Valheim sai epävirallisen VR-tuen – modin beta-versio kokeiltavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim sai epävirallisen VR-tuen – modin beta-versio kokeiltavissa

Valheim

Äärimmäiseen suosioon noussut viikinkiaiheinen selviytymispeli on saanut epävirallisen -tuen.

Modi on parhaillaan -testissä ja sen kautta ei vielä toimi kaikki pelin efektit. Esimerkiksi reunojenpehmennyksen, bloom ja motion-blur -efektit suositellaan ottamaan pois käytöstä modin kanssa.

Suositun pelin aktiiviset fanit ovat myös tehneet erikoisia luomuksia kuten aidon kokoisen Eiffel-tornin sekä vuoristoradan. Pelissä toimii myös veteraanijoukkio, jotka auttavat pelaajia saamaan tavaransa takaisin tukalista paikoista.

on parhaillaan saatavilla :lle Steam Early Accessin kautta.

Kommentoi

Taktista taistelua tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Taktista taistelua tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Verdun

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia taktisia taistelupelejä kuten ja 4.

Paketti maksaa yhteensä 14,70 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 26. päivä asti.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

EA Sports julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi