Uusi Call Of Duty Modern Warfare palaa pelin juurille Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Call Of Duty Modern Warfare palaa pelin juurille

On muotia tehdä moderneille koneille vanhempi klassikkopeli uusiksi, ja näin tekee myös . Modern Warfare tehdään uudelleen mukaillen vuoden 2007 julkaisua. Alunperin maailmansotaan sijoittunut peli siirtyi nykyaikaan tämän pelisarjan myötä.

Vaikka peli palaa taaksepäin, niin se on silti kuudestoista pelisarjassa ilmestyen moderneille alustoille; , sekä . Peli ilmestyy 25. lokakuuta 2019.

Yksi pelissä oleva huikea uutuus mikä ansaitseekin jälleen uuden pelin alati uusia osia ulos tunkevaan sarjaan on aseen latausanimaatio, mikä ei keskeytä tähtäimellä tähtäystä! Aivan huikeaa ja kaunista. Muistakin syistä peli ei ole suora uusintajulkaisu vanhasta, vaan uudistuksia ja eroavaisuuksia luvataan olevan rutkasti myös juonen osalta. Peli pyörii myös kokonaan uudella enginellä, joten ehkä luvassa on myös graafista silmänamua. Zombiet ja muu humpuuki loistaa poissaolollaan.

Ei muuta kuin trailerista nautiskelemaan:

Värikkäät Turtle Beach REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Värikkäät Turtle Beach REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla

Turtle Beach REACT-R

Turtle Beachin uudet värikkäät REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla. Alkuperäisten mustat ja valko/laventeliset ohjaimet saavat siis rinnalleen uudet punaisen, violetin sekä vihreän mallin. Värien lisäksi ohjaimissa on kaksi uutta värinämoottoria, jotka parantavat immersiota.

REACT-R-ohjain on saavuttanut kiitosta niin pelaajilta kuin asiantuntijoilta, kuten GamesRadar+, joka kuvaili sitä ”erinomaiseksi hinta-laatusuhteeltaan” ja The Verge, joka suositteli sitä helppona valintana. Lisäksi alkuperäistä ohjainta on päivitetty ulkoisesti ja takaliipaisimia on parannettu, mikä takaa sekä houkuttelevan ulkonäön että erinomaisen suorituskyvyn.

”REACT-R tarjoaa pelaajille yhden parhaista ja edullisimmista Xboxin ja :n ohjaimista, jonka ääniominaisuudet ovat hintaansa nähden vertaansa vailla. Olemme innoissamme, että voimme päivittää REACT-R-ohjainta parannetuilla takaliipaisinmoottoreilla ja laajentaa valikoimaa näillä jännittävillä uusilla väreillä.”

sanoo Cris Keirn, Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin johtaja

Ohjaimessa on myös ääniominaisuuksia parantavia pikanäppäimiä, alla kaksi lisäpainiketta sekä ergonomiset gripit.

Uudet Red, Nebula ja Pixel Green REACT-R Controller -ohjaimet ovat nyt saatavilla hintaan 49,99 euroa.

Retroileva roguelite Moonring ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Retroileva roguelite Moonring ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Moonring

-pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi avoimen maailman vuoropohjaista roolipeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Klassisten Ultima -pelien henkeen toteutun retroilevan Moonring -pelin taustalla on Xboxin tunnetun -pelisarjan luoja.

Pelissä pelaajat pääsevät seikkailemaan laajaan käsin suunniteltuun maailmaan sekä tutkimaan maanalaisia tyrmiä, jotka ovat sattuman varaan luotuja. Seikkailun ja taistelun lisäksi pelistä löytyy hiippailua, kaupankäyntiä sekä paikallisten kanssa keskustelua.

Voit ladata Moonring -pelin ilmaiseksi täältä.