Uuden Battlefield -pelin trailerista vuoti lisää materiaalia Kommentit pois päältä artikkelissa Uuden Battlefield -pelin trailerista vuoti lisää materiaalia

Battlefield 6

Kovasti huhuillusta seuraavasta Battlefield -pelisarjan kuudennen osan oletetusta trailerista on vuotanut lisää materiaalia verkkoon.

 

Aiemmin mahdollisesta trailerista on vuotanut vain kuvia ja niistä on myös kasattu gif-animaatio. Nyt kuitenkin mitä ilmeisemmin koko tuleva on vuotanut. Videon päällä on kuitenkin osittain sen peittävä palkki, joka mahdollisesti peittää videolla olevaa vesileimaa.

Pelin odotetaan sijottuvan 10-15 vuoden päähän tulevaisuuteen.

Virallisen trailerin odotetaan ilmestyvän kesäkuun 8. päivä.

Kommentoi

FIFAn ja EA Sportsin yhteistyö tulee päätökseen Kommentit pois päältä artikkelissa FIFAn ja EA Sportsin yhteistyö tulee päätökseen

FIFA 22

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa kuinka Sportsin ja :n yhteistyö FIFA -pelisarjan osalta saattaa tulla päätökseen. Nyt asia näyttäisi olevan virallista, sillä FIFA on julkaissut eli Kansainvälinen jalkapalloliitto on julkaissut oman tiedotteen aiheesta.

kertoo viestissään, että se aikoo laajentaa horisonttia pelien ja kehittäjien osalta. FIFA nosti lisenssimaksujaan ja pyysi seuraavasta neljästä kaudesta yli miljardi dollaria. Aiemmin on maksanut nimestä lisenssimaksuja 150 miljoonaa dollaria vuodessa.

rekisteröi aiemmin Sports FC -tavaramerkin, joka saattaa komeilla kehittäjän seuraavan pelin kannessa ensi vuonna.

Pelisarjan viimeisin osa 22 on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle sekä Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

EA saattaa nimetä FIFA -pelisarjan uudelleen Kommentit pois päältä artikkelissa EA saattaa nimetä FIFA -pelisarjan uudelleen

FIFA 22

EA Sports julkaisi hiljattain uusimman FIFA 22 -pelin, mutta jatkossa pelisarja saattaa kantaa eri nimeä.

EA on nimittäin tutkimassa pelin nimeen liittyvää sopimustaan FIFA:n eli Kansainvälisen jalkapalloliiton kanssa. FIFA toimii kansainvälisesti jalkapallon, futsalin ja beachfutiksen kattojärjestönä. EA:n ja FIFA:n yhteistyö on jatkunut aina vuodesta 1993.

Sopimus kattaa kuitenkin vain pelin nimen. EA:lla on peliin liittyen yhteensä 300 erillistä sopimusta, jotka kattavat 17 000 pelaajaa, 700 joukkuetta,30 liigaa ja 100 stadionia ympäri maailman.

FIFA 22 on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, X ja S sekä One -konsoleille, PC:lle sekä Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi