Uusi Space Marine 2 -esittelyvideo vie syvälle Warhammer-maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Space Marine 2 -esittelyvideo vie syvälle Warhammer-maailmaan

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Warhammer 40.000: Space Marine 2 on saanut muuden esittelyvideon, joka tarjoaa syvällisen katsauksen pelin toimintaan. Kuuden minuutin mittaisessa videossa pelin luova johtaja Oliver Hollis-Leick esittelee muun muassa pelin pääkampanjaa, moninpelitiloja ja etenemismekaniikkaa.

Yleisöä viihdytetään vauhdikkaalla toiminnalla

Esittelyvideossa nähdään paljon räiskintää ja taistelua, kun avaruusjalkaväen eliittisotilaat kohtaavat armottomia vihollisia. Luvassa on intensiivistä ja hurmeista taistelua, joka pitää varmasti pelaajat otteessaan.

Monipuolinen pelikokemus

Space Marine 2 tarjoaa sekä yksinpeli- että moninpelikokemuksen. Yksinpelikampanjassa pelaajat ohjaavat avaruusjalkaväen luutnantti Titusta, jota ääninäyttelee Clive Standen. Moninpelissä pelaajat voivat muodostaa joukkueita ja taistella yhdessä vihollisia vastaan.

Säännöllisiä päivityksiä ja lisäsisältöä

Pelin julkaisun jälkeen kaikki pelaajat saavat uusia tehtäviä ja PvP-karttoja, uusia vihollisia sekä uusia aseita säännöllisten ilmaispäivitysten kautta. Lisäasusteita ja tarvikkeita on saatavilla myös osana kausikorttia, joka ei sisällä mikromaksuja.

Space Marine 2 julkaistaan 9. syyskuuta 2024 , ja S -pelikonsoleille sekä :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Falconeer

-pelaajille on tarjolla ilmaseikkailuja tällä viikolla, sillä on lunastettavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Tämä BAFTA-ehdokas lentotaistelupeli on soolokehittäjä Tomas Salan käsialaa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hypätä jättimäisen taistelulinnun selkään ja tutkia upeaa maailmaa.

Pelissä pääset lentämään majesteettisen taistelulinnun selässä, tutustumaan henkeäsalpaavaan merimaailmaan sekä osallistumaan eeppisiin ilmataisteluihin. The Falconeer tarjoaa useita kampanjoita, joissa pelaaja pääsee kokemaan maailman eri osapuolten näkökulmia. Matkasi varrella kohtaat erilaisia tehtäviä ja sivutehtäviä, puolustat laivoja merirosvoilta ja krakenilta sekä taistelet jättimäisiä rapukaupunkeja ja teknologiaa hallitsevaa The Mancer Order-järjestöä vastaan.

The Falconeer -ilmaisjakso Epic Games Storessa päättyy 11. heinäkuuta, joten nappaa peli nyt ilmaiseksi!

Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä Kommentit pois päältä artikkelissa Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä

The First Templar

Klassikkopelien ystäville huikea uutinen! .com tarjoaa -peli – Special Editionin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Kyseessä on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja pääsee keskiaikaiseen Eurooppaan temppeliherran ja hänen naispuolisen kumppaninsa saappaisiin. Kaksikko selvittää salaisuuksia Temppeliherrain ritarikunnan ympärillä ja on osallisena suuressa salaliitossa.

Peli sisältää sekä yksinpeli- että yhteistyöpelimoodin. GOG.comin jakama versio on Special Edition, joka sisältää myös lisäsisältöä. The First Templar on yleensä saatavilla noin 9,99 eurolla, joten kyseessä on oiva tilaisuus napata peli ilmaiseksi kokoelmaasi.

Tarjous päättyy heinäkuun 6. päivä, joten toimi nopeasti! GOG.com tunnetaan DRM-vapaista peleistään, joten The First Templar on pelattavissa myös ilman verkkoyhteyttä. Voit ladata pelin täältä.