Uusin Humble Bundle tarjoilee laadukasta kauhua pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Uusin Humble Bundle tarjoilee laadukasta kauhua pikkurahalla

Friday The 13th: The Game

Uusin Horror Bundle 2018 tarjoaa laadukkaita kauhupelejä pikkurahalla. Mukana on mm. Remastered, Friday The 13th: The Game sekä Dead by Daylight.

  • Alle eurolla saat pelit: White Noise 2, Layers Of Fear, sekä How To Survive 2 -pelit.
  • Jos pulitat n. 7 euroa, saat edellämainittujen pelien lisäksi myös: Detention, sekä Yomawari: Night Alone -pelit.
  • Noin 13 eurolla saat kaikkien edellämainittujen lisäksi myös pelit: Friday the 13th: The Game sekä Dead By Daylight.

Kommentoi

Talisman -lautapelin digiversio ja liuta lisäosia tarjolla edullisesti Humblesta Kommentit pois päältä artikkelissa Talisman -lautapelin digiversio ja liuta lisäosia tarjolla edullisesti Humblesta

Talisman

Klassisen 80-luvun Games Workshopin Talisman -lautapelin digitaalinen versio ja sen lukuisia lisäosia on nyt tarjolla edullisesti Humble Bundlesta.

Mukana on alkuperäinen Talisman: Digital Edition -peli sekä yksinpeliin keskittyvä Talisman: Origins -peli. Mukana on myös kaikki mahdolliset lisäosat joita peleihin on ilmestynyt.

Voit hankkia paketin täältä hintaan 10,26 €. Kaikki koodit ovat Steam -alustalle ja :lle sekä :lle.

Kommentoi

The Texas Chain Saw Massacre -leffat muuntuvat peliksi – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Texas Chain Saw Massacre -leffat muuntuvat peliksi – katso traileri

The Texas Chain Saw Massacre

Legendaarinen leffasarja The Texas Chain Saw Massacre on muuttumassa peliksi PC:lle ja konsoleille ensi vuoden puolella. Samalla tulevasta pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Uudella trailerilla nähdään pelin karttoja ja tietenkin leffsarjan ikoninen pahis Leatherface. Mukana on myös osa pelin ”selviytyjistä” tai ”uhreista”.

Pelin taustalla on Friday The 13th: The Game -pelin parissa häärännyt Interactive sekä Sumo Nottingham.

The Texas Chain Saw Massacre -pelillä ei vielä toistaiseksi ole julkaisuajankohtaa, mutta peli on tulossa 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle vuoden 2023 aikana.

Kommentoi