Uusi Star Wars -peli tuloillaan Uncharted -kehittäjältä Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Star Wars -peli tuloillaan Uncharted -kehittäjältä

Star Wars

Skydance New Media on parhaillaan työstämässä yhdessä Lucasfilm Gamesin kanssa uutta Star Wars -peliä.

Skydance studiota johtaa Amy Hennig, joka tunnetaan parhaiten Uncharted, sekä Jak and Daxter -peleistä.

Tuleva Star Wars -peli on tyyliltään tarinavetoinen toimintaseikkailu, mutta vielä ei ole varmaa mihin aikakaudelle peli sijoittuu.

Hennig on työskennellyt aiemminkin Star Wars -pelin parissa. Työskennellessään Visceral Gamesilla, Hennig veti kolmannen persoonan Star Wars -pelin kehitystä. Pelin kehitys kuitenkin keskeytyi kun sulki Visceralin vuonna 2017.

Kommentoi

FIFA Mobile päivittyi valmennustilalla – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA Mobile päivittyi valmennustilalla – katso traileri

FIFA Mobile

:n Mobile -mobiilipeli on saanut uuden päivityksen myötä liudan tuoreita ominaisuuksia. Mukana on mm. Manager Mode -valmennustila ja parannuksia pelimekaniikkaan.

Valmennustilassa pelaajat voivat suunnitella strategioita etukäteen ja säätää taktiikoita reaaliajassa. Tilassa ottelut etenevät täysin automaattisesti ja pelaajat voivat valita neljästä valmiista taktiikka-asetuksesta: Attacking, Control, Counter sekä Defense.

Pelimekaniikkaan on pävitetty mm. pelaajan valinnan vaihtoehtoja, maalivahteja on paranneltu sekä heikomman jalan virheitä on säädetty.

Lisäksi peliin on saatu uusia maajoukkueiden pelipaitoja sekä logoja yli 30 eri maasta.

Mobile on saatavilla ja Android -laitteille.

Kommentoi

Skate 4 -pelistä saatiin virallista pelikuvaa – pelitestit tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Skate 4 -pelistä saatiin virallista pelikuvaa – pelitestit tulossa

Skate 4

Viime kuussa huhuiltiin tulevan 4 -pelin julkistamisesta ja nyt EA on julkaissut ensimmäistä virallista raakakuvamateriaalia tulevasta pelistä. Samalla pelin ennakkokokeiluihin on avattu rekisteröityminen.

Videolla nähdään materiaalia pelin raakaversiosta, mutta antaa hyvin osviittaa siitä mitä on tuloillaan. Videolla nähdään myös uusia ominaisuuksia, joita ei aiemmissa peleissä ole nähty. Näihin kuuluu mm. hyppiminen esteiden välillä ilman lautaa.

Pelistä vuoti huhtikuussa alpha-vaiheen materiaalia Twitterissä toimittaja Jeff Grubbin toimesta. Tuolloin kuitenkin arveltiin, että kyseinen materiaalia olisi jo useamman kuukauden vanhaa.

Peli lanseerattiin alunperin vuonna 2020.

Kommentoi