Uusi Star Wars -peli tuloillaan Uncharted -kehittäjältä Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Star Wars -peli tuloillaan Uncharted -kehittäjältä

Star Wars

on parhaillaan työstämässä yhdessä Lucasfilm Gamesin kanssa uutta -peliä.

Skydance studiota johtaa Amy Hennig, joka tunnetaan parhaiten , sekä -peleistä.

Tuleva Star Wars -peli on tyyliltään tarinavetoinen toimintaseikkailu, mutta vielä ei ole varmaa mihin aikakaudelle peli sijoittuu.

Hennig on työskennellyt aiemminkin Star Wars -pelin parissa. Työskennellessään Visceral Gamesilla, Hennig veti kolmannen persoonan Star Wars -pelin kehitystä. Pelin kehitys kuitenkin keskeytyi kun sulki Visceralin vuonna 2017.

90-luvun kulttisuosiota nauttiva Star Wars -peli saapuu remasteroituna nykyalustoille Kommentit pois päältä artikkelissa 90-luvun kulttisuosiota nauttiva Star Wars -peli saapuu remasteroituna nykyalustoille

Nightdive Studios on ilmoittanut remasteroineensa ensimmäisen persoonan ammuntapelin, varsinaisen klassikon, : :n joka alun perin teki debyyttinsä MS-DOS- ja Apple Macintosh -alustoilla vuonna 1995.

Hyvä uutinen on, että Star Wars: Dark Forces Remaster julkaistaan useille alustoille, mukaan lukien Nintendo Switch, mutta julkaisupäivää ei ole vielä paljastettu.

Virallisen kuvauksen mukaan Star Wars: Dark Forces Remaster tukee moderneja ominaisuuksia, kuten jopa 4K-resoluutiota ja 120 kuvaa sekunnissa, tarjoaa kehittyneen 3D-grafiikan, tukee moderneja peliohjaimia ja useita muita nykyaikaisia ominaisuuksia.

Alta voit katsoa pelin julkaisutrailerin

Star Wars Jedi: Survivor tullaan julkaisemaan myös vanhemmille konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars Jedi: Survivor tullaan julkaisemaan myös vanhemmille konsoleille

Star Wars Jedi: Survivor

Jedi: Survivor julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, kertoi :n toimitusjohtaja Andrew Wilson yhtiön Q1-voittokutsussa tiistaina. Peli julkaistiin huhtikuussa PS5:lle, Xbox Series X / S:lle ja PC:lle, mutta se ohitti Sonyn ja Microsoftin vanhemmat konsolit. Tämän uuden julkaisun myötä ne, jotka eivät ole päivittäneet uudempiin konsoliversioihin, voivat lopulta tutustua peliin.

Varsinaista aikahaarukkaa Wilson ei kuitenkaan tässä kohtaa julkaisulle vielä paljastanut, mutta hänen sanojensa mukaan tuotantotiimi tekee kovasti töitä, että julkaisun suhteen jotain paljastuksia voitaisiin kertoa mahdollisimman pian.