Uusi Call Of Duty Modern Warfare palaa pelin juurille Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Call Of Duty Modern Warfare palaa pelin juurille

On muotia tehdä moderneille koneille vanhempi klassikkopeli uusiksi, ja näin tekee myös Call Of Duty. Modern Warfare tehdään uudelleen mukaillen vuoden 2007 julkaisua. Alunperin maailmansotaan sijoittunut peli siirtyi nykyaikaan tämän pelisarjan myötä.

Vaikka peli palaa taaksepäin, niin se on silti kuudestoista pelisarjassa ilmestyen moderneille alustoille; 4, One sekä PC. Peli ilmestyy 25. lokakuuta 2019.

Yksi pelissä oleva huikea uutuus mikä ansaitseekin jälleen uuden pelin alati uusia osia ulos tunkevaan sarjaan on aseen latausanimaatio, mikä ei keskeytä tähtäimellä tähtäystä! Aivan huikeaa ja kaunista. Muistakin syistä peli ei ole suora uusintajulkaisu vanhasta, vaan uudistuksia ja eroavaisuuksia luvataan olevan rutkasti myös juonen osalta. Peli pyörii myös kokonaan uudella enginellä, joten ehkä luvassa on myös graafista silmänamua. Zombiet ja muu humpuuki loistaa poissaolollaan.

Ei muuta kuin trailerista nautiskelemaan:

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi