili voivat muokata sitä Early Accessin myötä.

Ensimmäistä näyte kyseisestä pelimoottorista saatiin hieman yli vuosi sitten kun Epic kiusoitteli uutta pelimoottoria ja sitä miten se pyörii 5 -konsolilla.

Lopullinen versio pelimoottorista ilmestyy ensi vuoden alussa.

Kommentoi

Google haastoi Epic Gamesin oikeuteen Fortnite -pelissä käytetyn oman maksujärjestelmän vuoksi Kommentit pois päältä artikkelissa Google haastoi Epic Gamesin oikeuteen Fortnite -pelissä käytetyn oman maksujärjestelmän vuoksi

Google

on haastanut Gamesin oikeuteen Fortnite -pelissä käytetystä sisäisestä maksujärjestelmästä.

Omaa maksujärjestelmää käyttäessä jätti maksamatta 30% tuotoista Googlelle. Fortnite poistettiin Play Storesta viime vuoden elokuussa ehtojen rikkomisen vuoksi. Miljoonilla Android -käyttäjillä on kuitenkin peli asennettuna ja Epicin maksujärjestelmä on edelleen käytössä.

Toisin kuten Applen App Storessa, kehittäjien ei välttämättä tarvitse käyttää Play Storea sovellustensa jakeluun. Jos sovellus on kuitenkin jaettu Play Storen kautta, täytyy sen tuloista maksaa osuus Googlelle.

hakee korvauksia menetetyistä kuluista, jonka suuruus ei ole parhaillaan tiedossa.

haastoi Googlen oikeuteen viime vuonna kun poistettiin Play Storesta. on taistellut myös Applen kanssa oikeudessa ja se tuomittiin hiljattain maksamaan korvauksia menetyistä tuloista Applelle.

Oikeusjutusta kertoi ensimmäisenä mm. ZDNet -sivusto.

Kommentoi

Epic Games lanseerasi uudet Epic Achievements -saavutukset Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games lanseerasi uudet Epic Achievements -saavutukset

Epic Games Store

on tuonut pelialustalleen uudet Epic Achievements -saavutukset. Järjestelmän tuo mukanaan kokemuspisteet, joita pelaajat voivat alkaa keräämään jo ensi viikolla tietyistä peleistä.

Aluksi järjestelmä toimii mm. Rocket League, Hades, Pillars of Eternity, Kena, ja Alan Wake Remastered sekä muiden -pelien kanssa. Pistetasot jakautuvat pronssiin, hopeaan, kultaan ja platinaan:

  • Pronssi = 5-45 XP
  • Hopea = 50-95 XP
  • Kulta = 100-200 XP
  • Platina = 250 XP

Pelaajat voivat seurata saavutuksiaan omasta pelikirjastostaan tai pelien kauppasivuilta. Parhaillaan saavutukset on vain pelaajien omaksi iloksi, mutta Epic aikoo tuoda uusia sosiaalisia ominaisuuksia jatkossa.

Epic Gamesin palvelussa on aiemminkin ollut saavutuksia, mutta näitä ovat hallinneet pelinkehittäjät itse. Uusi saavutusjärjestelmä

Kommentoi