Upouudet ROCCAT Elo Series -PC-pelikuulokkeet ovat saatavilla Suomessa Kommentit pois päältä artikkelissa Upouudet ROCCAT Elo Series -PC-pelikuulokkeet ovat saatavilla Suomessa

ROCCAT ELO Series

on ilmoittanut, että sen upouudet Elo™ Series -PC- saapuvat tulevana sunnuntaina 4. lokakuuta 2020 jälleenmyyjille Suomessa. Elo-sarjan kuulokkeet tarjoavat -pelaajille täydellisen yhdistelmän ROCCATin palkintoja voittaneesta saksalaisesta muotoilusta ja innovaatiosta ja Turtle Beachin verrattomasta ääniammattitaidosta ja yksinoikeudellisista teknologioista.

-pelaajilla on valittavanaan kolme eri Elo-kuuloketta – Elo X Stereo (51,99 euroa), Elo 7.1 USB -surround-kuulokkeet (71,99 euroa) ja langattomat Elo Air -surround-kuulokkeet (103,99 euroa). Kaikki kolme mallia on suunniteltu ensiluokkaisilla, mukavuuteen keskittyvillä ominaisuuksilla, mukaan lukien muistivaahdosta valmistetut tyynyt, Turtle Beachin silmälasiystävällinen ProSpecs™-teknologia, itsesäätyvä leijuva metallipanta ja Turtle Beachin herkkä TruSpeak™-mikrofoni. Elo 7.1 USB ja Elo Air sisältävät myös jykevän 7.1-kanavaisen surround-äänen, säädettävän mikrofonitarkkailun ja ROCCATin AIMO-älyvalot, ja Elo Air lisää myös kilpailullista etua Turtle Beachin Superhuman Hearing® -ääniasetuksilla.

Samalla julkaistaan myös uusin lisäys ROCCATin Vulcan-näppäimistösarjaan (Vulcan TKL) sekä suurikokoinen Sense AIMO XXL -hiirialusta. Vulcan TKL on kompakti, numeronäppäimetön versio täysikokoisesta mekaanisesta Vulcan-näppäimistöstä, ja se sisältää ROCCATin Titan Linear- (aiemmin Titan Speed) tai Titan Tactile -kytkimet. Vulcan TKL on julkaistaan Euroopassa 30. lokakuuta 2020 135,99 euron hintaan. Sen lisäksi ROCCATin suosittu Sense AIMO -hiirialusta on saatavilla XXL-koossa. ROCCATin AIMO-tuoteperheeseen liittyvä alusta tekee valoekosysteemistä aiempaa isomman ja paremman. Sense AIMO XXL -hiirialusta on saatavilla jälleenmyyjiltä maailmanlaajuisesti 63,99 euron hintaan.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi