Uusia pelimoodeja ja taskulamppu! Rage 2 päivitys saapuu 25. tätä kuuta Kommentit pois päältä artikkelissa Uusia pelimoodeja ja taskulamppu! Rage 2 päivitys saapuu 25. tätä kuuta

Toiminnantäyteinen saa heinäkuun 25. päivä päivytyksen, mikä lisää kaikkea pientä peliin. Uusia pelimuotuja tulee kolme: Ironman, Ultra-Nightmare sekä New Game+. Peliin lisätään myös taskulamppu, Ark tutoriaalin voi skipata ja paljon muuta pientä sekä joitain bugien korjauksia. Enemmän saamme tietää päivityksen sisällöstä kun se ilmestyy.

Kommentoi

Näin Hogwarts Legacy hyödyntää PS5-ominaisuuksia – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Näin Hogwarts Legacy hyödyntää PS5-ominaisuuksia – katso video

Hogwarts Legacy

Loppuvuodesta ilmestyvästä Harry Potter -aiheisesta avoimen maailman Hogwarts Legacy -pelistä on saatu uusi esittelyvideo, joka pureutuu pelin PlayStation 5 -ominaisuuksiin. Voit katsoa videon alta.

Videolla nähdään kuinka pelissä tuvan väri näkyy ohjaimen valopalkissa, taiat ja lentäminen tuntuvat haptisessa palautteessa sekä adaptiivisissa liipasimissa. Peli tukee myös PlayStation 5 -konsolin 3D-ääntä.

Avoimen maailman roolipeli sijoittuu luonnollisesti Harry Potter -kirjoista tuttuun maailmaan ja paikkoihin. Se sijoittuu 100 vuotta aikaan ennen kuin aloittaa koulunsa.

ilmestyy Playstation 5, Playstation 4, Series ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle loppuvuodesta 2022.

Kommentoi

Klassiset Elder Scrolls -pelit ladattavissa ilmaiseksi Steamistä Kommentit pois päältä artikkelissa Klassiset Elder Scrolls -pelit ladattavissa ilmaiseksi Steamistä

The Elder Scrolls Arena

on hylkäämässä oman käynnistysohjelmansa ja siirtyy takaisin Steam -kauppapaikalle. Nyt yritys on tuonut liudan klassikkopelejä valikoimaan ja osan niistä voi ladata ilmaiseksi.

Ensimmäiset peleistä eli Arena, II: Daggerfall sekä Wolfenstein: Enemy Territory ovat ladattavissa täysin ilmaiseksi.

Launcher -ohjelman tiedonsiirto alkaa tänään keskiviikkona 27. päivä huhtikuuta ja käyttäjät voivat siirtää pelinsä, tallennuksensa ja lompakkonsa Steamiin. Tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin.

Tallennuksien osalta suurimman osan peleistä tallennukset siirtyvät normaalisti Steamiin, mutta Wolfenstein: Youngblood -pelin tallennuksia ei pysty siirtämään. Suurin osa tallennuksista siirtyy automaattisesti, mutta jotkut joutuu siirtämään manuaalisesti.

Vaikka käynnistysohjelma poistuu, tilin käyttö tulee jatkumaan peleissä kuten 76. Voit lukea lisätietoja Bethesdan julkaisemalta FAQ-sivulta.

Kommentoi