Uusi Ghostbusters -elokuva saapuu keväällä 2024 – ensimmäinen traileri nyt julki Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Ghostbusters -elokuva saapuu keväällä 2024 – ensimmäinen traileri nyt julki

-elokuvasarja saa jatkoa keväällä 2024, kun alkuperäiseen kaanoniin kuuluva neljäs osa, saa ensi-iltansa.

Spengler-perheen tarinaa jatkava rymistely on jatkoa vuonna 2021 julkaistulle Ghostbusters: Afterlifelle. Elokuvassa nähdään jälleen McKenna Grace, Finn Wolfhard ja Carrie Coon, Paul Rudd sekä alkuperäiset Ghostbusters-tähdet Bill Murray, Dan Aykroyd ja Ernie Hudson & Annie Potts.

Elokuvan ensimmäisen trailerin voit ottaa haltuun alta:

Taivas varjele, mitä sieltä tulee! – Ghostbusters ja Beverly Hills Cop -teemamiksauksessa yhdistyy nostalgia rytinällä Kommentit pois päältä artikkelissa Taivas varjele, mitä sieltä tulee! – Ghostbusters ja Beverly Hills Cop -teemamiksauksessa yhdistyy nostalgia rytinällä

Ghostbustersien ja Axel Foleyn paluu on lähellä, ja internetissä on alkanut ilmestyä kauniita versioita ikonisista teemakappaleesta. Vuonna 2022 julkaistu video, joka yhdistää nämä kaksi ikonista elokuvamusiikkia, on nyt noussut pinnalle.

Vuonna 1984 ja eivät taistelleet vain elokuvateattereissa, vaan ne valtasivat myös musiikkilistat. Elokuvien ikonisimpiin kappaleisiin kuuluvat Ray Parker Jr:n Ghostbusters ja saksalaisen säveltäjän Harold Faltermeyerin synamättöinen Axel F.

YouTubettaja CLMC Music on nimittäin luonut hulvattoman miksauksen molempien elokuvien tunnistettavista teemoista.

Kappale on ehdoton kuuntelusuositus meille, jotka jumittuvat 1980-luvulle musiikkimakunsa suhteen. Instrumentaali ei ole pelkkä remix, vaan kaikki, mitä kuulet, on rakennettu täysin tyhjästä, alkuperäisistä ääninäytteistä lainkaan käyttämättä.

Videon voit ottaa haltuun tästä alta:

Ghostbusters: Frozen Empire ammentaa inspiraatiota elokuvasarjan animaatioversiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Ghostbusters: Frozen Empire ammentaa inspiraatiota elokuvasarjan animaatioversiosta

Hollywoodin näyttelijälakko on nyt ohi, ja : Frozen Empire -elokuvan tähdet ovat alkaneet käyttää sosiaalista mediaa eilisen trailerin julkistamisen edistämiseen.

Franchiseen uusi tulokas Kumail Nanjiani oli yksi ensimmäisistä, joka ilmaisi innostuksensa elokuvaa kohtaan, muistellen ensimmäistä kertaa, kun hän katsoi alkuperäistä vuodelta 1984 peräisin olevaa elokuvaa. Hän kirjoitti:

”Tuntui siltä, kuin joku olisi tehnyt elokuvan juuri minulle”, mutta ilmaisi sitten, että Frozen Empire ottaa vaikutteita -animaatiosarjasta. Hän jakoi, että animoitu sarja oli ”viitekohta” elokuvan tekijöille.

”Olen suuri The Real Ghostbusters -fani (animaatiosarja), ja tuo sarja oli tämän elokuvan viitekohta. Elokuvaohjaajat halusivat tehdä pitkän jakson animaatiosarjasta. Joten jos rakastat tuota sarjaa niin kuin minä, ota se ilolla vastaan.”

Frozen Empire -teaser-trailerin vastaanotto on tähän mennessä ollut erittäin myönteinen, ja monet ylistävät sitä, että kyseessä näyttää olevan tuore lähestymistapa lähes 40 vuotta vanhaan franchiseen

Ghostbusters -elokuvasarja saa jatkoa keväällä 2024, kun alkuperäiseen kaanoniin kuuluva neljäs osa, saa ensi-iltansa.

Spengler-perheen tarinaa jatkava rymistely on jatkoa vuonna 2021 julkaistulle Ghostbusters: Afterlifelle. Elokuvassa nähdään jälleen McKenna Grace, Finn Wolfhard ja Carrie Coon, Paul Rudd sekä alkuperäiset Ghostbusters-tähdet Bill Murray, Dan Aykroyd ja Ernie Hudson & Annie Potts. Elokuvan ohjauksesta vastaa Gil Kenan.

Elokuvan ensimmäisen trailerin voit ottaa haltuun alta: